Σελίδα 97 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 475767778793949596979899100101107117127 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.921 έως 1.940 από 2552

Θέμα: David Fuster Torrijos

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.673
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: David Fuster Torrijos

Σπουδαιος παιχτης και το απεδειξε τοσο στο πρωταθλημα οσο και στο Τσ. Λιγκ τα προηγουμενα χρονια. Σταθερη αξια και μακαρι να βρεθει τροπος να παιζει βασικος. Μπορει να μην εχει την σουπερ τεχνικη αλλα εχει ολα τα αλλα, συν του οτι σκοραρει κιολας.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.737
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.302 φορές σε 10.843 μηνύματα
    Ignore User

«Είμαι εδώ για να κάνω τη δουλειά μου και ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Ήταν μια νίκη για την οποία δουλέψαμε πάρα πολύ, θα μας βοηθήσει να είμαστε ήρεμοι τις επόμενες ημέρες.

Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνανε στο δεύτερο ημίχρονο και είναι αυτά που δουλεύουμε καθημερινά, που θέλουμε να τα παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και για αυτό θα δουλέψουμε, έτσι ώστε να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς», είπε αρχικά ο Νταβίδ Φουστέρ και συμπλήρωσε: «Σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστούν οι παίκτες και να γνωριστούμε ο ένας με τον άλλον γιατί γίνανε πολλές μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, οι πιο παλιοί στην ομάδα προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά που ήρθαν τώρα, ότι σημαίνει πολλά να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού, τι σημαίνει η φανέλα που φοράμε καθημερινά. Όλοι νομίζω πως καταλαβαίνουν και πως είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν
    ».

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (26-08-13)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή David Fuster Torrijos

Ωραιος φουστερακο

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Λογικά με τις επιδόσεις των παιχτών από μέση και μπροστά, θα πρέπει να παίζει αυτός δεξιά στην θέση του Campbell.
    Αριστερά δεν είχαμε κάποιον παίχτη με τον όνομα Weiss?
    .

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Μπράβο ρε Δαβίδ! Είσαι μέσα στις τοπ-5 μεταγραφές μας της τελευταίας 10ετίας. Και χωρίς καμία φανφάρα.

7. Οι ακόλουθοι 8 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sirkostas για αυτό το μήνυμα:

8PYLOS (26-08-13), captain-cook (26-08-13), Du3lisT (26-08-13), kouzoulo (26-08-13), panahs7 (26-08-13), sk12072 (26-08-13), vasilis-thrylos7 (26-08-13), voskos_7 (26-08-13)

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

πολυ σωστα κωστα.ακριβως ετσι.απο τις καλυτερες μεταγραφες μας αποδειχτηκε ο παικτης αυτος.
    και το κραξιμο που εχει δεχθει δεν πρεπει να το εχει φαει κανενας.αντιθετα ουτε μανουριασε,ουτε ετρεχε
    στα σκυλαδικα να πηδαει φωτομοντελες.δουλεψε σαν γνησιος επαγγελματιας, εβαλε τεραστια γκολ (ειδικα κατι
    εκτος εδρας στην ευρωπη) και παντα δινει το 100% των δυνατοτητων του.
    εγω ειμαι προ πολλου υποστηρικτης του και θα στεναχωρεθω αν φυγει γιατι πραγματικα προσφερε πολλα.
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

9. Οι ακόλουθοι 5 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sk12072 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (26-08-13), iakov7 (26-08-13), IERO (28-08-13), pirateeeeeee (26-08-13), sirkostas (26-08-13)

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    9.207
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.727 φορές σε 6.365 μηνύματα
    Ignore User

Γεια σας! Ειμαι ο Νταβιντ "εκειπουμεχουνξεγραμενοολοιπεταγομαιαποτοπουθενακα ιβαζωταπιοκρισιμαγκολ - Φουστερ,

Και χθες, εσωσα την δουλεια του Προπονητη μου (για μια τουλαχιστον εβδομαδα ακομα και βλεπουμε)
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

red.empire7 (26-08-13)

Το avatar του χρήστη pirateeeeeee

Thanks
    4.172
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.112 φορές σε 2.588 μηνύματα
    Ignore User

Ο Φουστέρ έχει την δυναμική να μπει σε έναν κατάλογο αθλητών της ομάδας μας που θα απολαμβάνει τον μέγιστο σεβασμό για αυτά που έχει προσφέρει. Το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές σε όλα τα ποδοσφαιρικά επίπεδα.

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν βρει τους κατάλληλους μάνατζερς που τους εκπορνεύουν ποδοσφαιρικά σε διάφορους αθλητικογράφους. Γράφουν όλη την ομάδα, δεν τους ενδιαφέρει να ασχοληθούν με την δουλειά τους όταν δεν τους δείχνει η κάμερα και γενικά είναι μόνο για την πάρτυ τους.

Το avatar του χρήστη SOLID

Περιοχή
    Stretford End
    Thanks
    3.793
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.345 φορές σε 3.423 μηνύματα
    Ignore User

Ο MVP των τελευταιων 3 σεζον. Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον SOLID για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (26-08-13), sirkostas (26-08-13)

ΧΟ ΧΟ ΧΟ Το avatar του χρήστη 8PYLOS

Thanks
    2.202
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.549 φορές σε 1.565 μηνύματα
    Ignore User

Πολύ πιο χρήσιμος από τον Τσόρι.
    Με Φουστέρ-Σαβιόλα-Μήτρογλου, όλα τα εντός στο πρωτάθλημα τα καθαρίζεις από το 20' και μετά κάααθεσαι.
    ...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.678
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

πολυ μεγαλος παιχτης και μαχητης οτι και να πουμε θα ναι λιγο..μπηκε και αλλαξε ολο το ματς
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Thanks
    102
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 50 φορές σε 35 μηνύματα
    Ignore User

Ήμαρτον βλέπουν καλά τα ματάκια μου; Φανφάρες πάλι για το αμπάλι, ντάξει δεν λέω μαχητής φιλότιμος βάζει κανένα γκολ αλλά από μπάλα μυρουδιάς και λίγος....Δεν είναι τυχαίο που στην Ισπανία ήταν παίκτης β εθνικής. Εγώ θέλω τον ολυμπιακό με παίκτες στον άξονα τύπου Ζέτερμπεργκ Ζιοβάνι Ριβάλντο Καραπιάλη... τώρα αν εσείς τον ονειρέυεστε με άμπαλα κριάρια όπως ο Δαβίδ τι να πω...

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.737
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από eusebio7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ήμαρτον βλέπουν καλά τα ματάκια μου; Φανφάρες πάλι για το αμπάλι, ντάξει δεν λέω μαχητής φιλότιμος βάζει κανένα γκολ αλλά από μπάλα μυρουδιάς και λίγος....Δεν είναι τυχαίο που στην Ισπανία ήταν παίκτης β εθνικής. Εγώ θέλω τον ολυμπιακό με παίκτες στον άξονα τύπου Ζέτερμπεργκ Ζιοβάνι Ριβάλντο Καραπιάλη... τώρα αν εσείς τον ονειρέυεστε με άμπαλα κριάρια όπως ο Δαβίδ τι να πω...
    Άμπαλος ο Φουστέρ δηλαδή επειδή δεν κάνει τις τσαχπινιές του Ζαϊρί και του Φετφατζίδη με τη μπάλα. Εγώ βλέπω οτι είναι ο πιο ουσιαστικός επιθετικός χαφ που είχαμε τα τελευταία χρόνια μετά τον Γκαλέτι.

19. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Du3lisT για αυτό το μήνυμα:

gre470 (27-08-13), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-08-13), sirkostas (26-08-13), voskos_7 (26-08-13)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.678
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.604 φορές σε 8.165 μηνύματα
    Ignore User

Παιχταρας
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    25.008
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.423 φορές σε 19.032 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άμπαλος ο Φουστέρ δηλαδή επειδή δεν κάνει τις τσαχπινιές του Ζαϊρί και του Φετφατζίδη με τη μπάλα. Εγώ βλέπω οτι είναι ο πιο ουσιαστικός επιθετικός χαφ που είχαμε τα τελευταία χρόνια μετά τον Γκαλέτι.
    Sad but true... Είτε μας αρέσει, είτε όχι, αν κάποιος γητευτής της μπάλας έκανε τα μισά από τον Φουστεράκο, θα είχε ξαμολύσει τα 120 ενωμένα γραφεία ατζέντηδων να του βρούνε πρόταση με το συμβόλαιο του Ετόο στην Ανζί.
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

22. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

Du3lisT (26-08-13), sirkostas (26-08-13)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.335
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.976 φορές σε 15.084 μηνύματα
    Ignore User

Φουστέρ ο... δολοφόνος

Ξέρει να βρίσκεται πάντα στον «τόπο του εγκλήματος». Ο Νταβίντ Φουστέρ έφτασε τα 30 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το sport-fm.gr σας παρουσιάζει αυτά που ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμα.

Photo: Action Images
    11
    Μέγεθος κειμένου
    Τελευταία ενημέρωση 26/08/2013, 17:27
    Βρίσκεται ήδη τρία χρόνια στον Ολυμπιακό και μπορεί να μην περνάει 3-3 τους αντιπάλους, αλλά ο Νταβίντ Φουστέρ είναι σταθερή αξία. Και το απέδειξε εκ νέου απέναντι στον Ατρόμητο, όταν πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και σήμανε την αντεπίθεση για να γίνει τελικά η ανατροπή.

Γράφει ο Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε τα 30 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα και συνεχίζει να βγάζει τίμια το... ψωμί του. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τα τέρματα που έχει σημειώσει μέχρι τώρα κι έπαιξαν καταλυτικό ρόλο, ούτως ώστε η ομάδα του να πανηγυρίσει νίκες και... τρόπαια!

Στην πρώτη του χρονιά, θα πετύχει το μοναδικό τέρμα κόντρα στην Καβάλα και οι Πειραιώτες παίρνουν τους τρεις βαθμούς. Τον Ιανουάριο του 2011, θα βρει πρώτος δίχτυα απέναντι στον Ηρακλή (31') και ουσιαστικά θα ανοίξει το δρόμο για τη νίκη με το τελικό 2-0. Με δικό του πέναλτι μέσα στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, ενώ συνέχισε να είναι... on fire, καθώς χάρισε ακόμα ένα τρίποντο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου (1-0).

Ο Φουστέρ θα δώσει -ουσιαστικά- έξι κολλητούς βαθμούς στους «ερυθρόλευκους». Κι αυτό γιατί σε απόσταση μιας εβδομάδας, θα σημειώσει το νικητήριο γκολ κόντρα στην Ξάνθη (1-0) στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ το ίδιο θα κάνει και μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το τελικό 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων απέναντι στον Άρη.

Στη δεύτερη σεζόν του, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και οι Θεσσαλονικείς προηγούνται μέσα στο Φάληρο (με τον Μπαλάφα). Ο Φουστέρ, όμως, είναι και πάλι εκεί. Ισοφαρίζει για τους «ερυθρόλευκους» και λίγο μετά ο Τζεμπούρ ολοκληρώνει την ανατροπή. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ο 31χρονος άσος θα βρει δίχτυα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα -και μάλιστα νωρίς-, διώχνοντας το άγχος της νίκης, με τον Αλγερινό φορ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Το νταμπλ του Ολυμπιακού τη σεζόν 2011-12, έχει πολύ από... Φουστέρ. Δικό του γκολ στην παράταση του τελικού στο Κύπελλο (119') χαρίζει στους Πειραιώτες το τρόπαιο απέναντι στον Ατρόμητο (2-1)!

Ο Ισπανός δεν μένει μόνο εντός συνόρων. Έχει το... χάρισμα και στην Ευρώπη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Άρσεναλ τόσο εντός έδρας, όσο και εκτός. Στο «Καραϊσκάκης» έκανε το 2-0 για τον Ολυμπιακό που ουσιαστικά του ‘δωσε μεγάλο προβάδισμα νίκης (3-1 έληξε το παιχνίδι), ενώ στο Λονδίνο αν και μείωσε σε 2-1, τελικά τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια.

Στο Europa League, όμως, λίγο αργότερα ήταν τα ωραία! Γιατί... μόνος του χάρισε δύο σπουδαία διπλά, που έκανε υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας του. Ο Φουστέρ ήταν ο «χρυσός» σκόρερ απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν (1-0) μέσα στην Ρωσία, ενώ σχεδόν ένα μήνα μετά έκανε το ίδιο μέσα στο «σπίτι» της Μέταλιστ (1-0). Κι ας μην κατάφερε στον Πειραιά να πανηγυρίσει την πρόκριση ο Ολυμπιακός...

Πέρσι δεν ήταν και ακριβώς η χρονιά του. Ωστόσο, η... υπογραφή του μπήκε ξανά. Κι αν στο πρωτάθλημα το μοναδικό αξιοσημείωτο τέρμα του ήρθε στο Περιστέρι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πήραν σπουδαία νίκη με 1-0, στο Κύπελλο ήταν πιο καθοριστικός. Γιατί στον τελικό απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Τρίπολης, ο Φουστέρ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, οδηγώντας το ματς στην παράταση, όπου εν τέλει η κούπα... βάφτηκε κόκκινη.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Thanks
    102
    Ignore User

Πρώτα από όλα αυτόν τον παίκτη επιθετικό χαφ αρνούμαι να τον πω ίσως θα ήταν πιο σωστό αμυντικό χαφ της επίθεσης....δεν είπα ότι είναι άμπαλος επειδή δεν κάνει τις τσαχπινιές του Φέτφα και του Ζαιρί(που δεν μπορεί κιόλας να τα κάνει) είναι άμπαλος γιατί δεν μπορεί να τριπλάρει να πασάρει και να κάνει ένα κοντρόλ της προκοπής ενώ η θέση του είναι "επιθετικό χαφ"

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.737
    Ignore User

Πρώτα από όλα αυτόν τον παίκτη επιθετικό χαφ αρνούμαι να τον πω ίσως θα ήταν πιο σωστό αμυντικό χαφ της επίθεσης....δεν είπα ότι είναι άμπαλος επειδή δεν κάνει τις τσαχπινιές του Φέτφα και του Ζαιρί(που δεν μπορεί κιόλας να τα κάνει) είναι άμπαλος γιατί δεν μπορεί να τριπλάρει να πασάρει και να κάνει ένα κοντρόλ της προκοπής ενώ η θέση του είναι "επιθετικό χαφ"
    Άρα δεν κάνει αυτά που κάνει ο Ζαϊρί κι ο Φέτφα! Βάλε τώρα και Φετφατζίδη και Ζαϊρί στη σούμα με τον Φουστέρ ποιός έχει προσφέρει και τι στην ομάδα.

Thanks
    102
    Ignore User

Άρα δεν κάνει αυτά που κάνει ο Ζαϊρί κι ο Φέτφα! Βάλε τώρα και Φετφατζίδη και Ζαϊρί στη σούμα με τον Φουστέρ ποιός έχει προσφέρει και τι στην ομάδα.
    Με είδες να λέω ότι προτιμώ Φέτφα και Ζαιρί; Σαν απλός φίλαθλος της καλής μπάλας βέβαια προτιμάω να βλέπω αυτούς τους 2 τεχνίτες για να γλυκαίνει το μάτι μου παρά τον άχαρο και άνοστο Φουστέρ..αλλά σαν οπαδός του ολυμπιακού ούτε αυτοί προσφέρουν τόσο....ο ένας γατάκι και ο άλλος ήταν φλύαρος...Δες το παραπάνω post μου και δες τα ονόματα για τα οποία μίλησα....

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.737
    Ignore User

Με είδες να λέω ότι προτιμώ Φέτφα και Ζαιρί; Σαν απλός φίλαθλος της καλής μπάλας βέβαια προτιμάω να βλέπω αυτούς τους 2 τεχνίτες για να γλυκαίνει το μάτι μου παρά τον άχαρο και άνοστο Φουστέρ..αλλά σαν οπαδός του ολυμπιακού ούτε αυτοί προσφέρουν τόσο....ο ένας γατάκι και ο άλλος ήταν φλύαρος...Δες το παραπάνω post μου και δες τα ονόματα για τα οποία μίλησα....
    To θέαμα χωρίς ουσία φίλε μου δεν υπάρχει. Αν αρχίσω τα ποδαράκια ο παίκτης και τις ντριμπλίτσες χωρίς να κάνει κάτι, δεν λέει πολλά.
    Επίσης δεν τον έβαλα σε καμία περίπτωση πάνω από Ζιοβάνι, Καραπιάλη, Ριβάλντο..ούτε πάνω απ' τον Γκαλέτι. Απ' οσους ήρθανε, πλην των Τζόλε, Ρίμπο κλπ παικταράδων, ο Φουστέρ είναι μακράν του δεύτερου ο καλύτερος επιθετικός χαφ που πέρασε απ' τον Ολυμπιακό.

Σελίδα 97 από 128 ΠρώτηΠρώτη ... 475767778793949596979899100101107117127 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές