Ακομα....
Είμαστε καλυμμένοι: Ο Μήτρογλου θεωρείται ποδοσφαιριστής...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακομα....
Τι έβαλες ΞΑΝΑ αγόρι μου; ΤΙ;;!!! Πες μας που φύτρωσες, να πάμε να μαζέψουμε καμιά δεκαριά παίκτες με τα αρχίδια τα δικά σου ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ!!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-12-14), maniakos7 (03-12-14)
η μονη σοβαρη πραξη του βαλβιδα ηταν που εφερε αυτον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καβλερό γκολ. Από αυτά που από την ώρα που βρίσκει η μπάλα στο πόδι μέχρι που καταλήγει στα δίχτυα, νιώθεις έναν ατελείωτο οργασμό.
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-12-14)
Αλλά, τα υπόλοιπα, πάλι, Μακρόπουλος...
Δεν είναι φυσικά δική του ευθύνη - ό,τι μπορεί κάνει και αν δεν μπορούν και οι άλλο, γάμα τα.
ο μόνος που θυμόταν τι φανέλα φορούσε...........και σε θέση που δεν είναι η θέση του κακά τα ψέματα......τι να το κάνεις όμως.......όπως είπα σε ένα φίλο μου απόψε,αν ήμουν Φουστέρ θα τους έβαζα στα αποδυτήρια όλους σε μια σειρά πλην του Ρομπέρτο και θα τους πλάκωνα στα χαστούκια αλλά όπως ο Βέγγος στην ταινία με τις αδερφές του.....![]()
Τρομερό γκολ στα οποία έτσι και αλλιώς είναι μανούλα.
Σε όλα τα άλλα απλά ουδέν σχόλιο.
Παίκτης που τίμησε το ψωμί του και καλό είναι να μας αποχαιρετήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Μάλιστα. Να φύγουν οι Φουστέρ που κερδίζουν ντέρμπι μόνοι τους, σκοράρουν κατά ριπάς στην Ευρώπη και παίρνουν πρωταθλήματα για να 'ρθουν σαπάκια σαν τους υπόλοιπους χαφ μας. Για πάντα στο λιμάνι και 1ος αρχηγός μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια.
Σήκω φύγε από τον Ολυμπιακό "του Μήτρογλου",αρχηγέ. Δε σου αξίζει,απλά...
voskos_7 (03-12-14)
Μονο ο Φουστερ το ηθελε αποψε και φανηκε,.... Γυαλιζε το ματι του παιδιου αλλα ητανε μοναχος!!
ΑΠ'ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!
ΘΥΡΑ 7 ΛΕΜΕΣΟΥ est 2005 ! !
Πόσο μεγάλα τα έχεις ρε τύπε... σα να γεννήθηκες στον Πειραιά και να μεγάλωσες με αφίσα Αναστό και... Ζελελίδη...
Αφήνω το γκολ που ήταν όνειρο...
There is a Dude in town
The Dude (04-12-14)
Βάλτε και Σεμερτζίδη, Νεντίδη, Κριεζή, Αγγελίνα, Δρακόπουλο. Από τιτάνες πολλούς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
The Dude (04-12-14)
Εγώ που είχα αφίσα ΚΑΙ Ζέλε ΚΑΙ Σεμερτζίδη (ΚΑΙ Ζήνδρου ΚΑΙ Μαυρογενίδη ΚΑΙ φυσικά του τρελο-Χαβίτο αργότερα) πρέπει να το κοιτάξω?
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
maniakos7 (06-12-14), VALVERDES_7 (05-12-14)
Ας το ως έχει...
οι γαμωτραυματισμοι σε εχουν παει πισω δυο χρονια τωρα. μακρια απο τραυματισμους ελπιζω στο υπολοιπο της σεζον, γιατι κατι αφελαϊ, ντοσεβι, κασαμι δεν κανουν ουτε τα μισα απο εσενα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (05-12-14), Du3lisT (05-12-14), maniakos7 (06-12-14), vasilis-thrylos7 (05-12-14)
Από τους λίγους που ξέρουν πού παίζουν και ο μόνος που θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο από αυτά που είδαμε.
The Dude (09-12-14)
Bookmarks