differance (20-08-10)
«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του David Fuster Torrijos από την Βιγιαρεάλ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας».
αν κ δεν τον εχω καν ξανακουσει τον παιχτη,καλη επιτυχια να εχει κ να τιμησει την φανελα του ολυμπιακου μας!
differance (20-08-10)
Καλώς ήρθες και εσύ!
Άντε να δούμε τι άλλο θα μαζέψουμε....καλό ή κακό...ανάλογα...
Καλωσηρθες !!! Με υγεία!!
θα γινει της φουκουσιμας
τον εχουμε λιγο γραμμενο ε?
καλως ηρθες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλώς ήρθες στην ομάδα, σου εύχομαι τα καλύτερα και καλή επιτυχία με υγεία.Το όνομά σου ελπίζω σύντομα σύνθημα, αν και όλων τα ονόματα πρέπει να είναι σύνθημα.
Καλώς ήρθες και πάλι
Βασικα θα διαφωνησω σε ενα πραγματακι καθως ποτέ δε μου αρεσε να γινονται συνθημα τα ονοματα παικτων. Ιδίως τα τελευταία 20 χρονια που μιλάμε για 99% μισθοφόρους. Σύνθημα προτιμω να γινεται η ομαδα.
Καλως ήρθες και τα λοιπα πως σε λενε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Όλα κρίνονται στο γήπεδο. Θυμάμαι πως αποθεώναμε τον Ντιόγο -εγώ πρώτος- προτού καν έρθει να τον δούμε. Και στο τέλος αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός. Από την άλλη ήρθαν παίχτες από το πουθενά (βλ. Γκόγκιτς) και αποδείχτηκαν λίρα εκατό. Θα τον δούμε και αυτόν και θα τον κρίνουμε.
Προς το παρόν καλορίζικος και σιδεροκέφαλος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
καλως ορισες ρε ομορφοπαιδο!!!!![]()
Κανε με να καταπιω τη γλωσσα μου......αν μπορεις......
The death of one is a tragedy The death of a million is just a statistic
Ισπανικο πρωταθλημα δεν βλεπω αλλα μια φορα το ματσακι που εδειχνε καθε σαββατο βραδυ ο σκαι το εβλεπα.
Σε 4-5 λοιπον περσινα παιχνιδια που ειχα δει βιγιαρεαλοφειλω να πω οτι μου εκανε κλικ ο κυριος φουστε.Γρηγορος παιχτης δεν αργει με τη μπαλα στα ποδια και γενικως εχει καλα στοιχεια.Πιστευω οτι θα βοηθησει.
Καλωσήρθε ο Φούστερ και πιστεύω οτι θα βοηθήσει. Εχει και την εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε, ο οποίος δύσκολα θα εκτεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά μετά τον Οσκαρ Ντελ Παλτουδάρες!
nbqgr (29-08-10)
Παίκτης ήρθε και δεν έχουμε ποστάρει και πολλά...καλό αυτό. Θα βοηθήσει σίγουρα.
Και γω εχω καλο προαισθημα γι'αυτον.
chainsaw (21-08-10)
fingers crossed για να μην μας προκύψει νέος Όσκαρ...![]()
Ρε τον Φούστερ...![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Στην αρχη δεν τον αναγνωρισα,αλλα καλα θυμομον οτι εχει κανει κατι καλο με τη φανελα της Βιγιαρελ
[youtube]www.youtube.com/watch?v=9UmPUaMNt2Q[/youtube]
και αυτο
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Rnx6P_gTlkY[/youtube]
Καλως ηρθε λοιπον.Αντε και με τα βαζελια τετοια γκολ και καλυτερα.![]()
πρεπει να ειναι η πρωτη μεταγραφη μαρινακη στην οποια ανοιχτηκε το θεμα μετα την ανακοινωση του παιχτη, καλο δειγμα αυτο για το φορουμ.
μπραβο τακη
και κατι ασχετο: δεν τον ξερω τον ανθρωπο ελπιζω να βοηθησει παντως.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
apo oti akousa epekse kala
ERNESTO VALVERDE!!!!
Τα ίδια και ο Οσκαρ στην Ισπανια. Μπαλα με τη μία, εξυπνος παικτης, απιστευτο κοντρολ, τελειο πλασε.
Η διαφορα ειναι οτι ερχεται σε μια ομαδα που δεν ξερει να κινειται στο γηπεδο και περιμενει βιδωμένη τη μπαλα.
Και ο Οσκαρ για μενα ηταν καλος παικτης. Οχι ομως για ομαδες οπως ο Ολυμπιακος του "στρατιωτακια ακουνητα και αμιλητα".
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
georgethirdeye (21-08-10)
Τα λεπτα συμμετοχης τα πηρε πάντως σημερα. Σε μερικα ματσάκια της Βιγιαρεαλ παντως επαιξε αυτος βασικος και ο Ιμπαγάσα αλλαγη. Θα τον δουμε και αυτον στο γήπεδο, ειμαι αισιόδοξος πάντως
Bookmarks