Haris1984 (26-11-10), Kaine (26-11-10), Red Sting (26-11-10), somekindofgrinder (26-11-10)
Εγω ειμαι ετοιμος να στοιχηματισω με οποιονδήποτε οτι αν ο Φουστερ του χρονου βαλει 20 γκολ στον ομιλο του Τσαμπιονς λιγκ, αλλα 20 στα νοκ αουτ, μας παει στον τελικο και νικησουμε την Μπαρτσελονα 3-2 με τον Φουστερ να μπαινει στο 80' και να κανει χατ τρικ ενω χαναμε 2-0 θα βρεθουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ που θα βρουνε λογο να κραξουνε και αυτον και τον Βαλβερδε και δεν εχω την παραμικρη αμφιβολία γι' αυτο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (26-11-10), Kaine (26-11-10), Red Sting (26-11-10), somekindofgrinder (26-11-10)
... there's no such thing as "too much"...
Μωρε ας γίνει και βαζουμε και το στοιχημα ΑΦΟΥ γινει. Σιγουρος ειμαι 100% οτι θα τρωει χοντρο κραξιμο.
Haris1984 (27-11-10)
εεε ναι ρε φίλε, γιατί ας πούμε στο τρίτο γκολ έπρεπε να πλασάρει στην ανοιχτή γωνία και όχι στην κλειστή....μπορεί να το έπιανε ο Βαλντέζ και να χάναμε την κούπα!!! αλλά πού να ξέρει ο άμπαλος...
την ίδια ώρα σε άλλο αγαπημένο θρεντ: καλά ρε μαλάκα Δον Τσιμπουκλή....τον παικταρά τον Φουστέρ γιατί τον είχες έξω 80 λεπτά??? και γιατί έβαλες πάλι αυτό το τραγί τον Φουστέρ(σουρεάλ καταστάσεις σε λέω) πίσω από τον Μιραλάς και δεν βάζεις Μιραλάς - Πάντελιτς να αναστενάξουν τα δίχτυα??? και καταστρέφεις έτσι και 2 παίκτες!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (27-11-10)
Toυλαχιστον αν εισαι γαβρος δε βαριεσαι ευκολα...
ανυπαρκτος και σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απλα δεν υπηρχε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ειναι ομως παικτης του προπονητη.Ενω οι αλλοι της κυριας Φροσως
Ρε παιδιά στο ημίχρονο που έπαιξε, έκοψε πολλές φορές σωστά (με φάουλ κοντά στο κέντρο) αντεπιθέσεις της ΑΕΚ, μοίρασε παιχνίδι όταν έπρεπε, πίεσε περισσότερο από όλους. Τί ανύπαρκτος δηλαδή; Πρέπει να βάλει γκολ για να γίνει υπαρκτός;
απο ιμπαγασα σημερα οντως καλυτερος αλλα δεν τον καθιστα και καλο αυτο
ρε [παιδια που τον ειδατε για να τον δω και εγω δηλαδη στο ντερπμυ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Απο κάτι Ουρτάδους και Μπαγάσες οντως καλύτερος.
Αλλά το παιδί ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ 10ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Πως να το κάνουμε δηλαδή?
Επειδή ακούστηκε το "αν ήταν άλλος στην θέση του Βαλβέρδε θα είχε φύγει νύχτα" να ρωτήσω κι εγώ "αν ήταν
ο Φουστέρ στην θέση των Μιραλλάς/Πάντελιτς/Ντουντού, τι θα είχε ακούσει;
αντε και σε αριστερο μπακ!![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ούτε βγαίνεις από την ενδεκάδα ούτε σε κλέψανε. Τυχαίο; Απέλαση.
μπραβο ρε για το πεναλτυ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks