differance (15-06-16)
Mαλλον τον διώξαμε κι αυτόν,έτσι?Κρίμα.Μάλλον σειρά έχει Τσόρυ.Μη τυχόν και μείνει κανένας παίκτης και δεθεί ο κόσμος μαζί του.
Το καθιερωμένο οφ τοπικ:Γιατί κάθε φορά που βλέπω το ονομά του στα αδιάβαστα θέματα νομίζω οτι διαβάζω τορτίγιος και οτι μιλάτε για φαγητό?![]()
differance (15-06-16)
τεράστιο λάθος του σίλβα να μην του ανανεώσουμε, δε ρίχνω καμμία ευθύνη στη διοίκηση.
ΦΟΥΣΤΕΡ ΨΥΧΑΡΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!
maniakos7 (20-06-16)
Τον Νταβίντ τον αγαπάμε, τον τιμούμε αλλά ρε παίδες, ο χρόνος είναι για όλους ο ίδιος. Πάει, τέλος, πως να το κάνουμε;! Εδώ κοτζάμ Ζιοβάνι ή Ρίμπο ή ακόμα νωρίτερα Ιμπαγάσα δεν ανανεώσαμε ως μούμιες, δεν καταλαβαίνω το λάθος...
There is a Dude in town
Παει κι αυτος; Χοχοχο. Σε 50 χρονια κι ενα φιλικο να τον τιμήσουμε οπως τον Τζολεβιτς χαρχαρχαρ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αγορίνα μου, αν το πάμε αγωνιστικά, το μισό ρόστερ, πρέπει να την κάνει, με το πρώτο αεροπλάνο, τρένο, πλοίο...
Ακόμα και φέτος, αυτός ο Φουστέρ, με αυτά τα προβλήματα, προσέφερε πολύ περισσότερα, από πολλούς εκλεκτούς και σε πολύ κρισιμότερα παιχνίδια (σε όσα από αυτά, του επετράπη να αγωνιστεί).
Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω με σιγουριά, ότι ακόμα και αγωνιστικά, η συγκεκριμένη επιλογή, μπορεί να δικαιωθεί... Ενώ, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα ήταν σχεδόν αυτονόητο.
Και αν στην περίπτωση του Ιμπαγάσα (που ήταν αργότερα των δύο άλλων), είχαμε μία λογική ότι δεν έκλεινε ούτε 25λεπτο, πλέον, χωρίς να βγάλει θλάση (αν και στον Πανιώνιο, μιά χαρά τα έκανε τα 90λεπτα), τουλάχιστον ήρθε αντικαταστάτης άξιος, ενώ στις περιπτώσεις του Ριβάλντο και του Τζιοβάννι, το αποτέλεσμα, μάλλον δικαίωσε την επιλογή.
Η διαφορά με τον Φουστέρ, είναι ότι ο αντικαταστάτης του, δεν είναι πολύ δύσκολο να είναι θεωρητικά καλύτερος τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την τεχνική, αλλά είναι σχεδόν ακατόρθωτο να πλησιάσει τον Νταβίντ, σε όλα τα υπόλοιπα - και για αυτά, τα υπόλοιπα, ο Νταβίντ, έπρεπε να μείνει.
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
AIIZ (16-06-16), Faithful (16-06-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-06-16), maniakos7 (20-06-16)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (16-06-16)
κριμα.απο τους παικτες που τιμησανε τηνν φανελλα οσο κανενας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το ότι θεωρεί αυτά τα 6 χρόνια που έπαιξε στον Ολυμπιακό, τα καλύτερα της ζωής του τα λέει όλα και είναι ντροπή για τον σύλλογο να τερματίζει σχέσεις κατά αυτόν τον τρόπο και να πικραίνει παίκτες που τίμησαν τη φανέλα και με το παραπάνω. Ακριβώς το ίδιο κάνουν φέτος και στον Τσόρι και εγώ θα βάλω και τον Καμπιάσο, που τον έδιωξαν και τον ξαναπήραν, έστω κι αν είχε παίξει μόνο 1 χρόνο. Μάθετε να σέβεστε εκεί στην ΠΑΕ, αυτές τις ελάχιστες προσωπικότητες που δέθηκαν με την ομάδα και πρόσφεραν τα πάντα. Μέσα στο όλο κλίμα συμπεριφοράς προς τους αντιπάλους, υιοθετείτε την ίδια στάση και προς τα δικά μας παιδιά, συνέλθετε επιτέλους.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Red&White-Nick-7 (02-02-17), sabar77 (02-02-17), The Dude (02-02-17), voskos_7 (02-02-17)
Και να φανταστεί κανείς, ότι κατά κοινή ομολογία, ο Ολυμπιακός, είναι από τις καλύτερες σε θέματα συμπεριφοράς...
Αν και τελευταία, κάτι δε πάει καλά και όχι μόνο στην περίπτωση του Φουστέρ...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 03-02-17 στις 00:59
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (02-02-17)
Δεν νομιζω να ειναι αυτο μωρε οτι δεν του φερθηκαμε καλα και τα λοιπα και τα λοιπα...Απλως το καλοκαιρι που μας περασε χασαμε τελειως την μπαλα, ολοι εκει στην ΠΑΕ απο τον πρωτο μεχρι και τον τελευταιο ηταν τελειως πελαγωμενοι και χασανε τα αυγα και τα πασχαλια...!! Εχουμε εκφρασει εξαλλου κατα καιρους την αγαπη μας για τον φουστερ για ολα οσα εχει προσφερει στην ομαδα, και ο κοσμος αλλα και η διοικηση...Οταν ομως αλλαζεις 3 προπονητες σε λιγοτερο απο 3 μηνες, ε τοτε λογικο ειναι να παρεις τις πιο κουλες αποφασεις...!!! Αποψη μου δεν ειχε να προσεφερει κατι παραπανω ο φουστερ, θα μου πειτε γιατι αυτοι που εχουμε τωρα τι προσφερουν? Και θα σας πως δικιο εχετε, αλλα οτι γεγονε, γεγονε, τωρα δεν αλλαζει κατι....
chainsaw (02-02-17)
Μισό γιατί τα μπερδεύεις. Δεν μίλησε κανείς για το αγωνιστικό κι αν είχε να προσφέρει παραπάνω. Και σου λέω εγώ ωραία το καλοκαίρι έχασαν τη μπάλα, τώρα γιατί συνεχίζουν με τον Τσόρι; Δεν είναι συμπεριφορά αυτή. Παίκτες που μάτωσαν -στην κυριολεξία- τη φανέλα, δεν τους παίρνεις τηλέφωνο ένα πρωί να τους πεις ότι δεν υπολογίζονται. Και μάλιστα οι ίδιοι επειδή δεν είναι προσωπικότητες γιαλατζί, συνεχίζουν να σέβονται το δικό τους κομμάτι και το ότι δεν δημιουργείται ηθικό ζήτημα, οφείλεται καθαρά σ' αυτούς. Το γιατί στεκόμαστε σ' αυτό το ανέφερε ο Βοσκός πιο πάνω, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε τέτοια αντιμετώπιση στους παίκτες που προσέφεραν, γι' αυτό να αλλάξουν άρδην τροπάριο, πριν αρχίσουν να αδιαφορούν οι πάντες και καταλήξουμε κι εμείς στον πάτο μαζί με τους υπόλοιπους εγχώριους.
- Η τελευταία σου ημέρα στον Ολυμπιακό. Η ημέρα της αποχώρησης. Θλίψη;
"Ναι, θλίψη. Ειδικά για τον τρόπο που έφυγα. Γιατί ήταν μια ψυχρή αποχώρηση και θα ήθελα να φύγω με άλλο τρόπο. Φαινόταν ότι θα ανανέωνα γι' ακόμη μία σεζόν, αυτό ήταν που μου είπαν. Αλλά οι συνθήκες άλλαξαν και απλά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν με υπολόγιζαν και τίποτα περισσότερο. Έτσι, τελείωσε".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΖΩΑ![]()
—John Lennon
τιμη και δοξα στον φουστερακο.δεν θα τον ξεχασω ποτε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ξεχνάτε το τύπε μπροστα,...
There is a Dude in town
giovanni#10 (02-02-17), panahs7 (02-02-17), Rena (02-02-17)
Εγω τον λατρεύω τον Φουστερ και τον στήριζα απο την πρώτη μερα που ηρθε, τότε που ηταν "μίζα", αλλα οταν δεν θες αγωνιστικά εναν παίκτη, τοτε δεν ξερω πώς γινεται να το χειριστείς το ζήτημα. Δεν δικαιολογώ την ΠΑΕ, απλα θέτω ενα ερώτημα προς συζήτηση.
Βλεπουμε τον Λαμπαρντ, τον Τζεραρντ και άλλους μεγάλους ηγέτες και αρχηγούς να φεύγουν για Αμερικη κλπ στη Δύση της καριέρας τους, γιατι δεν τους θέλουν πια οι ομαδες τους.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Πάντως όχι να τον πάρεις τηλέφωνο να του πεις ότι δεν υπολογίζεται. Τον τρόπο αυτοί θα τον βρουν, όχι ο οπαδός. Και μιλάμε για αρχηγούς της ομάδας! Ούτε που καταλάβαμε πότε έφυγε ο Φουστέρ, λες και ήταν ο Μπόρχα και προς τα εκεί το πάνε και με τον Τσόρι. Ήδη κοντεύω να ξεχάσω ότι βρίσκεται στην ομάδα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (03-02-17)
Bookmarks