consigliere (05-02-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-11)
Για θέαμα δεν το συζητώ, ο Μπελούτσι πρόσφερε πολύ περισσότερο..βέβαια ξέρει και πολλά κιλά περισσότερη μπάλλα απ' τον Φουστέρ, αλλά ο Φουστέρ σε ρόλο 2ου επιθετικού είναι πολύ καλύτερος. Σαν παίκτες δεν τους συγκρίνω, στο σύστημα του Βαλβέρδε αποδίδει καλύτερα ο Φουστέρ.
consigliere (05-02-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-11)
Μην το συζηταμε ο Μπελουτσι ηταν ανωτερος απο τον φουστερ αλλα τωρα τι να το συζηταμε...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (04-02-11)
ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ???
![]()
Ο κουλός και ο ανάπηρος.
ΠΑΡΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕ
Θα ξεχάσουμε πως παίζουν οι καλοί παίκτες στο τέλος, και θα τσακωνόμαστε αν ο Χαβίτο είναι καλύτερος του Σπιρτούλη. ΕΛΕΟΣ!!! Εναν Τ.Διευθυντή να μπορεί να παίρνει παίκτες της προκοπήης. Τι ζητάω ο άμοιρος;![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Ελα ρε παιδια υπαρχουν ακομα ατομα που θεωρουν οτι ο Μπελουτσι εβγαζε ματια και κακως τον πουλησαμε?
Εξαφανιζολ ηταν 9 στα 10 ματς.
consigliere (05-02-11), sirkostas (10-02-11)
ναι σαν 2ος επιθετικος απλα κοβει περισσοτερες μπαλιες κ κυνηγαει αυτο θελεις να μ πεις?μονο που η θεση ειναι επιθετικος κ αναθεμα αν ο φουστερ εχει βαλει ποτε τα ακρα του ολυμπιακου γερα στο παιχνιδι κ αναθεμα αν εχει την σπιρταδα κ τις καθετες του μπελουτσι, ας τον κραταγε η βιγιαρεαλ να σκουπιζει τον παγκο που την ξερει καλα αυτη τη θεση, εγω δν λεω ειναι ενα χρησιμο εργαλειο για τον παγκο αλλα ρε φιλε οχι βασικος στον ολυμπιακο-ΠΟΤΕ
και να προσθεσω κ κατι τελευταιο στην αρχη που τον εβγαζαν αμπαλο εγω τον υποστηριξα γτ κανανε λαθος,αλλα τωρα εχουμε παει στο αλλο ακρο οτι ειναι κ παικταρας δλδ οτι να ναι...
κ επισης ο μπελου ηρθε απο αργεντινη (ως αρχηγος της ριβερ) κ ηθελε ενα χρονικο διαστημα να προσαρμοστει στην ευρωπη,να τα συνιπολογιζουμε ολα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Σε προσφορα κατα τη γνωμη μου τον λες χειροτερο. Ο Φουστερ στα περισσοτερα ματς ειναι απ'τους διακριθεντες.
Ο Μπελουτσι ηταν ειδηση αν επαιζε καλα σε ενα ματς. Του κοτσαραν ενα χαφ να τον μαρκαρει και εξαφανιζοταν τελειως.
Ετσι θυμαμαι εγω τουλαχιστον, αυτη η εντυπωση μου εχει μεινει.
consigliere (05-02-11), Du3lisT (04-02-11), jackass (04-02-11)
Ο Μπελούτσι συμμετείχε καθοριστικά στην οργάνωση του παιχνιδιού και έπαιζε γρήγορα την μπάλα,όπως αντίστοιχα κάνει μόνο ο Ριέρα φέτος.Αυτό πάλι δε γεμίζει το μάτι,αλλά έκανε γρήγορο το παιχνίδι του Ολυμπιακού.Γι'αυτό ήταν αναντικατάστατος.Βέβαια και ο Φουστέρ είναι,αλλά είναι επειδή δεν έχουμε καλύτερο για τη θέση του.Ο Φουστέρ διακρίνεται επειδή τον βγάζει κερδισμένο το παιχνίδι του Βαλβέρδε,όπως αντίστοιχα καλοί παίχτες βγαίνουν χαμένοι από κακούς προπονητές.
εγώ θα γούσταρα να τον έχουμε ακόμη τον Αργεντινό και να παίζει στο κέντρο, στη θέση του Ιμπαγάσα. έτσι ο κοντοπίθαρος θα έπαιζε λιγότερο και θα πρόσφερε ποιοτικά μισάωρα χωρίς να χρειάζεται αλλαγή πνευμόνων μετά από κάθε ματς.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
οπως κ να χει η συγκριση του φουστερ με τους παιχτες που επαιζαν στη θεση του (ριμπο,τζιοβανι αυτους προλαβα αντε κ λιγο το καραπιαλη)ειναι αναποφευκτη κ προφανως δε μας ικανοποιει...
7DeadlySins (05-02-11)
Είχες δεν είχες, το κάρφωσες πάλι.
επειδη νικησαμε θα το πω. σημερα ειδικα στο πρωτο ημ ηταν αφαντος περαν του γκολ. στα μισα του β' αρχισε να ανεβαινει καπως. οσο σκοραρει η βοηθαει σε αυτο ειναι απαραιτητος
στο πρωτο δεν υπηρχε πουθενα...στο δευτερο καααπως ανεβηκε,απο κεφαλια του προηλθε κ το γκολ...γενικα μετριος!
παλι καλα που σκοραρε.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
ανυπαρκτος σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ωραία όλα αυτά , αλλά σήμερα έτρεχε και για τον Πάντελιτς και για τον Ιμπαγάσα και για τον Ζαϊρί και για τον Ριέρα....παντού ήταν και πίεζε...δεν γίνεται να τα κάνει όλα ένας παίκτης σε άμυνα και επίθεση...εκτός από τον Ριέρα που βοήθησε επιθετικά, οι άλλοι 3 ήταν πολύ κακοί σήμερα και δεν βοήθησαν ούτε αμυντικά. επίσης, 2-3 φορές που είχε την μπάλα και βγάζαμε επίθεση, ο "Μάρκο Μάρκο μας γάμησες ρε Μάρκο" καθόταν και τον κοιτούσε, αντί να κάνει κίνηση μπροστά.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Bookmarks