Θα τους καρφωσει ο παιχταρας.
παιζεται μια θεση αναμεσα σε αυτον και τον περες. θεωρουσα πως θα παιξει βασικος αυτος, αλλα το οτι ξεκουρασε τον περες ο μιτσελ, με κανει να εχω αμφιβολιες.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θα τους καρφωσει ο παιχταρας.
Ελα μωρή παικτούρα κάρφωσε το![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
θα παιξει;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Φουστέρ: "Δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν"
![]()
Μιλώντας στην "Superball" ο Νταβίντ Φουστέρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη το φαβορί, ενώ στην κακή εμφάνιση της ManUtd έπαιξε ρόλο η απόδοση της ελληνικής ομάδας
Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στην "Superball" και όταν ρωτήθηκε αν περίμενε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τέτοιο βαθμό χωρίς ρυθμό και ιδέες στο παιχνίδι της, ανέφερε: "Η απόδοση του Ολυμπιακού ήταν αυτή που δημιούργησε την κατάσταση αυτή, είχαμε καλούς συνδυασμούς, προσπαθήσαμε να πιέσουμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι και κλείσαμε τους χώρους".
"Σε καμία στιγμή δεν τους αφήσαμε να δημιουργήσουν, αυτό σε συνδυασμό που δεν είναι σε καλή κατάσταση η ManUtd έφερε αυτό το αποτέλεσμα".
"Δεν είμαστε το φαβορί, πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα που σίγουρα θα μας βοηθήσει εν όψει της ρεβάνς, πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα και να παρασυρθούμε, να μην είμαστε ενθουσιασμένοι. Αν τα δώσουμε όλα στο Μάντσεσερ θα έχουμε το πλεονέκτημα".
Όταν ρωτήθηκε για την προετοιμασία από τον Μίτσελ, τόνισε: "Δεν σκεφτήκαμε ποτέ πως υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούμε ανέτοιμοι. Ο προπονητής μας... έφτιαξε, ψυχολογικά και τακτικά, αυτό φάνηκε στο γήπεδο, πιάσαμε απόδοση, κλείσαμε τους διαδρόμους και έτσι η ManUtd κατάφερε να κάνει μόνο μία ευκαιρία".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αχρειαστος να'σαι που λενε...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Βοήθησε, αλλά είναι φως - φανάρι, τον τελευταίο καιρό, ότι δεν του βγαίνει το παραμικρό...
Μάλλον πρέπει να αρχίσω να τον ξεφωνίζω: Μόνο έτσι, την ψιλιάζομαι την δουλειά, να κάνει κανένα μπαμ στο Θέατρο των Σκιών...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να συνέλθεις, γιατί πλην Ιμπαγάσα, η δουλειά, πάει "από τα σκατά στις κουράδες";
εχουν περασει και τα χρονια για τον φουστερ δεν βαζει πλεον πολλα κρισιμα γκολ,μαχιμος αλλα....Για κανα χρονο ακομα τον βλεπω στην ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
μπηκε δεν μπηκε μυρωδια δεν πηρε κανεις!
ΦΤΑΙΣ!
voskos_7 (03-03-14)
Εκτός ρυθμού... Το φιλότιμό του, σώζει τα προσχήματα.
Τι να σου κάνει και ο Μπαρμπα-Φουστέρ..
κακιστος εχθες με πολλα λαθη!
Ελα μωρή παικτούρα και εσύ.
Παααάμε!
Τουλάχιστον, οι τελικές του, βρήσκαν τέρμα.
ωραιος ρε φουστερακο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Προσπάθησες ρε γίγαντα, αλλά..
προσπαθησε
—John Lennon
Bookmarks