Θετική η εμφάνιση
από τους χειρότερους για μένα. δε σταμάτησε σε κανένα σημείο τα επιθετικά ξεκινήματα της ΜΓ και επιθετικά δεν έπιασε σχεδόν ποτέ μπάλα. έπρεπε να βγει νωρίτερα.
Θετική η εμφάνιση
ρε φουστερ, βαλτο το γαμημενο το γκολ, βαλτο γαμω την τρελα μου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eντάξει, αυτός το έχασε. Ο άλλος που ακολουθεί και σουτάρει στην "κενή" εστία, γιατί το χάνει?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Από συναδελφική αλληλεγύη, σε αυτόν που το έχασε και ανθρώπινη - συναισθηματική σε αυτόν που το έπιασε.
Επόμενη ερώτηση;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εισαι το καλυτερο παιδι φουστερακο. Για παντα στην ομαδα αλανι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirkostas (04-04-14)
α ρε βαλβερδε ακομα ποσοστα παιρνεις απο τον ιμπανιες για αυτη τη μεταγραφη.![]()
voskos_7 (05-04-14)
Ειπε καποια πραγματα τα οποια δε θα θελα ν αναφερω, αλλα το θεμα ειναι οτι για τον ανθρωπο αυτο μιλαγαν με τα καλυτερα λογια ΟΛΟΙ απο φροντιστες μεχρι τη κυρια που σερβιρει στο εστιατοριο.. Μου λεει ενας υπαλληλος, ο καλυτερος εδω μεσα ειναι ο Ιμπαγασα, και απο κοντα ο Φουστερ.
Κι οταν τον εβλεπες με το πως μιλαγε σε ολο τον κοσμο, το ποσο ευγενικος και καλοπροαιρετος ηταν.. Να κατσει να παρει αγκαλιες τα παιδια, να αστειευτει.. Επαθα πλακα γιατι ειναι απο τους ανθρωπους που τους βλεπεις και η φυσιογνωμια τους σου δειχνει οτι ειναι απο καλη παστα.
Δε ξερω πως αλλιως να το πω αλλα αυτο που μας βγαζειαπο την τβ που λεμε τοσο καιρο οτι ειναι καλο παιδι, low profile, παιχτης του προπονητη κλπ αυτο ακριβως σου βγαζει και απο κοντα.
Στο μονο που τα χαλασε ηταν οταν του ζητησα 3 γκολ στον παοκ & ειπε οτι κι ενα ειναι αρκετο :p
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Που'σαι ρε νικολα;"
Τιποτα κακο... Απλα δε τα ειπε σε μενα προσωπικα , ετυχε να ακουσω. Τα σημαντικα ειναι τα υπολοιπατο παιδι πρεπει να κλεισει την καριερα του εδω.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Apache (06-04-14)
Faithful (06-04-14)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-04-14)
Που να δεις εμενα τι μου πεταξαν! Κει που μιλαγα με τον τυπο - υπαλληλο μου λεει εχουμε 24 νορμαλ παιδια κι εναν θεοτρελλο. Αφου δε θες να μου πεις ποιος ειναι ρε διλε τι μου το πετας χαχαχχα
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Πού να φανταστεί κανείς για ποιόν Μασάντο μπορεί να το λέει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
δωσε στοιχεια μαργαριτα![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks