Μεγαλε παιχταρα
[YOUTUBE]66JTyZ1KIz4&feature[/YOUTUBE]
Για να φανείς χειρότερος από αυτόν που στην ουσία αντικατέστησες, θέλει πολλή προσπάθεια και τόσο φιλότιμος, δόξα τω Θεώ, δεν είσαι...
Αγάπη, μιά ζωή, όπου και αν είσαι.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μεγαλε παιχταρα
[YOUTUBE]66JTyZ1KIz4&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
giovanni#10 (05-05-15)
Παρέμβαση Μαρινάκη για Φουστέρ
![]()
Ολυμπιακός και Φουστέρ, δεν έχουν βρει ακόμη κοινή γλώσσα για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά το πρόβλημα αναμένεται να λυθεί με προσωπική παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη. Επομένως, είναι μείζον ζήτημα το τι μέλλει γενέσθαι, αφού δεν έχει ανανεώσει ακόμη τη συνεργασία του για τα επόμενα χρόνια.
Τι θα γίνει τελικά; Θα χωρίσουν οι δρόμοι τους ή ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έχει την τύχη του Ιμπαγάσα, του Τζεμπούρ, του Μήτρογλου, του Χολέμπας και του Ρομπέρτο, όπου υπήρξε προσωπική παρέμβαση του προέδρου του Ολυμπιακού; Ειδικά το θέμα Τζεμπουρ, είχε γίνει σίριαλ μηνών με ευτυχή κατάληξη στις 28 Ιανουαρίου 2012 μετά το σύντομο τετ α τετ του Αλγερινού με τον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών.Προς το παρόν, βάσει του ρεπορτάζ, δεν υπάρχει προσέγγιση μεταξύ των δυο πλευρών, αν και έχει εκφραστεί η επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους, χωρίς να συζητηθούν οι λεπτομέρειες. Λίγο τα χρήματα και λίγο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έχουν φέρει αίσιο αποτέλεσμα για τη συμφωνία στις πρώτες γενικές κουβέντες, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, αν και όπως έχει γραφεί σε ανύποπτο χρόνο, η ΑΕΚ παραμονεύει.
Βέβαια, δεν είναι σίγουρο αν ο αγαπημένος της εξέδρας του Ολυμπιακού θέλει να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ και να γίνει "κόκκινο πανί" και μισητός, όλων αυτών που τον λατρεύουν. Να γίνει η αγάπη - μίσος, όπως συνέβη στο παρελθόν πολλάκις, με τους αγαπημένους της εξέδρας να μετατρέπονται σε υβριστικό σύνθημα, κατά την επιστροφή τους στο παλιό σπίτι...Αν ανατρέξουμε όμως στο παρελθόν, η ιστορία έχει διδάξει ότι όσους παίκτες αγαπούσε ο κόσμος, αλλά και ο πρόεδρος, τους κρατούσε ο ίδιος με προσωπικές παρεμβάσεις, Τώρα μιλούν οι μάνατζερ, αλλά όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, μπαίνει μπροστά ο Μαρινάκης, καλεί τον παίκτη στο γραφείο, του λέει δύο κουβέντες, δίνουν τα χέρια και ανανεώνουν τη συνεργασίας τους σε πέντε λεπτά.
Είναι από τη μια η επιθυμία των δυο πλευρών, αλλά και το ταλέντο του Μαρινάκη να πετυχαίνει στις διαπραγματεύσεις. Το έχει δηλώσει εξάλλου στο παρελθόν ο πασαδόρος, Βασίλης Κουρνέτας όταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν το αφεντικό στην ομάδα βόλεϊ "Αν μπεις στο γραφείο του Μαρινάκη να συζητήσεις, δεν μπορείς να πεις όχι" .Εκεί αναμένεται να καταλήξει και η συγκεκριμένη ιστορία, είτε πριν από τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη, είτε μετά, τότε που ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει και συνέντευξη Τύπου και θα μιλήσει για όσα φαιδρά και συκοφαντικά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό. Μόνο που όλοι αυτοί που έβαλαν στο στόχαστρο τους τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο, πέτυχαν το ακριβώς αντίθετο. Συσπείρωσαν τον κόσμο κι αυτό θα φανεί με την παρουσία τους στον σαββατιάτικο (23/5) τελικό στο ΟΑΚΑ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Aυτα εγραψε ο Φουστερ στο Facebook.Μεινε ρε Νταβινταρε!!
Είναι αδιανόητο για μένα τα όσα γράφονται στα διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Το μυαλό μου είναι μόνο στην κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο. Αυτοί που μοιράζουν αυτές τις φήμες για να κάνουν κακό σε εμένα και την ομάδα μου, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε κάποιος από την ΑΕΚ δεν θα το καταφέρουν. Είμαι αποφασισμένος, πλέον, να κινηθώ νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν να μοιράζουν ψευδείς ειδήσεις. Όσο για το μέλλον μου θα το συζητήσω απευθείας με τον κ. Μαρινάκη.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
BrazHlias (21-05-15)
Να μεινει να κανει τι? ο προπονητης τον εχει ...3η επιλογη...στα ακρα της ομαδας.
Εχει αλλα 1-2 χρονακια ποδοσφαιρου σε μια μικρομεσαια ομαδα,επειτα μπορει να επιστρεψει πλαι του Καρεμπε και του Αμπινταλ σε ενα
νεο ποστο.
Δεν υπαρχει λογος να καταληξει με 5 συμμετοχες μεσα στο 2015,δεν του αξιζει.
voskos_7 (22-05-15)
Ωραία, αγαπητέ μου Τεό: Οπότε, καταλήγουμε στο πάπλωμα...
Να φύγει ο κλόουν και με τον Νταβίντ, βλέπουμε...
δανεικος στον εργοτελη![]()
—John Lennon
Με τους τραυματισμους που εχει ο φουστερ και στην ηλικια που ειναι ετσι κι αλλιως αν μεινει δεν θα μεινει μονο για αγωνιστικους λογους. Σιγουρα ειναι καλυτερος απο τους κλοουν που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην ομαδα, αλλα για μενα δεν μπορει να θεωρηθει βασικος.
Ειμαι υπερ του να μεινει, και σε 10-15 παιχνιδια θα βοηθησει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο άνθρωπος ναι μεν δε μπορεί να δώσει πολλά πλέον αλλά δίνει ό,τι έχει...
Ποιος να ξεχάσει τη φάση που βάζει το κεφάλι του μπροστά από πόδι αντιπάλου για να πετύχει πρώτος τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα;
Καταντήσαμε να ξεγράφουμε το να αγωνίζεσαι για την ομάδα...
giovanni#10 (23-05-15)
Θα μείνει.
Κι εγω πιστευω οτι θα μεινει.Πολυ καλος παικτης και αυτος.Ετρεχε με τον τσορυ να μαζεψει τ'ασυμαζευτα.
μακαρι να παραμεινει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο τύπος θα μείνει. Οχι γιατί τον χρειάζεται ενδεκαδάτο η ομάδα αλλά γιατί χρειάζεται τέτοιους τύπους. Κόσμημα.
There is a Dude in town
voskos_7 (25-05-15)
Με μεγάλη χαρά θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα νέα ότι θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό! Είμαι ευγνωμων σε όλους τους φιλάθλους για την αγαπη και την στηριξη σας, πραγματικά σημαίνουν τα πάντα για εμένα και την οικογένεια μου. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για εμένα, αλλά μου δώσατε την δύναμη που χρειαζόμουν για να συνεχισω να πιστεύω σε εμένα και να δουλεύω σκληρά κάθε ημέρα. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια θα συνεχισω να δίνω τα πάντα για την σπουδαία ομάδα μας. Αυτή την εβδομάδα θα επιστρέψω στην οικογένεια μου στην Ισπανία για την γέννηση του δεύτερου γιου μου! Εύχομαι σε όλους σας ένα καλό καλοκαίρι και θα σας ξαναδώ πολύ σύντομα! #olympiacos #fuster
Nαι ρε Νταβινταρε!!!!!!!Μπραβο και στην διοικηση που του ανανεωσε.Να λεμε τα στραβα, να λεμε και τα καλα ομως!
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Faithful (25-05-15)
ΑΝΑΝΕΩΣΕ!!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ynwa96 (25-05-15)
Faithful (25-05-15)
Εχει βγει.
H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Φουστέρ.
Μετά από μια σύντομη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Φουστέρ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ευγνώμων σε όλους για την αγάπη και την στήριξή τους. Όπως έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια έτσι θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα για αυτή την σπουδαία ομάδα!»
Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό, ο Πρόεδρος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε:
«Ο Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!»
ynwa96 (25-05-15)
Du3lisT (25-05-15)
Νομίζω ότι είναι ότι πιο ευχάριστο θα ακούσουμε στην φετινή μεταγραφική... Για πάντα στο λιμάνι παιχτούρα και ψυχάρα!
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
Bookmarks