Σελίδα 167 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 67117127137147157163164165166167168169170171177187 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.321 έως 3.340 από 3856

Θέμα: Kevin Mirallas

Ο-ΛΥ-ΜΠΙ-Α-ΚΟΣ Το avatar του χρήστη iakov7

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.676
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.920 φορές σε 2.489 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Kevin Mirallas

Ενα απο τα προτερηματα του Ερνεστο ηταν οτι δοκιμαζε τους παιχτες σε διαφορετικες θεσεις και μαλιστα με αρκετη επιτυχια. Καπως ετσι μας προεκυψε εξτρεμ ο Μιραλας, αν θυμαστε στην αρχη ηθελε να παιζει μονο φορ αφου στα ακρα δεν πηγαινε τοσο καλα. Με τον ιδιο τροπο ο Μανιατης τελικα εγινε αμ. χαφ. Ο Χολεμπας εξτρεμ. Επισης, ο Φουστερ επαιζε στα ακρα σε ενα 4-3-3 που αλλαζε συνεχως θεσεις. Παρομοια πειραματα φαινεται να κανει και ο Ζαρντιμ, ελπιω να εχουν την ιδια επιτυχια για να καλυψουμε και το αριστερο ακρο της ομαδας που εμεινε αδειο.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Στην αρχή είχαμε λυσσάξει να παίξει πίσω απ' τον Πάντελιτς και να πάει ο Φουστέρ πάγκο! Κατά τ' άλλα..μεγάλος παίκτης, μπράβο στην ομάδα που τον πούλησε, δείχνει οτι δεν μαζεύουμε μόνο σαπάκια κατά καιρούς.

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Kαλα εκανε και πηγε,μεγαλος παικτης αλλα μην μας κοροιδευει ΚΑΙ αυτος...Μονο που δεν ειπε οτι με το ζορι τον πηγαν.

4. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Haris1984 για αυτό το μήνυμα:

consigliere (08-09-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12), sabar77 (08-09-12), sirkostas (08-09-12)

Το avatar του χρήστη Du3lisT

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Thanks
    17.745
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 18.313 φορές σε 10.850 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Haris1984 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαλα εκανε και πηγε,μεγαλος παικτης αλλα μην μας κοροιδευει ΚΑΙ αυτος...Μονο που δεν ειπε οτι με το ζορι τον πηγαν.
    καμία σχέση αυτό που λες μ' αυτό που είπε. Στην ουσία είπε οτι ήθελε να μείνει αλλά με μεγαλύτερο συμβόλαιο, πράγμα λογικότατο.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

SKORPIOS7 (08-09-12)

Το avatar του χρήστη SKORPIOS7

Thanks
    4.831
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.662 φορές σε 834 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενα απο τα προτερηματα του Ερνεστο ηταν οτι δοκιμαζε τους παιχτες σε διαφορετικες θεσεις και μαλιστα με αρκετη επιτυχια. Καπως ετσι μας προεκυψε εξτρεμ ο Μιραλας, αν θυμαστε στην αρχη ηθελε να παιζει μονο φορ αφου στα ακρα δεν πηγαινε τοσο καλα. Με τον ιδιο τροπο ο Μανιατης τελικα εγινε αμ. χαφ. Ο Χολεμπας εξτρεμ. Επισης, ο Φουστερ επαιζε στα ακρα σε ενα 4-3-3 που αλλαζε συνεχως θεσεις. Παρομοια πειραματα φαινεται να κανει και ο Ζαρντιμ, ελπιω να εχουν την ιδια επιτυχια για να καλυψουμε και το αριστερο ακρο της ομαδας που εμεινε αδειο.
    Το αριστερο ακρο λεγεται φετφατζιδης
    Και το δεξι βλαχοδημος
    Αλλα οπως παντα θα πιασουμε το μεσαιο και μακρυτερο

Προπονητής της εξέδρας Το avatar του χρήστη Haris1984

Περιοχή
    Aθηνα,Νεα Φιλαδελφεια
    Thanks
    7.385
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.142 φορές σε 2.869 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Du3lisT Εμφάνιση μηνυμάτων
    καμία σχέση αυτό που λες μ' αυτό που είπε. Στην ουσία είπε οτι ήθελε να μείνει αλλά με μεγαλύτερο συμβόλαιο, πράγμα λογικότατο.
    Καλα εκανε και διεκδικουσε καλυτερο συμβολαιο,καλα κανανε και δεν του δωσανε καλυτερο συμβολαιο.Αλλα οχι και οτι σκιζοταν να μεινει.Ακομα θυμαμαι τις δηλωσεις διαθεσιμοτητας για την Μπαγερν,αρχες καλοκαιριου (επισης καλο ειναι αυτο με τη συνεχη εκφορα αντιγνωμιας να σταματησει,καθεις και η αποψη του,και δεν ειμαι ο μονος που το ανεφερα).

. Το avatar του χρήστη sirkostas

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 21.392 φορές σε 11.422 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Straniero Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να τον καταλαβαίνω τον Κέβιν, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Εμένανε να δεις.. που πριν καμια 15αρια μέρες ξημεροβραδιαζόταν όξω απο το τσαρδί μου η Κέλυ η Μπρουκ και δε μ' άφηνε σε ησυχία. Σε λέω για χοντρό πρόβλημα. Να θέλει, ντε και καλά, να αφήσω την Κική την κομμώτρια που φασόνομαι και το 2αρι στο Μπουρνάζι για να πάω μαζί της στις Αγγλίες.

-"Ρε δε θέλω"..
    -"Όχι θα έρθεις!"
    -"Ρε κορίτσι μου αγαπάω"..
    -"Όχι, θα σου περάσει!"

Μέχρι που τα μαθαίνει ο γέρος μου και μου κάνει έξωση (δικό του το 2αρι, δεν είχα προλάβει να τον βάλω να μου το γράψει) καθώς βλέπει την τύχη που μου ανοίγεται και έφυγα/να 'μαι τώρα στο πουστονήσι. Τραγική ιστορία, ασ' τα. ΑΛΛΑ, όλα κι όλα, εγώ το πα στην Κικίτσα και της υποσχέθηκα πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε εκείνη. Δε 'πα να αποκτήσει κυτταρίτιδα και να γίνει σαν φαλαινοθηρικό (έχω γνωρίσει, την κ.Καίτη, την μάνα της) εγώ θα γυρίσω.

Στρανιέρο + Κική = Λ.Φ.Ε

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iakov7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε πάλι με τα προτερήματα του Ερνέστο.

Δηλαδή οι άλλοι προπονητές δεν πειραματίζονται με τις δυνατότητες των παιχτών τους? Ο Λεμονής δεν είχε βάλει έξω δεξια και αμυντικό χαφ τον Τοροσίδη? Ο Μπάγεβιτς δεν έφτιαξε μπακ τον Γεωργάτο που δεν είχε γυρίσει ποτέ πίσω απ' τη σέντρα πριν ανταμώσει με τον σέρβο? Τον Αλεξανδρή ποιος τον πήρε μεσοεπιθετικό και τον έκανε φουνταριστό? Ο Ρεχάγγελ στην Εθνική δεν έβαλε πρώτη φορά τον Γιαννακόπουλο στ' αριστερά και μάλιστα απέναντι στην Εθνική Ισπανίας κι όχι με τη Κοψαχείλα?

Ημαρτον πια με τον Βαλβέρδε, λες και πήραμε το ΤΛ μ' αυτόν και θα τον μνημονεύουμε 300 χρόνια.

11. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

consigliere (08-09-12)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.676
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από SKORPIOS7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αριστερο ακρο λεγεται φετφατζιδης
    Και το δεξι βλαχοδημος
    Αλλα οπως παντα θα πιασουμε το μεσαιο και μακρυτερο
    Αδερφε ο καθενας εχει την αποψη του αλλα για μενα ουτε ο ενας μπορει αυτη την στιγμη ουτε ο αλλος. Ειδικα για τον Φετφατζιδη τον οποιο ειδαμε και σε αρκετα παιχνιδια, δυστυχως μονο τυχαιο ειναι οτι δεν εχει κερδισει την εμπιστοσυνη των προπονητων του πχ Βαλβερδε, Σαντος. Τρομερες μεταπτωσεις στην αποδοση του, εχει πολλα ψωμια να φαει για να γινει βασικος στον Ολυμπιακο, αν και δεν πιστευω να γινει ποτε.

Τον Βλαχοδημο δεν τον ξερω και τοσο αλλα εχω εμπιστοσυνη στην κριση του προπονητη ο οποιος προφανως δεν τον θεωρει ακομα ετοιμο για τα βαθια.
    ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.676
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sirkostas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε πάλι με τα προτερήματα του Ερνέστο.

Δηλαδή οι άλλοι προπονητές δεν πειραματίζονται με τις δυνατότητες των παιχτών τους? Ο Λεμονής δεν είχε βάλει έξω δεξια και αμυντικό χαφ τον Τοροσίδη? Ο Μπάγεβιτς δεν έφτιαξε μπακ τον Γεωργάτο που δεν είχε γυρίσει ποτέ πίσω απ' τη σέντρα πριν ανταμώσει με τον σέρβο? Τον Αλεξανδρή ποιος τον πήρε μεσοεπιθετικό και τον έκανε φουνταριστό? Ο Ρεχάγγελ στην Εθνική δεν έβαλε πρώτη φορά τον Γιαννακόπουλο στ' αριστερά και μάλιστα απέναντι στην Εθνική Ισπανίας κι όχι με τη Κοψαχείλα?

Ημαρτον πια με τον Βαλβέρδε, λες και πήραμε το ΤΛ μ' αυτόν και θα τον μνημονεύουμε 300 χρόνια.
    Ρε Κωστα τωρα αυτο καταλαβες απο οσα εγραψα? Οτι δηλαδη ηθελα να μνημονευσω τον Βαλβερδε? Ο ανθρωπος ειχε αρκετα προτερηματα, προσωπικα μου αρεσε σαν προπονητης, αλλα σιγουρα προτερηματα ειχαν και αλλοι. Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι δεν πηραμε παιχτη στην θεση του Μιραλας και ελπιζω ο Ζαρντιμ, ο οποιος δοκιμαζει παιχτες σε διαφορες θεσεις, να καταφερει να καλυψει αυτο το κενο με εναν απο τους υπαρχοντες. Με τον ιδιο τροπο που το κενο του Ριερα ας πουμε καλυφθηκε με την μετατοπιση του Μιραλας απο φορ σε εξτρεμ. Αυτο ειναι που με απασχολει, δηλαδη να καλυψουμε τα κενα μας σαν ομαδα, και οχι ο Βαλβερδε ο οποιος αποτελει παρελθον!!!

Το avatar του χρήστη sk12072

Thanks
    4.414
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 15.128 φορές σε 9.447 μηνύματα
    Ignore User

Για τον λόγο που αποχώρησε:"Θέλω να πω σε όσους δεν έχουν καταλάβει γιατί έφυγα και σε όσους άκουσαν κάποιες ανοησίες που ειπώθηκαν για μένα τα εξής. Πρόκειται για πράγματα που μπορούν να τα επιβεβαιώσουν όσοι άνθρωποι με γνωρίζουν τόσο έξω, όσο και μέσα στον σύλλογο.

Η πρώτη μου επιλογή ήταν να παραμείνω στον Ολυμπιακό. Ένα νέο συμβόλαιο ήθελα. Το γεγονός ότι δεν είχα μια ξεκάθαρη απάντηση ούτε αρνητική, ούτε θετική πάνω σε αυτό, σε συνδυασμό με την πολύ καλή πρόταση της Έβερτον, με οδήγησαν στην απόφαση που την πήρα με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, να πάω να παίξω στην Αγγλία στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

ρε παιδια τι θελει να πει εδω ο ποιητης;περυσι δεν εκανε-υπεγραψε νεο συμβολαιο;
    αναπροσαρμογη θα του καναμε του μαγκα καθε χρονο;την υπογραφη του δεν την εβαλε
    φαρδια-πλατια;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sk12072 : 09-09-12 στις 01:03
    ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ

Περιοχή
    Σαντορίνη
    Thanks
    19.915
    Ignore User

Ναι, κάθε χρόνο θα του διπλασιάζαμε τις αποδοχές λες κι είναι ο Μέσι.

Τεσπα, παραμύθια είναι όλα αυτά. Και δε καταλαβαίνω τι προσπαθεί ν' αποδείξει. Οτι είναι γκάμπρο? Ποιος θα του ζητούσε το λόγο αν έλεγε "ήταν η ευκαιρία της ζωής μου να παίξω στο κορυφαίο ευρωπαικό πρωτάθλημα και την άρπαξα"?

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

sabar77 (08-09-12)

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.676
    Ignore User

Money, money, money
    Must be funny
    In the rich man's world

Περιοχή
    Κόκκινη Κύπρος
    Thanks
    13.676
    Ignore User

Επιτελους μια σωστη τοποθετηση απο δημοσιογραφο.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

19. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iakov7 για αυτό το μήνυμα:

gre470 (09-09-12), SKORPIOS7 (09-09-12)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.684
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.610 φορές σε 8.168 μηνύματα
    Ignore User

ελα ρε κεβιν κοψε τις πιπες...
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Vasikos o paixtqras. Pame kevin
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Παραλικο γκολ!! Απεναντι στη σουονσι
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

Α ωραία παίζει ο παιχταράς.Το έβαλα και γω να το δω το ματσάκι.
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Faithful (22-09-12)

Thanks
    8.634
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.322 φορές σε 3.694 μηνύματα
    Ignore User

To βαλε ο παιχταράς
    ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Ignore User

Γκοοοοολ η παιχτουρα

27. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

VALVERDES_7 (22-09-12)

Σελίδα 167 από 193 ΠρώτηΠρώτη ... 67117127137147157163164165166167168169170171177187 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές