Άρα σωστά έγραψα.
![]()
προσπαθώ... αλλα δεν... ειλικρινά δεν... βασικά εσεις συνεννοείστε ή είναι καθαρά δικό μου θέμα???
Άρα σωστά έγραψα.
![]()
... there's no such thing as "too much"...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
πολυ γουσταρω που δεν ειναι γατουλης οπως σχεδον ολοι οι συμπαικτες του. εξακολουθω να λεω οτι δε μ αρεσει καθολου το στυλ του αλλα τουλαχιστον εχει τα φρυδια να σηκωνει τη φανελα
consigliere (20-12-10), d.n.a. (19-12-10), dtakis80 (20-12-10)
Άξιο κάθε συμπάθειας το παλληκαράκι.
Οι ενστάσεις για την θέση του παραμένουν.
εχει μανια να σημαδευει γωνιες και να χανει τα αχαστα.
τι εχασε παλι εχθες???????
Αυτον τον παικτη επειδη ετρωγε πολυ κραξιμο ,ειχα πει οτι θα τον παρακολουθησω και οτι θα τον υποστηριξω μονο και μονο απο αντιδραση,
Επειδη μου αρεσουν οι ταπεινοι,αγωνιστες και χαμηλοι τονων παικτες
Αλλα το παλικαρι εχει φοβερες ατελειες.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν ολος ο Ολυμπιακος ειναι μπροστα τοτε παιζει καλα και πιεζει και κανει αυτο που θελει ο βαλβερδε απο εναν ρολιστα.
και παλι εχει εκτελεστικες ατελειες και δημιουργικα δεν κανει τιποτα.
Μεγαλο του μειονεκτημα οι λαθος μεταβιβασεις στον αξονα,οταν η ολη η ομαδα ειναι μπροστα
Ενω σπαει τη μπαλα ωραια στα πλαγια καμια φορα ,στις καθετες συγκεκριμενα στον Μιραλας κανει 7/8 πασες λαθος.
Το χειροτερο που εχω παρατηρησει σε αυτον τον παικτη , ειναι οταν η ομαδα αμυνεται και θελει να κοντρολαρει τον ρυθμο.
εκει πραγματικα εξαφανιζεται.
Στις αντεπιθεσεις δεν παταει ποτε περιοχη, ενω δεν μπορει να κρατησει την μπαλα ουτε ενα δεπτερολεπτο.
Δεν παει ποτε προς τα πλαγια να κερδισει χρονο να ανεβουν οι υπολοιποι
ενω στον αξονα συνεχιζει τις κακες μεταβιβασεις που ειναι το κυριο μειονεκτημα του,
Παρατηρηστε οτι στα παιχνιδια με Καβαλα , Λαρισα, που θελαμε πιο κοντρολ ρυθμο ο παικτης εξαφανιζεται.
Υπαρχουν ακομα και στο ελληνικο πρωταθλημα καλυτεροι παικτες σε αυτο το ρολο.
Και αυτα τα ποναει τη φανελα , ιδρωνει δεν μου λενε τιποτα. Δεν ειναι ποδοσφαιρικα επιχειρηματα
consigliere (20-12-10), differance (20-12-10)
Αλλο το "πονάει" την φανέλα και άλλο "εχει τα φρυδια να σηκώσει την φανέλα". Τουλάχιστον αυτός σέβεται τα λεφτά που παίρνει
consigliere (20-12-10), dtakis80 (20-12-10)
Ποσα παιρνει?
Λιγότερα απο αρκετούς της βασικής 11αδας. Αλλα δεν το είπα για το ποσό.
Σιγουρα δε θα ξεκίναγα απ'΄αυτόν την αναδόμηση της 11άδας, αν ήταν στο χέρι μου να τη κανω!
Την κουφάλα μόλις μπήκε μέσα έριξε πολύ τρέξιμο.......και τίποτα άλλο..........
red.empire7 (26-12-10)
Νεος Οσκαρ ο υπερμετριος-μιζα Φουστερ...
![]()
καλος οσκαρ και τουλαχιστον τιμαει τα λεφτα του.μετριος σαν παικτης αλλα φιλοτιμος.
τουλαχιστον αυτος δεν παιρνει οσα παιρνει ο κριερα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φιλοτιμος οπως παντα!
ενας μετριος παιχτης που φαινεται ο καλυτερος μεσα στο γηπεδο φαντασου πως ειναι οι αλλοι!
τουλαχιστον σεβεται το ψωμι που τρωει...ε ριερα?
Πολύ καλός σήμερα. Και μερικές ωραίες ενέργειες που δεν μας έχει δείξει ως τώρα κι ελπίζω να τις ξαναδώ. Ωραίες κινήσεις στα γκολ. Φιλότιμο παιδί.
Bookmarks