dtakis80 (18-08-10)
o Ερνέστο θα δοκιμάσει τον παίκτη την Τετάρτη! αν αποδώσει καλά θα τον κρατήσει εδώ!
τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει στην ομάδα(εκτός Αριέλ)! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!!! επίσης δεν μου έρχεται κανείς στο μυαλό με καλύτερα στημένα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
dtakis80 (18-08-10)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Για αυτο τα βραζιλιανικα γινονται τα καλυτερα σιριαλ σαπουνοπερες...
Ακολουθει το σεναριο της μεταγραφης σε απταιστο ταιριασμα της ελληνικης με την βραζιλιανικη διαλεκτο, οπου οι συμπαθεις ηρωες ανοιγοκλεινουν το στομα τους...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Cobain_7 (16-08-10)
Ετούτο εδώ πέρα το παιχτακι δείχνει να το κατανοα το τόπι.κλειστετονε ρε,μπας και δούμε κάνα σουτάκι κάνα στημένο της προκοπης,βαράει και μπεναλτια.Ξέρει και βάζει και τα σφαλτσα στο τόπι.Λίγα είδα και μου άρεσε,κλείστε τον και ρίξτε στα σκυλιά τον Oskar της συμφοράς.Αίντε ρε αμπάλοι είστε εκεί χάμω στη ΠΑΕ;;;
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
καλως ηρθες.και να ξερεις οτι ειναι πολυ βαρια η φανελλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γιατί, θα τη σηκώσει ποτέ? Δανεικός θα δίνεται από δω κι από κει
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτή την στιγμή η ομάδα έχει στην θέση του επιτελικού χαφ
- Ibagaza
- Φετφατζίδη
- Oscar
Με τον Ισπανό να είναι ήδη υπεράριθμος.
Η λογική του δανεισμού του Chumbinho έχει πολλαπλές εξηγήσεις:
- Διευκολύνει την αγορά του Παπάζογλου
- Δίνει την δυνατότητα στον ίδιο να παίξει και Super League εκτός από πρωτάθλημα Β' Εθνικής
- Δεν καίει τον Φετφατζίδη με τον καλημέρα
- Επειδή ο Ibagaza το πολύ να παίξει 2 χρόνια στην ομάδα, ο Chumbinho θα έρθει έτοιμος να παίξει στην θέση του ( μην ξεχνάμε ότι είναι ήδη 23 χρονών, δεν είναι κανένα πιτσιρίκι )
.
iakov7 (18-08-10)
Δεν τον εχω δει να παιζει και δεν μπορω να ασκησω κριτικη παντως απο τι ακουσα σημερα η μεταγραφη δεν εχει ολοκληρωθει μιας και υπραχει καποιο εμποδιο στον τροπο καταβολης των χρηματων..
Αυτον τον Σουμπινιο τον εχει δει κανεις?
Γνωριζουμε τι σοι παικτης ειναι τι θεση παιζει..κτλ.
o Φετφατζιδης πρεπει να δωθει δανεικος οχι ο Σουμπινιο..Ο Φετφα εχει ελλειψη εμπειριων απο επαγγελματικο πρωταθλημα και ειναι αυτος που τις χρειαζεται..Ο Σουμπινιο στα 23 του δεν εχει να κερδισει κατι απο το δανεισμο..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
αφου δεν εχει υπογραψει δε πρεπει να κλειδωθει??
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
redpole7 (17-08-10)
Τελικα υπογραψε ή δεν υπογραψε; Χανουμε τον Μαραντονα του Πειραιά ή όχι; Τι γινεται ρε παιδιααααα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτος ειναι δικος μας? Τον πήραμε τελικα απο τον Εθνικο? Υπέγραψε?
Καλωσήρθε κι αυτός. Εχω παντα συμπαθεια στους τυπους που φτιάχνουν ονομα σε μικρές ομάδες κι ανεβαίνουν σταδιακά.
Το μόνο που με χαλάει ειναι αυτο το "Τσίτσερο"! Κατι σε παλιά κωμωδία της Τσινετσιτά μου φέρνει!![]()
Phaedra (19-08-10)
παρολο που ο παιχτης περσι επαιζε στον εθνικο, ο εθνικος εχει μονο το 25% του παιχτη.
δεν περναει απο το χερι του εθνικου αν τα βρουμε με το μανατζερ και την ομαδα (νομιζω μια τουρκικη) που εχουν το υπολοιπο 75%.
το ειχα ξαναγραψει παλαιοτερα, για ομαδα β' εθνικης ειναι ο καλυτερος παιχτης για τον ολυμπιακο δεν με πολυψηνει, αλλα μακαρι να διαψευστω. μου ειναι συμπαθης ετσι και αλλιως σαν παιχτης.
με το μονο που απορω ειναι τι εχουν δει σε αυτον τον παιχτη οι υπευθυνοι στον ολυμπιακο και προσπαθουν απο το γεναρη να τον φερουν.εχει καλο μανατζερ μαλλον...![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αφου δεν πηραμε τον Καλαμπαλικίνιο τι ανοιξαμε θρεντ; Τεσπα...θα δουμε τι θα γίνει και με αυτον τον καημενο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τελικα υπεγραψε η οχι;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
iek (18-08-10)
Bookmarks