captain-cook (01-09-13), consigliere (02-09-13), DaRkSaGa79 (02-09-13), iakov7 (02-09-13), panahs7 (01-09-13), Reds (02-09-13), sabar77 (01-09-13), sirkostas (01-09-13), vasilis-thrylos7 (02-09-13)
Τι παίκτης είσαι εσύ ρε Φουστεράκο? Για πάντα στο λιμάνι αγόρι μου...
captain-cook (01-09-13), consigliere (02-09-13), DaRkSaGa79 (02-09-13), iakov7 (02-09-13), panahs7 (01-09-13), Reds (02-09-13), sabar77 (01-09-13), sirkostas (01-09-13), vasilis-thrylos7 (02-09-13)
Οτι λέει ο Στάθης αποπάνω.
Du3lisT (01-09-13)
3 πάρε βάλε σήμερα!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
iakov7 (02-09-13)
Εχουμε συμφωνήσει στο απόλυτο για αυτό τον παίκτη, συμφωνώ ότι το παιδί δεν ξέρει επουδενί μπάλα, αλλά είναι τόσο φιλότιμος και αποτελεσματικός που δεν του αξίζει το κράξιμο. Και έχει κάποια καλά στοιχεία όπως αίσθηση του γκολ και καλό μαρκάρισμα, ενώ σε ανοιχτό χώρο(χωρίς ικανό αντίπαλο κοντά του) βγάζει καλές κάθετες μπαλιές. Φυσικά το παλληκάρι παραμένει μυρωδιάς στην στενή του ποδοσφαιρική έννοια και γι αυτό δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ομάδα να τον αποκτήσει από την Ισπανία όπου τον θεωρούσαν πάντα β κατηγορίας.Ούτε μια Λεβάντε ρε παιδάκι μου που λεει ο λόγος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
eusebio7 (03-09-13)
Καλό είναι να μην βγαίνουμε βέβαια να μιλάμε μόνο στις καλές του βραδιές, αλλά να βγαίνουμε και να μιλάμε όταν είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτος και κάνει τόσα λάθη όσα δεν κάνουν όλοι οι άλλοι παίκτες. Και αυτό έχει γίνει πάρα πολλές φορές.Η προσφορά του βέβαια δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν για να το σημειώσω και αυτό προς αποφυγή παρεξηγήσεως πάλι.
* Σε αυτό το ματς πάντως ήταν εξαιρετικός στο β ημίχρονο αν και αυτά που έκανε θα ήθελα να δω να τα κάνει με καλύτερους αντιπάλους και υπό συνθήκες πίεσης. Και μιλάω για τις πάσες.
χωρις να εντυπωσιασει σου εκανε αυτες τις 3 ασιστ σε φασεις που δεν μυριζαν γκολ και καθαρισε το παιχνιδι.
αρχοντας.τιμαει τα λεφτα και την φανελλα που φοραει.ηρθε στην ελλαδα σαν βυσμα του ισπανου μυρωδια
αλλα δουλεψε πραγματικα σκληρα και μεσα απο τα παιχνιδια του κερδισε το σεβασμο ολων.
ποτε δεν ενεπλακη σε κλικες και ασχημες συμπεριφορες προς την διοικηση.δεν τον κερδισανε τα μπουζουξιδικα
και ουτε οι φωτομοντελες.με μια λεξη:επαγγελματιας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μαλλον κανεις πλακα οταν λες να μιλαμε και στις κακες τους βραδιες ετσι?
το παλικαρι μεχρι περσι ακουγε μπινελικια ακομα και οταν ηταν καλος, ποσο μαλλον οταν δεν ηταν. η κριτικη που εχει δεχτει ο παιχτης ειναι (τουλαχιστον) η πιο αυστηρη που θυμαμαι για ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
pirateeeeeee (02-09-13)
Δεν υπαρχει ουτε ενας ποδοσφαιριστης του Ολυμπιακου που δεν εχει ακουσει τα χεστηρια του, ΕΙΔΙΚΑ οταν εχει κακες βραδιες, τοτε ειναι που γινεται της καραπουτανας. Ωραιο θα ηταν οταν αναγνωριζουμε την καλη προσπαθεια και την καλη εμφανιση καποιου παιχτη να το κανουμε 100% και με θαρρος. Τα "ναι μεν αλλα" οταν γινονται συνηθεια δεν ειναι αντικειμενικοτητα αλλα προκαταληψη. Ο Φουστερακος με τα καλα του και τα κακα του κανει την δουλεια του μια χαρα. Αν δεν ειχε κακα δεν θα επαιζε στον Ολυμπιακο.
*****8.23*****
Du3lisT (02-09-13)
Κάτι θα βρεις να πεις, έτσι?
Για το ότι πλέον υπάρχουν δεκάδες ισπανοί ποδοσφαιριστές σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, επειδή οι ισπανικές ομάδες δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν, δεν άκουσες τίποτα? Μάλλον όλοι αυτοί είναι άσχετοι από μπάλλα, αφού δεν βρίσκεται ρε παιδί μου έστω μια Λεβάντε να τους κάνει πρόταση.
Με τι να τον πληρώσει τον Φουστέρ η Λεβάντε κι η κάθε Λεβάντε? Με γκοτζαμάνικα τάλιρα?
sirkostas (03-09-13)
πολυ μεγαλος παιχτης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Σε 145 περίπου λεπτά έχει 1 τέρμα και 3 ασσιστ που σημαίνει κάνει κάτι ανά 36 λεπτά.
Φυσικά έναν αθλητή πρέπει να τον κρίνεις σε βάθος χρόνου και όχι από καλές και κακές βραδυές. Στατιστικά όμως είναι από τους καλύτερους, πιο σταθερούς και αθόρυβους παίχτες.
Πας να το παίξεις καλός και να πεις ότι "σήμερα έπαιξε καλά" και αμέσως κολλάς δίπλα κι ένα αρνητικό. Ο άνθρωπος που θέλει να πει μπράβο με ειλικρίνεια το λέει και τέλος. Αλλιώς τις βραδιές που θα σχολιάζεις επειδή ήταν κακός να λες "βάζει και τα γκολάκια του όμως, πετάει και ασσίστ συνέχεια". Αφού δε σου βγαίνει, παράτα το...![]()
Δεν υπάρχει θετικό ή αρνητικό, υπάρχει η κριτική σύμφωνα με αυτά που βλέπει ο καθένας.To σωστό θα ήταν να τα ακούει στις πολλές κακές βραδιές που είχε, και να λαμβάνει τους επαίνους του όταν παίζει καλά. Δεν αμφισβητώ την προσφορά του η οποία είναι μεγάλη με πολλά σημαντικά γκολ. Παραμένω πιστός όμως στην άποψη μου ότι το παιδί είναι άμπαλος παρότι έχει και κάποια καλά στοιχεία που βοηθούν την ομάδα.Και η απόδειξη ξαναλέω είναι η εξής χρησιμοποιώντας μια εύλογη ερώτηση. Που είναι οι προτάσεις μιας και τον έχουμε κοντά στα 4 χρόνια?Ούτε μια...
Τα ίδια πράγματα λες. Την ξέρουμε την άποψή σου. Εγώ απλά λέω να μην προσπαθείς να πεις καλή κουβέντα γιατί δε σου βγαίνει. Ξεκινάς να γράψεις και αναφέρεις συνεχώς τις λέξεις "μυρωδιάς" και "άμπαλος" δίπλα απ' το "έκανε καλό παιχνίδι, μπράβο του". Πες τα αρνητικά του αφού μόνο τέτοια βλέπεις, γιατί τα "μπράβο" δε τα πιστεύεις...
Βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Είπα εγώ ότι έχει μόνο αρνητικά?Και γιατί πρέπει να τον επαινώ ή να τον κράζω πάντα? Εννοείται θα πω καλές κουβέντες όταν παίζει καλά γιατί έτσι πρέπει. Χθες έπαιξε εξαιρετικό β ημίχρονο.
Κανε το Νταβίντ 10 φορές απέναντι σε σοβαρούς αντιπάλους, σε σοβαρές ομάδες και σε κλειστές άμυνες και θα γίνει κωλοτούμπα για ρεκόρ Γκίνες.
Αμα δε τον γουσταρει τον παικτη παει και τελείωσε ρε Πάνο. Κι εγώ χίλια να μου πείτε τον Μιραλάς ποδοσφαιριστή δεν θα τον θεωρήσω ποτέ. Ενα υπερτιμημένο πραγματάκι ήτανε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Η αλήθεια είναι πως ο Φουστερ για τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι λιρα εκατό. Για ομάδες του εξωτερικού δεν ξέρω, καθώς είναι όντως παράδοξο να μην έχει καθόλου προτάσεις. Από την άλλη μπορεί και ο ίδιος να έχει βολευτεί εδώ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks