iek (05-10-10)
τα στατιστικά του Γαλάνη είναι πάρα πολύ αξιόπιστα αρκεί βέβαια να καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε .
για παράδειγμα πέρυσι στην πρώτη 25αδα δεν υπήρχε ούτε ένας παίκτης του Ολυμπιακού [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] , σε μια χρονιά που όλοι μας παραδεχόμαστε το αυτονόητο πως ήταν όλοι για τα μπάζα . πρόπερσι ο Ολυμπιακός είχε τρεις στην πρώτη 10αδα , αυτούς ακριβώς που ολοι θα λέγαμε πως ήταν οι καλύτεροι [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
iek (05-10-10)
Αρα το συμπερασμα ποιο ειναι? Οτι ο Ριερα μαμαει και δερνει αλλα δε μπορουμε να το δουμε?![]()
Το πραγματικό συμπέρασμα είναι πως οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι διαβάζουν , όταν διαβάζουν την στατιστική
στα καθ' ημάς : οι Ριέρα , Ντουντού , Φουστέρ και Ιμπαγάσα είναι ότι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός (από πλευράς απόδοσης) και ότι αυτοί οι 4 είναι μέσα στους 15 καλύτερους του πρωταθλήματος ως τώρα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
εγω κρινω βασει συνολικης αποδοσης.ο Ριερα μεχρι στιγμης δεν με εχει δυσαρεστησει καθολου.προχτες πχ οκ ,ηταν μετριος,αλλα και παλι εβγαλε κατι μπαλιτσες.
Ε,εμεις οι αμπαλοι που να το δουμε μωρε....
Κατ' εμε ο Ριερα και με δεδομενο οτι ειναι ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης στην ιστορια του Ολυμπιακου (για το θεο παιρνει πιο πολλα απ' οσα επαιρνε ο Ριβάλντο!!!!!) είναι για τον πουτσο καβάλα.
Φυσικα εγω σχολιαζω με το ματι στον Ολυμπιακό, οχι στον Μαρινακη ή τον Βαλβερδε... Και φυσικα δε φταινε αυτοι ούτε που δωσανε τα λεφτα ούτε που ο Ριέρα δεν μπορει να ντριπλάρει ακόμα ούτε τον Μητσογλάνο και τον Καριοβίδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για την Τιτικα δεν εχω να πω κατι. Ο Γκαλετι τουλαχιστον επαιξε μπαλα τη μια χρονια που επαιξε.
πςςςςςςςςςςςς
Δε θυμαμαι ποσα παιρνει ο μαγος της αριστερης μας πτερυγας για να χανει τη μπαλα απο τον Καλφοθανάση και τον Πιτουρόπουλο αλλα ειναι γύρω στα 2,7 νομίζω. Πεσατε κατευθείαν (κυρίως ο Χάρης) για να μου την πειτε που λεω "αμπαλο" τον Ριερα. Φευ...δεν τον ειπα πουθενα αμπαλο και τα ματακια κανανε πουλακια ως φαινεται.
Αυτο που λεω ειναι οτι η απόδοσή του είναι για τα μπαζα ως τώρα. Εαν εχει προβλημα καποιος να το παραδεχτει νο προμπλεμ απο μενα, δεν θελω να ... πεισω κανεναν. Τα αυτονοητα και οσα φαινονται με γυμνο μάτι λεω αλλωστε. Εκτος αν "αυτος" ειναι ο παικταρας που η μεταγραφη του εφτασε σε κοστος τα 20 μύρια ευρω (αρα δύο φορες Φιόγκο).
Και παλι αμα αρεσει ετσι οπως παιζει, με γεια του με χαρά του. Αυτος παίρνει τα λεφτά, ο κόσμος τα εγκεφαλικά, εγώ γιατί να σκάσω; Ομως το να βλέπω ασπρο και να λέω μαύρο με συγχωρείτε δεν θα το κανω που να χτυπήσει ο Μαρινακης τον κωλο του κατω.
δεν την πεσαμε προεδρε.αλλα προσωπικα και το ξερεις καλα,εναντιωνομαι σε καθε ειδους βιαστικη και εξαρχης περιγραφικη κριτικη,οποιον και αν αφορα.το αν ειναι μαγος η ανθρακες ο θησαυρος θα το κανουμε μες στη χρονια,οχι στην 5η αγωνιστικη.και κατα την αποψη μου,θα επρεπε στο τελος της χρονιας.και δεν εχει να κανει ουτε με Μαρινακηδες,ουτε με Κοκκαλακηδες,ουτε με Βαλβερδακηδες,ουτε με Λεμονακηδες.ας τους αφησουμε και αυτους πραγματικα μια φορα εξω απο καθε πρισμα αναλυσεως.
Το "μου την πεσατε" δε σημαινει οτι νευριασα ρε σεις. Μια φραση της στιγμης ηταν. Αμα νευριαζω βριζω.
Κατα τα αλλα δεν ειπα ουτε οτι ειναι ανθρακες ο Ριερα αλλα οχι και παικτουρα. Αφου δεν τον ειδα ακομα να παιζει μπαλα της προκοπης πως να το πω ρε παιδια;
Εχει βοηθησει πολυ την ομαδα θα ανεβει και αλλο πιστευω στην συνεχεια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ηλια πες μου που οφελει αυτη η συγκριση?
δεν μπορουμε να κρινουμε απλα και μονο ενα παιχτη, για το αν ειναι καλος ή οχι, αν μας κανει ή οχι, αν πιστευουμε πως μπορει να βοηθησει ή οχι?
δεν το λεω προσωπικα για εσενα αλλα σε οποιο θρεντ μπαινω παντου μια συγκριση. στους πρωην συγκριση λεμονη με βαλβερδε, στου νταρμπισαιρ συγκριση με το ντιογο, στου κ. παπαδοπουλου με το μοντεστο κοκ. και ολες αυτες οι συγκρισεις αναλογως με το ποιον συμπαθει ο καθενας ή οχι...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολύ αρνητική κριτική στον Ισπανό.
Βοηθάει πολύπλευρα την ομάδα ακόμα και αν σε μερικά ματς είναι κακός ατομικά.
Πάντως δεν κατάλαβα γιατί πήγε να εκτελέσει το πέναλτι ενώ ο βασικός
εκτελεστής της ομάδας είναι ο Dudu.
.
BrazHlias (07-10-10), consigliere (07-10-10)
Ο Ριέρα δεν είναι κακός, ούτε καλός. Είναι απλά ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.
Η ιστορία του, πριν τον τραυματισμό του, λέει πως πρόκειται περί
μεγάλου παίκτη. Το παρόν δε μπορεί να κριθεί, καθώς ΚΑΝΕΙΣ δεν
ξέρει πόσος χρόνος απαιτείται για να επανέλθει ο παίκτης ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ
και όχι ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ στο ρόλο του πρωταγωνιστή και της βεντέτας.
Ειδικά εκεί που παίζει (στις πτέρυγες) οπως λένε οι Γερμανοί μετράμε
"τάλαρα", ακα ΑΣΙΣΤ, που κάνουν τη διαφορά μεταξύ των καλών
εξτρέμ και αυτών που απλώς κλείνουν τρύπες στο ρόστερ. Μια
ασιστ κάθε δυο παιχνίδια και ένα γκολ κάθε τέσσερα είναι νούμερα
καλά. Για να δούμε τι θα έχει στο τέλος.
Bookmarks