Ποσο μου λειπεις σε κατι τετοιες στιγμες... ΤΕΡΑΣΤΙΕ DAVID FUSTER. Μακραν ο πιο εμβληματικος παικτης μας τα τελευταια 10 χρονια. Τα αρχιδια σου ξυριζανε το γρασιδι του ΟΑΚΑ και της Τουμπας για πλακα ρε τεραστιε..
Βρε δεν διαφωνώ σε αυτο. Μην λεμε τα αυτονόητα. Αυτο που λεω ειναι οτι εγω θα ηθελα τέτοιοι παίκτες να κλείνουν εδω την καριέρα τους, αλλα τι γινεται οταν δεν μπορούν να αποδώσουν ή δεν χωράνε στα σχέδια της ομάδας; τους κρατας με μικρότερο συμβόλαιο και τρώνε πάγκο; Τους αφήνεις να φύγουν κι εχεις κανονίσει απο πριν τι πόστο θα πάρουν σε 2-3 χρονια; Ρωτάω τι πιστεύετε. Κουβέντα κανουμε.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ποσο μου λειπεις σε κατι τετοιες στιγμες... ΤΕΡΑΣΤΙΕ DAVID FUSTER. Μακραν ο πιο εμβληματικος παικτης μας τα τελευταια 10 χρονια. Τα αρχιδια σου ξυριζανε το γρασιδι του ΟΑΚΑ και της Τουμπας για πλακα ρε τεραστιε..
Μονο ΘΡΥΛΟΣ.
captain-cook (26-09-17), Nikolaos_Kokkinos (24-10-22), Red Sting (26-09-17)
Φουστέραρος.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-02-22)
παιχτουρα καταλαβαινει και φουλ ελληνικα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Φέρτε τον πίσω !
Φέρτε τον ΧΘΕΣ και βάλτε τον μέσα στα αποδυτήρια. ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ.
![]()
Αν δεν βρει πουθενά, θα τονε μαζέψουμε και αυτόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ενα 20λεπτο στο γηπεδο το εχει.Θα παιζει κι αυτος εξτρεμ χωρις να ειναι.Δεν εχουμε αρκετους κεντρικους ηδη.
Μεγαλη αγαπη του εχω του Φουστερ, απο τους αγαπημενους μου
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
karalamanajic (10-03-25), Netscape (11-03-25), Nikolaos_Kokkinos (10-03-25)
ψυχαρα παιχταρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Netscape (11-03-25)
Bookmarks