Ο Μιραλάς δουλεύτηκε πολύ από τον Βαλβέρδε. Και στην επίθεση ήταν καλός, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πορεία είναι κομμένος και ραμμένος για τα άκρα. Η εξέλιξη του πιστώνεται σε μεγαλο βαθμό στον Βαλβέρδε πέρα από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα που έχει..
Ο Μιραλάς δουλεύτηκε πολύ από τον Βαλβέρδε. Και στην επίθεση ήταν καλός, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πορεία είναι κομμένος και ραμμένος για τα άκρα. Η εξέλιξη του πιστώνεται σε μεγαλο βαθμό στον Βαλβέρδε πέρα από τα αδιαμφισβήτητα προσόντα που έχει..
"...και τολμώ να πω πως ότι έχω πετύχει στην καριέρα μου το οφείλω στον Ερνέστο Βαλβέρδε!"
Μπραβο στον Μιραλας μεσα σε μια εβδομαδα εχει βαλει δυο γκολαρες και δειχνει σε πολυ καλη κατασταση.
Ας ειναι καλα ο μυρωδιας Βαλβερδε...
VALVERDES_7 (12-04-13)
που κολλαει παλι ο βαλβερδε?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eννοείται ότι κολλάει παντού αυτή η μυθική μορφή. Επί παντός επιστητού.Σε όλα τα θέματα, σε όλα τα thread![]()
VALVERDES_7 (10-04-13)
Ο Βαλβερδε του εμαθε μπαλιτσα ρε.
Σαν το muppet show.
Με σκοινια στα ποδια επαιζε ο Κεβιν 3 χρονια στην ομαδα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])Τα νεύρα τεντωμένα και η κατάσταση λίγο έλλειψε να ξεφύγει. Οι Κέβιν Μιραλάς και Τζακ Γουίλσιρ λίγο έλλειψε να έρθουν στα χέρια, στο ημίχρονο του αγώνα της Άρσεναλ με την Έβερτον, με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να «μπουγελώνει» τον Άγγλο μέσο. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.
Καταπληκτικη εμφανιση και 2 γκολ απο τον Μιραλας στο παιχνιδι της κυριακης με την Γουεστ Χαμ.
Στο 0.40 ολα τα λεφτα που τον κυνηγα η αμυνα της Εβερτον!
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-07-13), Rena (15-05-13), voskos_7 (15-05-13)
Χα!Γραφουμε και καμια μαλακια που και που να περνα η ωρα.![]()
Τώρα, που ήρθε ο Βάις, σου μπήκαν σκέψεις επιστροφής στο μέλλον, για να ξεχάσουμε τον Βάις και να θυμηθόμαστε εσένα: Βελγικό, εγωιστικό, κτήνος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
γατακι και συ εκανες δηλωσεις οτι ηθελες να κερδισει η αντερλεχτ...τσιμπα το παπαρι του μητρογλου![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
8PYLOS (03-10-13)
Ρε σεις τι παίχτηκε με τον Κέβιν; Δήλωσε όντως ότι ήθελε να κερδίσει η Άντερλεχτ;;;
Δε νομιζω οτι το πε με εμπαθεια...
Μιραλάς: "Πιστεύω ότι θα νικήσει η Άντερλεχτ"
Ο Μιραλάς δήλωσε πως στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ θα υποστηρίζει τους Βέλγους, τους οποίους θεωρεί και φαβορί για τη νίκη.
Την Άντερλεχτ θα ήθελε να δει στην επόμενη φάση του Champions League ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος θεωρεί πως οι Βέλγοι έχουν ό,τι χρειάζεται για να επιβληθούν του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης των "ερυθρολεύκων" σε μέσο της πατρίδας του: "Αν και υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό έχοντας παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα, θα εκπλήξω πολλούς λέγοντας πως ελπίζω να προκριθεί η Άντερλεχτ. Υποστηρίζω τις βελγικές ομάδες στο Champions League. Θεωρώ πως έχει ελπίδες η Άντερλεχτ να περάσει. Σήμερα πιστεύω πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ".
Ερωτηθείς για τις εμπειρίες του στον Ολυμπιακό στάθηκε στις συχνές αλλαγές παικτών και προπονητών λέγοντας: "Όταν πήγα στον Ολυμπιακό ήμουν η πρώτη μεταγραφή. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, ακολούθησαν άλλες επτά. Μια εβδομάδα αργότερα απολύθηκε ο προπονητής και ήρθε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήρθαν άλλοι δέκα παίκτες. Είναι φυσιολογικό αυτό στην Ελλάδα. Οι πρόεδροι πληρώνουν τους παίκτες και τους προπονητές κι αν δουν ότι δεν ικανοποιούν με την παρουσία τους, τους διώχνουν".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμένα δε μ' αρέσουν. Το καταλαβαίνω ότι υποστηρίζει τις ομάδες της πατρίδας του, αλλά να λέει ανοιχτά ότι θέλει να κερδίσει και να προκριθεί η Άντερλεχτ; Όταν εδώ έφτιαξε την καριέρα του; Τι θα πει "υποστηρίζω λίγο τον Ολυμπιακό" ρε τσογλάνι; Δεν παίρνουν θέση σε τέτοιες περιπτώσεις, θα μπορούσε πολύ απλά να απαντήσει διπλωματικά ότι θα είναι χαρούμενος όποιος κι απ' τους 2 κερδίσει. Πάρε τα 3 του Μήτρογλου τώρα Κεβινάκο...
Ελάτε μην πάμε να βγάλουμε κι απ' αυτό τώρα θέμα! Ο τύπος όπου βρεθεί μας υποστηρίζει και λέει τα καλύτερα αλλά σήμερα υποστήριζε την ομάδα που είναι οπαδός της από μικρός. Εσείς αν παίζατε στην Άντερλεχτ 2 χρόνια και έπαιζε με τον Ολυμπιακό αφού φεύγατε, θα υποστηρίζατε τους Βέλγους? πλάκα κάνουμε?
Bookmarks