Πολλοι γρίφοι στο θρεντ του Φουστέρ...
Πολλοι γρίφοι στο θρεντ του Φουστέρ...
τον κυριο υμνητεεεεεεεεεε και δοξολογειτεεεεεεεεεεεεεεεεε.
αμηηηηηηηηηηηηην
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάντως ο τελευταίος που δικαιούται να παίζει σ'υτή τη θέση ειναι ο Φουστέρ .Διαφορετικά θα κρατάγαμε τον Πάντο που μαρκάρει καλύτερα...δεν βλέπω να κάνει κάτι άλλο ιδιαίτερο ο Φουστερ,
Και τελικά να μην έχουμε περιέργεια έστω για μια φορά να δούμε τον Μιραλάς εκεί που όλοι νομίζουμε ότι είναι η κανονική του θέση και τον Πάντελιτς σέντερ φορ.Και αν κάνουμε λαθος θα .....το βουλώσουμε!!
Εγώ φοβάμαι και τα χειρότερα μήπως ο Ουρτάδο χρειαστεί να "ξεκουράσει" (έτσι το λέμε κομψά) τον Ντουντού.....
Παρ'όλα αυτά ευτυχώς που έχουμε τον Βαλβέρδε γιατί βαρεθηκα τους υπο δοκιμή προπονητές...δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς!
nbqgr (18-11-10)
Παρότι και εγω θα ήθελα να δω αυτο το σύστημα που αναφέρεις, η λογική του "κάντο μια φορά και αν δεν κάτσει, δεν ξαναμιλάω" δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αυτός ειναι ο προπονητής αυτος θα αποφασίσει και αυτος θα απολυθεί αν δεν φέρει τα αποτελέσματα.
nikos7 (19-11-10)
Κι όμως είδαμε ότι με τον Εργοτέλη χώρεσε το Μιραλάς με τον Πάντελιτς.Δε χρειάστηκε καν να τον βάλει σε θέση που δεν την έχει,αλλά έπαιξε με 2 επιθετικούς.Επομένως υπάρχει εναλλακτικό σύστημα που τους χωράει όλους.
Βασικά με τον Εργοτέλη είδαμε κλοτσοπατινάδα στην λίμνη των κύκνων. Άσε να το δούμε και υπό κανονικές συνθήκες και το ξανασυζητάμε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
consigliere (20-11-10)
consigliere (20-11-10)
Πώς και δεν βάζει τον Φουστέρ ΚΑΙ σέντερ μπακ?? ΚΑΙ στην θέση του Τοροσίδη??? Αφού πρεσάρει καλά!
... there's no such thing as "too much"...
αυτος ειναι all around παικτης γιωργο.μεχρι και τερμα θα τον βαλει για να μας πεισει για την χρησιμοτητα του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οι φωτιές έχουν ανάψει τα καζάνια της κόλασης σας περιμένουν αιρετικά καθάρματα
![]()
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ειδα πριν τον αγωνα τις 11αδες και τον ειχε μεσα αλλα δεν τον ειδα στο α', μηπως τον ειδε κανεις;
ναι πανο μου.μια φορα ακουμπησε την μποαλα....αν παιξει και στο δευτερο κατι τρεχει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κλασσικος. ελπιζω να βγει, κι αν οχι, ν ανεβει
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπαλαδορος και αυτος οπως και ο προκατοχος του . Τουλαχιστον ο αλλος ετρωγε και παγκο. Εσυ αγορι μου εισαι last man standing! Δεκα αλλαγες να γινονταν , εσυ μεσα θα μενες.
Μεχρι να φυγουν παντως τα ακριβα παλτά δεν θα εχω προβλημα με τα ζακετάκια.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
σημερα ακουμπησε 2 φορες μπαλα....αφου ειναι ακομα μεσα δεν φταιει αυτος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις του δεν πείθουν,αλλά τι κριτική να κάνεις όταν σκορπάς 3άρες σε κάθε ματς, καμμια 5άρα για ποικιλία,με το Φούστερ να είναι σε όλα μέσα;
Bookmarks