Στην αρχή είχαμε λυσσάξει να παίξει πίσω απ' τον Πάντελιτς και να πάει ο Φουστέρ πάγκο! Κατά τ' άλλα..μεγάλος παίκτης, μπράβο στην ομάδα που τον πούλησε, δείχνει οτι δεν μαζεύουμε μόνο σαπάκια κατά καιρούς.
Ενα απο τα προτερηματα του Ερνεστο ηταν οτι δοκιμαζε τους παιχτες σε διαφορετικες θεσεις και μαλιστα με αρκετη επιτυχια. Καπως ετσι μας προεκυψε εξτρεμ ο Μιραλας, αν θυμαστε στην αρχη ηθελε να παιζει μονο φορ αφου στα ακρα δεν πηγαινε τοσο καλα. Με τον ιδιο τροπο ο Μανιατης τελικα εγινε αμ. χαφ. Ο Χολεμπας εξτρεμ. Επισης, ο Φουστερ επαιζε στα ακρα σε ενα 4-3-3 που αλλαζε συνεχως θεσεις. Παρομοια πειραματα φαινεται να κανει και ο Ζαρντιμ, ελπιω να εχουν την ιδια επιτυχια για να καλυψουμε και το αριστερο ακρο της ομαδας που εμεινε αδειο.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στην αρχή είχαμε λυσσάξει να παίξει πίσω απ' τον Πάντελιτς και να πάει ο Φουστέρ πάγκο! Κατά τ' άλλα..μεγάλος παίκτης, μπράβο στην ομάδα που τον πούλησε, δείχνει οτι δεν μαζεύουμε μόνο σαπάκια κατά καιρούς.
Kαλα εκανε και πηγε,μεγαλος παικτης αλλα μην μας κοροιδευει ΚΑΙ αυτος...Μονο που δεν ειπε οτι με το ζορι τον πηγαν.
consigliere (08-09-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12), sabar77 (08-09-12), sirkostas (08-09-12)
SKORPIOS7 (08-09-12)
Καλα εκανε και διεκδικουσε καλυτερο συμβολαιο,καλα κανανε και δεν του δωσανε καλυτερο συμβολαιο.Αλλα οχι και οτι σκιζοταν να μεινει.Ακομα θυμαμαι τις δηλωσεις διαθεσιμοτητας για την Μπαγερν,αρχες καλοκαιριου (επισης καλο ειναι αυτο με τη συνεχη εκφορα αντιγνωμιας να σταματησει,καθεις και η αποψη του,και δεν ειμαι ο μονος που το ανεφερα).
Αντε πάλι με τα προτερήματα του Ερνέστο.
Δηλαδή οι άλλοι προπονητές δεν πειραματίζονται με τις δυνατότητες των παιχτών τους? Ο Λεμονής δεν είχε βάλει έξω δεξια και αμυντικό χαφ τον Τοροσίδη? Ο Μπάγεβιτς δεν έφτιαξε μπακ τον Γεωργάτο που δεν είχε γυρίσει ποτέ πίσω απ' τη σέντρα πριν ανταμώσει με τον σέρβο? Τον Αλεξανδρή ποιος τον πήρε μεσοεπιθετικό και τον έκανε φουνταριστό? Ο Ρεχάγγελ στην Εθνική δεν έβαλε πρώτη φορά τον Γιαννακόπουλο στ' αριστερά και μάλιστα απέναντι στην Εθνική Ισπανίας κι όχι με τη Κοψαχείλα?
Ημαρτον πια με τον Βαλβέρδε, λες και πήραμε το ΤΛ μ' αυτόν και θα τον μνημονεύουμε 300 χρόνια.
consigliere (08-09-12)
Αδερφε ο καθενας εχει την αποψη του αλλα για μενα ουτε ο ενας μπορει αυτη την στιγμη ουτε ο αλλος. Ειδικα για τον Φετφατζιδη τον οποιο ειδαμε και σε αρκετα παιχνιδια, δυστυχως μονο τυχαιο ειναι οτι δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη των προπονητων του πχ Βαλβερδε, Σαντος. Τρομερες μεταπτωσεις στην αποδοση του, εχει πολλα ψωμια να φαει για να γινει βασικος στον Ολυμπιακο, αν και δεν πιστευω να γινει ποτε.
Τον Βλαχοδημο δεν τον ξερω και τοσο αλλα εχω εμπιστοσυνη στην κριση του προπονητη ο οποιος προφανως δεν τον θεωρει ακομα ετοιμο για τα βαθια.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ρε Κωστα τωρα αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα? Οτι δηλαδη ηθελα να μνημονευσω τον Βαλβερδε? Ο ανθρωπος ειχε αρκετα προτερηματα, προσωπικα μου αρεσε σαν προπονητης, αλλα σιγουρα προτερηματα ειχαν και αλλοι. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν πηραμε παιχτη στην θεση του Μιραλας και ελπιζω ο Ζαρντιμ, ο οποιος δοκιμαζει παιχτες σε διαφορες θεσεις, να καταφερει να καλυψει αυτο το κενο με εναν απο τους υπαρχοντες. Με τον ιδιο τροπο που το κενο του Ριερα ας πουμε καλυφθηκε με την μετατοπιση του Μιραλας απο φορ σε εξτρεμ. Αυτο ειναι που με απασχολει, δηλαδη να καλυψουμε τα κενα μας σαν ομαδα, και οχι ο Βαλβερδε ο οποιος αποτελει παρελθον!!!
Για τον λόγο που αποχώρησε:"Θέλω να πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγα και σε όσους άκουσαν κάποιες ανοησίες που ειπώθηκαν για μένα τα εξής. Πρόκειται για πράγματα που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν τόσο έξω, όσο και μέσα στον σύλλογο.
Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.
ρε παιδια τι θελει να πει εδω ο ποιητης;περυσι δεν εκανε-υπεγραψε νεο συμβολαιο;
αναπροσαρμογη θα του καναμε του μαγκα καθε χρονο;την υπογραφη του δεν την εβαλε
φαρδια-πλατια;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 09-09-12 στις 01:03
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ναι, κάθε χρόνο θα του διπλασιάζαμε τις αποδοχές λες κι είναι ο Μέσι.
Τεσπα, παραμύθια είναι όλα αυτά. Και δε καταλαβαίνω τι προσπαθεί ν' αποδείξει. Οτι είναι γκάμπρο? Ποιος θα του ζητούσε το λόγο αν έλεγε "ήταν η ευκαιρία της ζωής μου να παίξω στο κορυφαίο ευρωπαικό πρωτάθλημα και την άρπαξα"?
sabar77 (08-09-12)
Money, money, money
Must be funny
In the rich man's world
ελα ρε κεβιν κοψε τις πιπες...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Vasikos o paixtqras. Pame kevin
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παραλικο γκολ!! Απεναντι στη σουονσι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Α ωραία παίζει ο παιχταράς.Το έβαλα και γω να το δω το ματσάκι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Faithful (22-09-12)
To βαλε ο παιχταράς![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Γκοοοοολ η παιχτουρα
VALVERDES_7 (22-09-12)
Bookmarks