μην φωναζεις τακη μου γιατι μπορει να τον ξυπνησεις.
επαιζες εσυ σημερα?ελα ρε!
μην φωναζεις τακη μου γιατι μπορει να τον ξυπνησεις.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παικτούρα τρελή
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν είχαμε τον Scocco στην θέση του Fuster.
Θα έληγαν ποτέ με λιγότερο από 5 γκολ υπερ μας τα ματς στο Καραισκάκη?
.
Δεν ειναι 10αρι..10αρι ειναι ο Ιμπαγασα κατα αναγκη επειξε εχθες και ηταν ο μονος που περναγε καθετες μπαλες.
Βασικα εμενα μου αρεσει διοτι ειναι παικτης εργατη που παιζει μαζι μετα χαφ δεν ειναι κανενας φαντεζι αλλα το οτι βρισκεται κοντα στις φασεις μοιραζει μπαλιες και κυνηγαει το γκολ εμενα μου κανει στην ιδια θεση καποιοι αλλοι δεν εκαναν ουτε σουτ μην λεμε παλι τα περυνα ξυνα σταφυλλια.
Reds (22-11-10)
OK!!!!
Tα βρηκαμε τοτε..
dtakis80 (22-11-10)
Tis plakas paixtis!
Faithful (22-11-10)
βοηθάει πολύ στο παιχνίδι της ομάδας μέσω του πρέσινγκ και της καλής του κίνησης στον χώρο χωρίς την μπάλα. πιστεύω πως του αξίζει μια θέση στην βασική 11αδα, αλλά σε άλλη θέση. σε αυτή που έπαιζε(;;;;;;) χθες ο Ντουντου.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Απ' τον Ηρακλή δε χάσαμε στην πρεμιέρα? Ε, φουλ επίθεση είχαμε παίξει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συφτωση. Και πριν πεις για το βαζελο παλι συφτωση. ΟΥΓΚ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ο Ηρακλης εχει πολυ μετρια ομαδα κι αν δε μαλακιζομασταν, και δε χαναμε τα αχαστα, θα φευγαμε με το διπλο. Μεσα στον Ναο με μικρες ομαδες, ανετα παιζεις 4-4-2![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι μωρε Μαργκαρετ, πλακα κανουμε. Μπορει να εχεις και δίκιο αλλα για την ώρα οσο ειναι πρώτος ο Ισπανος εχει τα δίκια με το μερος του. Θα δειξει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (23-11-10)
εγω παλι προτεινω,οπως ειπα και χτες,τη μαζικη αποστολη βιογραφικων στην Πλατεια Αλεξανδρας...και που ξερεις!μπορει και να κατσει!
Aν είχαμε το Σκόκο πολύ αμφιβάλλω αν ο ισπανός θα τον έβαζε στον άξονα.Και θα λέγανε όλοι γιατί δε βάζει το Σκόκο εκεί και βάζει τον Φούστερ.Το σύστημα και ο αριθμός των επιθετικών δεν κάνει καμμία ομάδα επιθετική,πόσο μάλλον όταν το 4-4-2 σπανίως παίζεται από ομάδα.
Νομίζω πως ο Ολυμπιακός αυτό το σύστημα που έχει το κάνει πιο επιθετικό ή πιο αμυντικό ανάλογα με την πίεση του αντιπάλου κυρίως.
Bookmarks