Και εγω συμφωνω οτι ο Μιραλας ειναι καλη περιπτωση για την Εβερτον,θα δουμε στην συνεχεια το πως θα παει
το καλο ειναι οτι εχει προπονητη που δουλευει με τους παικτες.
Μια χαρά νομίζω πως είναι ο Μιραλάς στην Έβερτον.
Μπορεί να μην σκόραρε αλλά ο Μόγιες έλεγε πως με τον Μιραλάς το παιχνίδι τους γίνεται καλύτερο.
Και εγω συμφωνω οτι ο Μιραλας ειναι καλη περιπτωση για την Εβερτον,θα δουμε στην συνεχεια το πως θα παει
το καλο ειναι οτι εχει προπονητη που δουλευει με τους παικτες.
Εγώ συμφωνώ όπως και οι οπαδοί της Έβερτον ότι τους πιάσαμε χοντρά κορόιδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μιλαμε εχουμε κανει 2 απο τα καλυτερα ντιλ στην ευρωπη. το πρωτο ηταν με τον καστιγιο και το δευτερο με το μιραλας.
και οσο για τον καστιγιο ειχε κανει ενα εξαιρετικο κοπα αμερικα τοτε και ειχε χαζεψει ολη την αμυνα της σαχταρ, ο μιραλας οποτε επαιζε τσου λου και εθνικη ανυπαρκτος
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (17-01-13), sadi (14-01-13)
Οντως για τον Καστίγιο το καταλαβαίνω. Κατ' εμέ "αλλοι" ήταν οι λογοι που του κόψανε τη μπαλα στη Ρωσία, εδώ το κανανε στον Χουλκ, στον Καστίγιο θα κολλάγανε. Απατεώνες και μαφία, δεν ήταν και "καλό" παιδί ο Νέρης τον πηδήξανε. Μπάλα ήξερε καντάρια, και ασε αλλους να λένε.
Τον Μιραλάς όμως γιατί διαολο τον πήρανε; Πρόλαβε σε 2 μερες που είχε παει Αγγλία να κάτσει σε όλο το ΔΣ της Έβερτον;
Για παρτουζίτσα το κόβω, σε 30 λεπτά τους είχε ξεπετάξει, παλιός στα κωλοδοσίματα ο παικταράς.
Δεν συνηθίζω να λέω "σας τα'λεγα" αλλά...σας τα 'λεγα!
Μιραλλάς και Σισέ, όπως και παλιότεροι γιαλατζί μάγοι, είναι τέλειοι για Ελλάδα και πολύ λίγοι για μεγάλα πρωταθλήματα.
Σα να λέμε, όποιος φέρνει σε οργασμό τη Τούλα απ' την Αμαλιάδα δε σημαίνει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σε τσόντα με τη Τζέννα Τζέιμσον.
ο μιραλλας ειναι βασικος στην εβερτον απο την αρχη της σεζον,καμια σχεση με σισε,τραυματιστηκε τον δεκεμβριο κ ειναι ακομα εξω κ οι αρδ ειπαν να γραψουν κανα παραμυθι,δεν φευγει απο την εβερτον.
Εγω μια χαρα τον εχω δει τον κεβιν στην Αγγλια, και σιγουρα θα παει ακομα καλυτερα. Τραυματισμο ειχε ο ανθρωπος, το χε δηλωσει κι ο προπονητης του ποσο τους λειπει.
Κατα τ αλλα δε μπορουσα να φανταστω οτι υπαρχουν ΤΟΣΟ ηλιθιοι αρδ.
ανεβηκε ο Νικοπολιδης να παρει το βραβειο του Κεβιν και μεταξυ των αλλων γελωντας, ειπε οτι αν καποτε θελει να γυρισει εδω ειμαστε. Και το πηραν οι ΣΤΟΚΟΙ να το βγαλουν οτι κ καλα παιζει θεμα επιστροφης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (16-01-13)
Εγώ πάντως που τον έχω δει με την Έβερτον οντως μια χαρά παει. Τους έπιασε κοροϊδάρες τους πήρε τα γκαφρά και τελος.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Με τα «ζαχαρωτά» να έχουν πετύχει κερδίσει τέσσερα μόνο από τα εννιά παιχνίδια που έχουν δώσει μετά τον δεύτερο τραυματισμό του Βέλγου (τον Νοέμβρη), ο Σκωτσέζος τεχνικός παραδέχθηκε πόσο σημαντική είναι η απουσία του για την ομάδα:
«Μας έχει λείψει πολύ, διότι μας επέτρεπε να απειλούμε από τα άκρα. Μπορεί να φταίει αυτό που δεν μπορούμε να επιτεθούμε ορθολογικά και φάνηκε και σε 1-2 αποτελέσματά μας. Είναι καιρό έξω κι αυτό είναι πρόβλημα», είπε στη «Daily Mirror» ο Μόγιες.
Κι αφού τόνισε ότι «είχε μεγάλη συμβολή σε αυτά που πετύχαμε στην αρχή της χρονιάς, όταν ήμασταν στην καλύτερη φόρμα μας και παίζαμε ωραίο ποδόσφαιρο» (ως τότε ο Μιραλάς είχε 11 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ), έκανε την εκτίμηση ότι σύντομα (σ.σ. ίσως και στο αποψινό παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον) ο Βέλγος θα γυρίσει στη δράση.
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κατά τα άλλα δεν τον θέλει η Έβερτον... Δεν έπαιζε επειδή ήταν τραυματίας και οι ΑΡΔ έγραφαν αρλούμπες χωρίς να μπουν καν στον κόπο να μάθουν γιατί έμενε εκτός ο παίκτης.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
nikos7 (22-01-13)
Κλασσικοι αρδ. Μα ο παιχτης ηταν πολυ καλος, το γραφαμε κι εδω οσοι τον βλεπαμε. Μαλιστα ειχα δει το ματς που χε τραυματιστει, ηταν σε πρωτο ημιχρονο αγωνα οπου ειχε πολυ καλη αποδοση.
Να επανελθει γρηγορα σιδερενιος να τον βλεπουμε, εστω κι απ την τβ
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
εγω δεν τον εχω δει να παιζει στην εβερτον και δεν διαβαζω τους αρδ. παρολα αυτα πιστευω πως ο μιραλας ειναι γατακι και θα τα βρει σκουρα στην πρεμιερ.
και φυσικα δεν εννοω πως δεν θα κανει αυτα που εκανε στην ελλαδα, αυτο εννοειται. ακομα και υγιης με το ζορι θα παιζει βασικος.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks