πολυ αργα τις ανεβαζει τις στροφες..να επιταχυνει..
Πολύ καλός χθες πιστεύω ότι ανεβάζει στροφές σιγά σιγά......
πολυ αργα τις ανεβαζει τις στροφες..να επιταχυνει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ομολογουμενως μας εχει ψιλοαπογοητευσει. ειναι ομως πολυ νωρις να κριθει και συν τοις αλλοις βελτιωνεται με πολυ αργα ομως βηματα.
Δεν κάνεις αλλαγή ακόμη και το μέτριο Ριέρα, πολύ απλά γιατί δεν έχεις σε καμία περίπτωση αντικαταστάτη που να διαθέτει ούτε το 30% της ποδοσφαιρικής του αξίας.
Αυτό προς τον προπονητή που έκανε λάθος χθες και έβαλε στη θέση τον Βέλγο, ο οποίος έκανε σέντρες στο γάμο του Καραγκιόζη
Kaine (30-08-10)
μου δειχνει αρκετα καλος παικτης ΑΛΛΑ με την καμμια ηγετης και δεν πρεπει να τον αντιμετωπιζουμε ως τετοιον
chainsaw (29-08-10)
Πολυ γκρίνια είδα να βγάζει. Δεν μου δίνεται πάσες, μου την έδωσες πολυ πίσω, πολυ μπροστα. Σκάσε και πάιζε, όσο ευγενικα μπορω να στο πω
lefaman72 (29-08-10)
και πολύ περπάτημα ρε παιδί μου
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (05-09-10)
Εμένα ποτέ δεν μ'άρεσε. Στην Αγγλία υποστηρίζω Λίβερπουλ και τον έβλεπα(όσο έπαιζε φυσικά). Ποτέ δεν θεώρησα ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Μου βγάζει αρνητικότητα..μόνο που τον βλέπω. Μακάρι να με διαψεύσει.
www.f1rstlap.com
και εγω απο οτι των παρακολουθησα στην αγγλια μετριος ποδοσφαιριστης..καμια σχεση με τζολε ..και δυστυχος πιστυω κατωτερος απο λετο...που τουλαχιστων ειχε κινηση...μακαρι να μας διαψευση..
απο τη φατσα φαινεται λιγος για μπαλλα..Αν το επιβεβαιωσει αυτο και στο χορτο την εκατσε τη βαρκα ο Μαριν..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
παιδια η αλη8εια ειναι ομως οτι μεχρι το σημειο που βγηκε η ομαδα επαιζε σχεδον αποκλειστικα απο τον αξονα,για αυτο μην βγαζουμε ευκολα συμπερασματα,το ποδοσφαιρο ειναι πανω απ ολα ομαδικο αθλημα
chainsaw (05-09-10), paralias 7 (30-08-10)
αν απο αυτη την ηλικια Στελιο ψαχνεται για την καριερα του τζιφος η δουλεια...Ελπιζω να παψει να ψαχνεται..
Τιποτα μεχρι στιγμης.Παιξε μπαλα μωρη παικταρα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
αμπαλος και αυτος? σε ποσα ματς εχει παιξει ρε παιδια και το κρινουμε?
αν δεν ηξερα ποσο γκρινιαριδες ειμαστε θα πιστευα οτι εχουμε παιχτες επιπεδου νεμπεγλερα,μοσχογιαννη και αγριτη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με το ιδιο κριτήριο που βγαινει παιχταράς ο καθε Φετφατζίδης, ετσι βγαινουν αμπαλλοι ο κάθε Ριέρα κι ο καθε Ρόμενταλ!
Ούτε αμπαλος ούτε μπαλωμένος βγηκε κανεις. Κρινεται απο τις εμφανίσεις του. Ποσο εχει παιξει τριαντα δευτερολεπτα; Οκ, τριαντα δευτερολεπτα αφαντος ειναι. Οσο για τον Φετφατζιδη που πολυς λογος γινεται επ' αυτου, σαφως και εχει παιξει απειρως καλυτερα απο τον Ριερα. Την αφαιρεση για τη διαφορα στο "κασε" τους αφηνω να την κανετε εσεις.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αρκετα καλος σημερα,εβαλε και γκολ.Το πιο ενθαρρυντικο στην περιπτωση του ειναι οτι δειχνει να εχει διαθεση να προσφερει,καθως για την αξια του δεν υπαρχει αμφιβολια.
Bookmarks