Κ δοκαρι!
Αααααχ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κ δοκαρι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kαι ωραίο φάουλ!!!!!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σε λιγο θα βαλω τα κλαμματα.... Εν τω μεταξυ ο αλλος ο μιτσου τι μαλακια εκανε? κι ο φελαινι, σα τον τοτσε το χασε χαχα
τελειωσε το ματς?εχετε καποιο λινκ?
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Σε 2 λεπτά τελειώνει. 0-3 το ματς.Μεγάλο ματς από τον Κέβιν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
redHEART7 (22-09-12)
Ο κεβιν βγηκε αλλαγη στο 71. Οταν θες λινκ να κοιτας σto sportlemon tv εχει αρκετα
Εντωμεταξύ γράφει την Τετάρτη στο Facebook "Good luck to Olympiacos tonight" ενω τον είχαμε πιει από τη Σάλκε ήδη την Τρίτη... τρώει κράξιμο από κάτω και σβήνει το σχόλιο μετά από ένα λεπτό...
chainsaw (22-09-12)
Α εχει φεισμπουκ η τουιτερ? Για δωσε λινκ
Ρε παιδια ο ανθρωπος ειναι στην Εβερτον. Δηλαδη πρεπει να ασχολειται συνεχως με το τι κανει ο θρυλος? Δεν ηταν Ολυμπιακος απο παιδι, επαγγελματιας ειναι αν και πιστευω περασε καλα εδω και συνδεθηκε με την ομαδα. Μακαρι να παει καλα εκει και ευχομαι μια μερα να επιστρεψει.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
VALVERDES_7 (22-09-12)
Και την προηγούμενη αγωνιστική έκανε καλό ματς και έψαξε το γκολ. Πολύ κινητικός και μεγάλη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες. Έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο στην ντρίπλα και αν συνεχίσει να ντριπλάρει και να σκοράρει, τότε του χρόνου θα κάνει ακόμη μεγαλύτερο βήμα. Πολύ καλός παίκτης και δεν μπορώ να καταλάβω πώς κατάφεραν να τον κάψουν στην Γαλλία και να τον αναδείξουμε εμείς...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Να προσθεσω Χρηστο οτι αν και δεν επαιζε στην κορυφη τον εβλεπες να παιρνει συχνα καλες θεσεις μεσα στην περιοχη.
Το βαλε το γκολακι ο βελγος έστω και με λιγη τυχη μπηκε!
Ακόμη και οι φανατικοί οπαδοί της Λίβερπουλ υποκλίνονται στην αξία του Κέβιν Μιραλάς. Η KOP μάλιστα μέσα από την σελίδα της στο Facebook αναρωτιέται γιατί δεν ενδιαφέρθηκαν οι "reds" για τον Βέλγο διεθνή.
Επιμέλεια: Γιάννης ΓεωργόπουλοςΔημοσίευση: 29 Οκτ. 2012 12:24
Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αντικαταστάθηκε από τον Ντέιβιντ Μόγιες στο ημίχρονο καθώς τραυματίστηκε στον αστράγαλο.
Για όσο διάστημα αγωνίστηκε ήταν από τους κορυφαίους παίκτες των "ζαχαρωτών".
Οι φανατικοί οπαδοί της Λίβερπουλ βλέποντας τον Μιραλάς να κλέβει την παράσταση με την απόδοση του δεν έκρυψαν την απορία τους για το γεγονός πως η αγαπημένη ομάδα τους δεν κινήθηκε για την απόκτηση του αλλά κατέληξε στην Έβερτον.
"Ο Μιραλάς είναι παίκτης τοπ κλάσης, γιατί η Λίβερπουλ δεν πήρε αυτό το παιδί μαζί με τον Γέλαβιτς, είναι δυο παίκτες που θα κόστιζαν στην ομάδα μόλις 12 εκατομμύρια λίρες", ήταν το σχόλιο που αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ της KOP.
Το εγκώμιο του Μιραλάς έπλεξε και ο προπονητής της Έβερτον. "Κάναμε άσχημη ξεκίνημα, αλλά ο Μιραλάς ήταν εξαιρετικός, φανταστικός για 20 λεπτά στο πρώτο 45λεπτο ήταν ασταμάτητος, κάθε φάση του μύριζε γκολ.
Ήταν όμως άτυχος, καθώς υπήρξε φάση μετά από κόρνερ, όπου θα μπορούσε να σκοράρει. Ήταν μεγάλη απώλεια για μας, νομίζω ότι τραυματίστηκε στον αστράγαλο και έπρεπε, δυστυχώς, να αλλάξουμε το αγωνιστικό μας πλάνο".
δυστυχώς δεν μπορούμε να κρατήσουμε τέτοιου επιπέδου παίχτες στην Ελλάδα (μονο για λίγο στην αρχη μέχρι να γινουν γνωστοί και μετά πάλι στα γεράματα).
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Eleni7 (13-01-13), VALVERDES_7 (13-01-13)
sadi (13-01-13)
εγω ξερω πως τους πιασαμε κοροιδα τους αγγλους, πρεπει να κλαινε τα 7,5 μυρια.
νομιζω η μεταγραφη αυτη ανηκει στην κατηγορια μεταγραφων καστιγιο, ριερα και ντιογο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks