και εγώ σου λέω ότι δεν έχω ξαναδεί επιθετικό χαφ σε ΚΑΜΙΑ ομάδα που το μόνο που ξέρει είναι να μαρκάρει να τρέχει και να βάζει και κανένα γκολ που και που(μιλάμε για παγκόσμιο φαινόμενο) υποτίθεται στην θέση του θα πρέπει να κάνει και άλλα πράγματα να σπάει την μπάλα στο πλάι να περνάει καμία κάθετη να δημιουργεί αριθμητικό πλεονέκτημα με καμία ντρίπλα του και να δημιουργεί προυποθέσεις για γκολ....το θέμα είναι να κοιτάς και άλλα πράγματα και όχι να μένεις στα γκολ...γιατί τι να το κάνω αν σκοράρει κάποιες φορές αλλά σε όλα τα άλλα ματς καταστρέφει την επίθεση όποτε παίρνει την μπάλα(και πίστεψε με ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές η κάκιστη επιθετική εικόνα που είχαμε σε πολλά ματς οφειλόταν κατά κύριο λόγο στον Δαβίδ). Δεν λέω φιλότιμος τρεχαντήρι μυρίζεται το γκολ αλλά μέχρι εκεί δεν μπορώ να αποκαλέσω αυτόν τον παίκτη παικταρά γιατί θα είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο.
τι το κουραζετε ρε παιδια, σεαλλους αρεσει σε αλλους οχι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ναι έχει και βραδιές που δεν πατάει καλά στο γήπεδο, σέρνεται και δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα καταστρέφοντας το παιχνίδι της. Βλέπω οτι πάρα πολλές φορές η κάκιστη εικόνα που είχαμε οφειλόταν στον Φουστέρ αλλά τρέχει και βάζει και κανα γκολ..που και που! Ο παίκτης που δεν ειναι βασικός, σκοράρει 1 γκολ ανά 3 ματς μέχρι σήμερα, 30 γκολ έχει βάλει στον Ολυμπιακό ο Νταβίντ. Επίσης ο Ιμπαγάσα που κάνει τα πάντα αλλά δεν σκοράρει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (1 γκολ έχει βάλει), θεωρείται δικαίως απ' τους καλύτερους που είχαμε ποτέ. Προφανώς για σένα, τα γκολ δεν μετράνε άρα πάω πάσο.
O Φουστέρ είναι από τους τοπ και σταθερούς παίχτες σε αναλογία γκολασιστ/λεπτά τα 2 τελευταία χρόνια. Είχα βάλει σε κάποιο θέμα τα στατιστικά.
Στα παρακάτω που λες για τα άλλα πράγματα να υποθέσω ότι θα έχεις και το ίδιο πρόβλημα και με τον Μήτρογλου. Γιατί ναι μεν έχει πολύ καλό τελείωμα αλλά στα υπόλοιπα 0.
γύρω στο 25' του α ημιχρόνου είπα σε ένα φίλο ότι στο β' θα μπει ο φουστέρ και θα σκοράρει, άλλη φορά θα παίζω στοίχημα τις εμπνεύσεις μου!
sirkostas (26-08-13)
Παίκτης με τρομερή αίσθηση του γκολ. Σε όλα τα άλλα μην κάνουμε πάλι την γνωστή κουβέντα.
Πολλά μπράβο από μένα για την ανεκτίμητη προσφορά σου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο Μήτρογλου ξέρει 10 φορές καλύτερη μπάλα από το ταγάρι
Προφανώς και μετράνε απλά δεν θέλω να ξεκινάει βασικός γιατί όποτε παίρνει την μπάλα κατά 95% ξέρεις ότι θα κάνει λάθος(δίχως ίχνος υπερβολής) και αυτό κοστίζει βαθμούς...το καλύτερο για μένα είναι να μένει στον πάγκο και να μπαίνει αλλαγή αν χρειαζόμαστε γκολ γτ το μυρίζεται αυτά....
VALVERDES_7 (02-09-13)
Μου διαφεύγει το όνομά σου - εμένα με λένε Νίκο, αλλά οφείλω δύο παρατηρήσεις:
Πλην Καραπιάλλη - για μία χρονιά, με κανένα απολύτως, από τα ονόματα που ανέφερες παραπάνω, δεν έκανες κάτι στην Ευρώπη καθώς σαν σωματείο ήσουν, αγωνιστικά, εντελώς ανυπόλυπτος, ίσως και επειδή έπαιζαν οι συγκεκριμένοι, ως πρώτα βιολιά - Αν ο Μήτρογλου, ξέρει δέκα φορές περισσότερη μπάλλα (και εγώ σου λέω και λίγο λες - μπορεί να είναι και 20), να πάει επάνω της, να μας το δείξει κιόλας και να μην την περιμένει ακριβώς εκεί που την θέλει - κάτι τέτοια, πέρυσι, δεν τα έκανε, αλλά μπορεί να φταίει η προετοιμασία και σαν βαρύ κορμί, να "λυθεί" πιό μετά.
Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, αλλά ο Ολυμπιακός του Ριβάλντο, ειδικά, ήταν η πιό εύκολη ομάδα να αντιμετωπιστεί αμυντικά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την μοναδική χρονιά που δεν σταύρωσε νίκη, ήταν η τρίτη του - ενώ την προηγούμενη νίκησε την αδιάφορη Ρεάλ την 6η αγωνιστική. Σε 3 χρόνια - 4 νίκες και όλες εντός, δεν είναι επίτευγμα.
Η διαφορά του Φουστέρ από τους παικταράδες, είναι ότι πάει πάνω στην μπάλα και αυτό το 95% που λες ότι θα κάνει λάθος (που δεν είναι 95%, αλλά δεν βγάζω στη φόρα στατιστικά τώρα, γιατί υποτίθεται οτι δουλεύω), στις 20 φορές περισσότερες φάσεις που κερδίζει από την επιμονή του, από τους παικταράδες, σου βγάζει θετικό πρόσημο.
Είτε μας αρέσει, είτε όχι, "παικταρά" να σκιστεί για το μεγαλείο της Ολυμπιακάρας, δεν βρίσκεις - όχι μόνο γιατί μπορεί να μην υπάρχει, αλλά και γιατί και να το θέλει, όταν έρθει εδώ, του φεύγει.
Τόσες φορές που το είδαμε, είναι αφελές να πιστεύουμε ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συμβεί κάτι άλλο την επόμενη φορά.
Αν αποθεώσει κάποιος τον Φουστέρ για την τεχνική του, φώναξέ με να τον καταχεριάσουμε παρέα: Αλλά αν λέω τον Φουστεράκο "άμπαλο" που περισσεύει και πρέπει να φύγει, τότε πρέπει να κατέβω με το κυνηγετικό στο Ρέντη και να μην αφήσω "παικταρά" όρθιο - έτσι για την αξιοπρέπεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (27-08-13)
Η παρουσία του συμπαθούς και φιλότιμου Φουστέρ στην ομάδα μόνο θλίψη μου προκαλεί.
Το λέω γιατί αισθάνομαι άσχημα να βλέπω μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού να μην μπορεί τόσα χρόνια να βρει ένα επιθετικό χαφ ο οποίος εκτός από τα στοιχειώδη που κάνει ο επιθετικός χαφ Φουστέρ (τρέξιμο, πρέσιγκ, πάτημα περιοχής)
να κάνει και κάτι επιπλέον λόγω της υψηλότερης τεχνικής κατάρτισής του.
Τι ζητάμε την γκαντεμιά μου τόσα χρόνια....
Ένα κανονικό χαφ ποιότητας ζητάμε, να κτίσουμε πάνω σ αυτόν ομάδα
ας χώσει και κάτι παραπάνω.
Μαλάκας νομίζετε ότι ήταν ο Βαλβέρδε που το πρώτο που ζήτησε στην Μπιλμπάο για να κάνει συμβόλαιο μαζί της, ήταν χαφ βαρβάτο να στηριχθεί πάνω του.
Του πήραν τον Μπενιάτ απ την Μπέτις με 12 εκ. και πάει σφαιράτη η ομάδα.
Ορίστε η διαφορά
Αυτοί πήραν από την Μπέτις τον Μπενιάτ κι εμείς τον Κάμπελ
VALVERDES_7 (02-09-13), voskos_7 (27-08-13)
Μυρωδιάς και άμπαλος ένας παίκτης που έχει βάλει 2-3 γκολ με απευθείας σουτ από εναέρια μπαλιά?? Όμορφα πράγματα
Όσο για το αν ξέρει να πασάρει μας το έδειξε ΚΑΙ σήμερα με τον καλύτερο τρόπο. Την μπαλιά στο 0-4 μόνο ο Ιμπαγάσα την έβγαζε από το υπάρχον ρόστερ.
Βγάζει πού και πού καμιά ασίστ και βάζει πού και πού κανένα γκολ = 10 γκολ μέσο όρο το χρόνο και 4-5 ασίστ μέσο όρο το χρόνο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Φουστεράκο, σήμερα μάζεψες την κλωτσιά της αρκούδας και ότα οι άλλοι ψοφήσανε από το να σε κυνηγάνε μου έβγαλες και τα μάτια με την κάθετη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αχρηστος,να βγει να μπει ο αλλος ο κουρασμενος ο τεχνιτης.
Τι να λεμε,απ τους πλεον πολυτιμους παικτες του Ολυμπιακου!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μυρωδιάς... Φέρτε καναν Μπαιράμι να βουλιάξει το Λιμάνι....
MVP σήμερα το πολυεργαλείο!
3 ασιστ ρε θηριο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο καλυτερος σε ολα τα ροστερ που αγωνιστηκε.
Bookmarks