consigliere (26-10-10)
αν τελικα δεν προλαβει το ντερμπι και δεν κανουμε αυτα που λες (πιεση, κοψιματα και πρεσαρισμα) δεν θα αναρωτιεται κανεις γιατι δεν γινονται ολα αυτα. απλα ο βαλβερδε θα εχει φτιαξει μια ομαδα που με τους βολους και τους αστερες τριπολης παιζει καλα, αλλα οταν ερθουν τα δυσκολα δεν μπορει να παιξει. συν το οτι ειναι αχρηστος και βλακας γιατι ο προεδρος τον ρωτησε αν θελει και αλλους παιχτες και ελεγε ειμαστε οκ...
ειναι ηλιου φαηνοτερον χρηστο οτι οποιος δεν γουσταρει τον βαλβερδε θα τον βριζει και οποιος τον γουσταρει θα τον υπερασπιζεται. τοσο απλο.
εξαιρεσεις σε αυτο τον κανονα στο φορουμ ειναι ο consiglier και o sadi. μπορει να ειναι και αλλοι αλλα δεν το εχω προσεξει, οποτε τους ζηταω συγνωμη που τους ξεχναω
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (26-10-10)
οπως εχω πει σε πηγαδακια με τα παιδια εδω, ο φουστερ ειναι ενας παικτης που δε μπορω με τιποτα να τον κρινω προς το παρον. η αληθεια ειναι οτι δε μου γεμιζει το ματι όμως ειναι καθαρα παικτης ομαδας και προφανως ευθυνεται και αυτος για την καλη εικονα της ομαδας. θα ηθελα να δω τον Ολυμπιακο σε 2 συνεχομενα ματς χωρις να παιξει μπας και βγαλω συμπερασμα γιατι πραγματικα αυτος ο παικτης ειναι ενα αινιγμα.
Στο τέλος της χρονιάς το κοντέρ θα γράψει.
Fuster ως επιθετικός χαφ της ομάδας
Χ γκολ, Υ ασίστ.
Αν αυτά δεν είναι αυτά που πρέπει
όσο και να πρεσάρει και να πασάρει
και δεν ξέρω τι δεν θα σημαίνουν και
πολλά, πέρα από το ότι είναι χρήσιμος.
.
consigliere (26-10-10), fenolaj (27-10-10), nikolios (30-10-10)
Επιθετικά μέχρι στιγμής έχει αρκετές αδυναμίες το παιδί.
... there's no such thing as "too much"...
ENERGYYYYYYY
Προς το παρών δεν πάιζει με Ηλιούπολη. Βλέπουμε για Οακα.
Εγω θα ηθελα να μπορει να παιξει στο ντερμπι παντως.
Ειναι πολυ χρησιμος για την λειτουργια της ομαδας πιστευω...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
νομιζω οτι δεν ειναι κακος επιθετικα, αλλα μετριος. φυσικα δεν λεω οτι ειναι καλος αλλα εστω σε καποια πραγματα διεκπαιρεωνει χωρις να παιρνει και την ομαδα πανω του. για παραδειγμα βγαζει αρκετες καθετες οχι μονο στην περιοχη αλλα και στους πλαγιους οταν κατεβαινουν. εχει μια γρηγορη τριπλα και γενικα ταχυτητα, επισης τα "τελειωματα" του δεν ειναι κακα. πιστευω μεχρι το τελος της σεζον μπορει να εχει βαλει 5-6 γκολ.
φυσικα οταν εχουμε συνηθησει μεσοεπιθετικους και δεκαρια οπως ζετεμπεργκ,ριμπο,ιβιτς,καραπιαλη κλπ ειναι καπως βαναυσο να βλεπεις το φουστερ.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (26-10-10)
δεν διαφωνω αλλα τα 7 συνεχη 90λεπτα μου φαινονται σχετικα πολλα....Χρειαζεται μερικες φορες να παιρνουνε και ανασες οι παιχτες..Βεβαια εγινε σε 2-3 παιχνιδια αλλαγη ο Φουστερ αλλα για λιγα λεπτα στο τελος..
Εμενα μου αρεσει ο παιχτης και τον προτιμω βασικο για τη θεση αλλα πιστευω οτι λιγο φρεσκαρισμα το χρειαζεται και αυτος και η ομαδα..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εγώ επιμένω στο ότι δεν έχουμε άλλο παίχτη σε αυτή τη θέση και να δούμε ποιός θα παίξει με την Ηλιούπολη![]()
kritikia (26-10-10)
Εγώ θα το λεω και θα το φωνάζω.Ο Φουστέρ έχει γεννηθεί για αμυντικό χαφ και δεν το ξέρει...
![]()
Τελικά θα προλάβει τον παο.
νομιζω πως δεν παιζει 8αρι για να παιζει ο ιμπαγασα και να παιρνει την πρωτη μπαλα απο την αμυνα. σκεψου να εχει τη μπαλα ο αβρααμ και να πρεπει να δωσει τη μπαλα στον ντουντου ή τον φουστερ με τα απο κει εχει γιομα
consigliere (27-10-10)
Ευτυχώς που υπαρχουν οι Ολυμπιακοί και θα μαθει ο Βαλβερδε προπονητική και ο Φουστερ μπαλα γιατι αλλιως ηταν χαμένοι απο χέρι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (28-10-10), consigliere (28-10-10)
Ε, τό'χουμε αυτό.... Λέμε και καμμιά μαλακία να περνάει η ώρα!![]()
... there's no such thing as "too much"...
BrazHlias (28-10-10)
Bookmarks