Faithful (28-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-16), Rena (28-02-16), voskos_7 (29-02-16)
Τα χαιρετίσματα στη παρέα αρχικά. Έχω καιρό να ποσταρω η αλήθεια είναι, αλλά λόγω στρατού έχω χάσει ιδιαίτερα τη διάθεση για το οτιδήποτε. ( η δραστηριότητα μου θα ανέβει πάλι στο τοπικ των μεταγραφών σε λίγο καιρό.).
Α ρε Νταβινταρε. Έπρεπε να δηλωθούν στη λίστα κριάρια σαν τον Σεμπα και τον Ερνανι, και όχι εσυ. Χίλιες φορές να έχω εσένα για 10 λεπτά στο παιχνίδι, παρά τους Σεμπαδες και τους Ερνανιδες για 90.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Faithful (28-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-16), Rena (28-02-16), voskos_7 (29-02-16)
Du3lisT (28-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-02-16), ynwa96 (28-02-16)
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΝΤΑΒΙΝΤ κολώνα του συλλόγου!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Kαλά κι εγώ 10 υπολόγιζα για το πόστο που ήμουν 7 μήνες αλλά τελικά μου δώσανε 2. Αλλά έκανα μπινιά κόλλησα ό,τι είχα από άδειες πήγα κι έβγαλα και κάτι φρονιμίτες στο 401 (2 ΕΥ κατ' οίκον το κάθε δόντι) έχωσα κάτι σαββατοκύριακα με υπηρεσιακά να μην παρουσιάζομαι ενδιάμεσα και με τα πολλά τσίμπησα 37 μέρες άδεια απολύσεως. Να μάθουν να μου δίνουν 2 μέρες τιμητική. :P
οχιιιιι καργιολακιαααα εκει ερνανιιιιι
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Απλά Φουστέρ... Ότι κι αν πούμε είναι λίγο για τον Δαβίδαρο. Τον ευχαριστούμε για όλα!
Δηλωσε οτι ενδεχεται να ναι το τελευταιο του με τον ολυμπιακο.
Μη γινει καμια μαλακια, ο φουστερ για παντα εδω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Εχει αλλον ενα χρονο συμβολαιο.
«Ο Ολυμπιακός είναι χωρίς αμφιβολία η σημαντικότερη ομάδα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Είναι το μέρος που κατάφερα να πανηγυρίσω τίτλους. Πάντα θα είμαι ευγνώμων στον σύλλογο καθώς έχω κατακτήσει τρόπαια και έχω λάβει μέρος στην Ευρώπη. Εκτός από το γεγονός ότι έχω πετύχει γκολ, έχω πάρει και τίτλους σε αυτό το γήπεδο. Αυτό που θα πάρω μαζί μου όταν γυρίσω στο σπίτι μου είναι η αγάπη του κόσμου».
Για το γεγονός πως πανηγύρισε την κούπα ως αρχηγός: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος και ικανοποιημένος που πήρα ξανά πρωτάθλημα και στα έξι χρόνια που είμαι στην ομάδα έχω κατακτήσει ισάριθμους τίτλους. Αυτό μάλιστα το πρωτάθλημα είναι πολύ ιδιαίτερο για εμένα, γιατί ενδέχεται να είναι και το τελευταίο μου με την ομάδα».
Για τα δύο γκολ που πανηγύρισε σήμερα: «Ήταν τα δύο πρώτα μου γκολ στο πρωτάθλημα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά στο γήπεδό μας. Σκόραρα στο πρωτάθλημα και πανηγυρίσαμε τον τίτλο», δήλωσε και ερωτηθείς για το εάν έψαξε το χατ τρικ είπε με δόση χιούμορ: «Δεν ξέρω πως γίνεται το χατ τρικ. Δεν έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου. Όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και όπως είπα για την νίκη και τον τίτλο».
Du3lisT (29-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-03-16)
Αγάπη και μόνο, για τον συγκεκριμένο...
Δεν σχολιάζω, τίποτε άλλο, ούτε για το παιχνίδι, ούτε για τον προδιαγεγραμμένο, από το καλοκαίρι, 43ο, όσο σημαντικό και αν είναι. που είναι...
Σήμερα, θα αφήσω ένα μόνο σχόλιο, στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχω άλλο τρόπο να τον τιμήσω - θα προσπαθήσω να το κάνω με αυτό.
Ο Φουστεράκος, δεν είναι περιουσιακό στοιχείο της ομάδας - είναι κειμήλιο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο φουστερ ειναι υποδειγμα επαγγελματια και θα επρεπε σε ολους τους μελλοντικους ποδοσφαιριστες μας
οταν γινεται σεμιναριο με θεμα τροπους συμπεριφορας να παιζει σε βιντεο η παρουσια του στο συλλογο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (29-02-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-03-16), Red&White-Nick-7 (29-02-16)
Τι να πει κανείς γι' αυτόν τον άνθρωπο... Μόνο και μόνο η εικόνα του περσινού βιντεο, τα λέει όλα.
[YOUTUBE]66JTyZ1KIz4[/YOUTUBE]
Red&White-Nick-7 (29-02-16)
Πολυ τυχερη που τον γνωρισα απο κοντα... Ελπιζω να μη φυγει
Sent from my iPad using Tapatalk
Τι είχε ακούσει ο Βαλβέρδε όταν τον έφερε..☺
Έπιασε λέει τον Ηλία Υφαντή στην 29η θέση των σκορερ του Ολυμπιακού...
Bookmarks