voskos_7 (13-07-13)
Για να δούμε θα βελτιώσουμε λιγάκι φέτος την ντιμπλίτσα και το κοντρολάκι ή μπα? Τι σου μαθαίνει ο Μασάδο?![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
voskos_7 (13-07-13)
VALVERDES_7 (13-07-13)
Ενα thread χωρίς σχόλια για τον "Πολύ" Νταβίντ![]()
Περνάει απαρατήρτος, γιατί δεν πολυπαίζει... Λογικό δεν είναι;
Αν αρχίσουν τα καντήλια, θα είναι ακραίο:
- Ή θα είναι πολύ καλό, γιατί θα πετάνε οι υπόλοιποι.
- Ή θα είναι πολύ κακό, γιατί θα είναι όλοι νοκ-άουτ και θα έχουμε απομείνει με αυτόν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Μίτσελ δείχνει να μην τον υπολογίζει. Και υπολογίζει τον Φέισα. Σοβαρός προπονητής.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλά εδώ που τα λέμε ο Νταβιντ είναι 5 κλάσεις πιο χρήσιμος από κάτι ΜασαντοΦέισες.Γιατί δεν τον δοκιμάζουν αμυντικό χαφ?Τουλάχιστον θα κόβει καλά και θα πρεσάρει, ενώ πασούλα δεν έχει και τραγική.Και έχεις από πουθενά και κανένα καλό σουτ. Ντρίμπλες να του απαγορευτούν δια ροπάλου όμως μιας και δεν στρίβει, ενώ υπάρχει και ένα σοβαρό θεματάκι με το κοντρολ του.Πάντως τον προτιμώ από την Σερβίδα.
differance (04-08-13)
Δυό χρόνια, στην απ'έξω ξεκινάει και στην από μέσα καταλήγει...
Αναλόγως τραυματισμών το Νοέμβρη τον βλέπω βασικό.
Το quotares όπως σε συμφέρει
Ξέχωρα από τις τραγικές του αδυναμίες(ντρίμπλα-κοντρόλ), αυτά είναι κάποια στοιχεία που πάντα είχε και ίσως ήρθε η ώρα να αξιοποιηθούν.Γιατί δηλαδή να παίζει ο Φέισα αντί του Φουστέρ ως αμυντικό χαφ? Γιατί να δοκιμάζεται ο Μασάδο στην θέση του κόφτη και όχι ο Φουστέρ? Οταν έχεις τραγικές λύσεις μπροστά σου ψάχνεις να βρεις την λιγότερο χειρότερη.
* Εκτός εάν πάρουμε αμυντικό χαφ, κάτι που δεν βλέπω..
Ο Φουστερ αμυντικο χαφ?Δεν γινονται αυτα ουτε για αστεια.
Πιο αστείο από τον Φέισα δεν είναι. Ή τον Μανιάτη. Ή όλους αυτούς τους τρόμπες που κατά καιρούς δοκιμάσαμε στη θέση ελλείψει πραγματικού αμυντικού χαφ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αλλο το χρειαζομαστε αμυντικο χαφ και αλλο βαζουμε τον Φουστερ να παιξει,ο Φεισα ειναι η θεση του,ασχετα αν δεν ειναι καλος.
Μεγάλος παίκτης.
Υπόκλιση ρε Δαβίδ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μπραβο ρε φουστερακο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΡΕ ΦΟΥΣΤΕΡΑΚΟ!!!![]()
Du3lisT (25-08-13)
μεγας καβλιαρης.
ο παιχτης που εχει δεχτει την πλεον αδικη κριτικη και παρολα αυτα μετα απο τρια χρονια εχει κερδισει τον σεβασμο ολων.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φουστεράκο, κουφέτα αγόρι μου.
Να σε έχει ο Θεός καλά.
Bookmarks