Πάντως για να λέει ο Μόγιες οτι λείπει η ποιότητα του Μιραλάς κάτι θα ξέρει. Εγώ όσες φορές τον είδα μου άρεσε πολύ. Τώρα που θα επανέλθει βασικός, γιατί βασικός έπαιζε, θα τον ξαναδώ και θα μεταφέρω εντυπώσεις.
Για τον πούτσαυλο ειναι ακόμα και σε μια μέτρια ομάδα της πρέμιερ. Πολύ καλύτερός του ο Καραγκούνης στη Φούλαμ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πάντως για να λέει ο Μόγιες οτι λείπει η ποιότητα του Μιραλάς κάτι θα ξέρει. Εγώ όσες φορές τον είδα μου άρεσε πολύ. Τώρα που θα επανέλθει βασικός, γιατί βασικός έπαιζε, θα τον ξαναδώ και θα μεταφέρω εντυπώσεις.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μην περιμενετε να κανει στο Αγγλικο πρωταθλημα και την Εβερτον αυτα που εκανε ο Μιραλας με Ολυμπιακο για να πουμε ναι οντως ειναι
παιχταρας,αλλο ποδοσφαιρο εκει,παρολαυτα μεχρι στιγμης δεν ειναι κακος.
Από Αθλήατρο σε Φυσιοθεραπευτή και τούμπαλιν, με κάποιες παρεμβολές ορθοπεδικής φύσεως...
Έτοιμος πήγες! Φαινόταν πως σας είχαν ταράξει στη γυμναστική από εδώ...
Το αποκορυφωμα της καριερας σου παιχταρα.
Βασικος σημερα μεσα στο Ολντ Τραφορντ,κοντρα στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου.
"break a leg" που λενε και οι Αγγλοι,αυτα τα ματς ειναι το σκαλοπατι για μεγαλα πραγματα
στο ποδοσφαιρο.
Faithful (10-02-13)
τους εκανε "χαζους" τον βιντις και το φερντιναντ?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αποκορύφωμα της καριέρας του να παίξει κόντρα σε μια ομάδα, έστω κι αν αυτή είναι από τα βαρύτερα ονόματα? Να θυμίσω ότι ο Ζαγοράκης έχει καρφώσει γκολάρα στη Μάντσεστερ ως παίχτης της Λέστερ? Η ότι ακόμα κι ο ΓΧ έπαιξε και διακρίθηκε στο ίδιο γήπεδο ως παίχτης της Νιούκαστλ? Πιθανόν ακόμα κι ο...Μπορμπόκης με τη Ντέρμπυ να την αντιμετώπισε.
sadi (13-02-13)
τι να κανει αυτη η ψυχη?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
διαβάζω βρώμες για επιστροφή ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
μολις το καρφωσε στην ολνταμ![]()
Μπράβο παικτάρα.
Επέστρεψε ο Μιραλάουας;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
www.f1rstlap.com
Κάτι Ολνταμ, κάτι Λέιτον Οριεντ και λοιπές υπερδυνάμεις κλάνουν πατάτες μόλις τον βλέπουν μπροστά τους.
Bookmarks