ΠΑΡΤΑ ΘΗΡΙΟ ΡΕΝΤΙΝΓΚ!
Στην Ατζέντα μαζι με τους Τιτάνες Οριεντ, Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.
Γκολ κοντρα στη ρεντινγκ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΠΑΡΤΑ ΘΗΡΙΟ ΡΕΝΤΙΝΓΚ!
Στην Ατζέντα μαζι με τους Τιτάνες Οριεντ, Λεβαδειακό και Δόξα Δράμας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (03-03-13)
Το νικητήριο γκολ που έβαλε στο Everton-Stoke ήταν γκαμάτο.
Δεν ξέρω ποιοι το έχετε δει ... πριν τη σέντρα πήρε τη μπάλα, τον κυνήγαγαν μάταια 3-4 και τους κάρφωσε με ένα πολύ καλό πλασέ ... αν το βάλουν αργότερα στο youtube θα το ανεβάσω να θαυμάσει το ίνδαλμα ο ππλης.
Περιγραφή από το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
GOAL! Everton 1-0 Stoke (Mirallas, 28 min)
What a brilliant individual goal this is from Kevin Mirallas! Stoke had a free-kick on the left, which ought to have been cause for concern for Everton. Instead the ball was cleared to Mirallas, who was still inside his own half. Somehow he wriggled clear of a messy exchange with N'zonzi and found himself one-on-one with Cameron. He went right then left, completely fooling the Stoke defender, and then expertly slipped the ball under Begovic with his left foot.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Όντως ήταν γκολάρα ... με τα χάλια που έχουμε μέχρι και ο Οκκάς μου λείπει...![]()
voskos_7 (31-03-13)
βλήμα![]()
voskos_7 (30-03-13)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (30-03-13)
voskos_7 (31-03-13)
Γκολαρα εβαλε ο Μιραλας,μπραβο ρε παιχταρα!
άντε τώρα να καθιερωθεί ...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Και βγηκε καλυτερο της αγωνιστικης! Συνεχισε ρε παιχτουρα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κεβιν αμπαλε, κουνιστη αδερφαρα, μονο απεναντι στα θωρηκτα Οριεντ και Στοουκ σκοραρεις. Και Τοτεναμ βεβαιως, βεβαιως
iakov7 (07-04-13)
Απ τη μια βλεπεις τη σουπα στην κρητη κ απ την αλλη τις γκολαρες του μιραλας
Ωραίο γκολ ο Μιραλλάς! Αμα πάρει τη μπάλλα και βρει χώρο δεν κόβεται εύκολα.
θεωρώ καλύτερους τους τζιμπούρ-μήτρογλου αλλά μια χαρά διαφήμιση μας κάνει ο μιραλάς.
Μπραβο στον παιχταρα Κεβιν που κανει καριερα στην Πρεμιερ Λιγκ. Τον παιχτη αυτο τον παω γιατι γουσταρε που ηταν στον θρυλο και το εδειχνε.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Της καραπλακίτσας παίκτης. Φούστη Βαλβέρδε που επέμενες και έβγαλες αυτόν τον αστείο παίκτη.
Σιγα να μην εβγαλε και τον Ιμπαγασα ο Βαλβερδε.Και επι Λινεν βασικος επαιζε ο Μιραλας,δεν τον πηρε απ τα αζητητα ο Βαλβερδε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
voskos_7 (07-04-13)
Bookmarks