www.f1rstlap.com
differance (22-08-12), Geo 5 (22-08-12), iakov7 (22-08-12)
Θα με πνίξεις ρε![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (22-08-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
καλη συνεχεια στη καριερα του
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Κάτσε να τον δούμε Κώστα! Αν εγκληματιστεί γρήγορα .. πιστεύω θα πάει καλά!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12)
Αυριο πάνε στο Μπέρμιγχαμ να παίξουν με την Αστον Βιλλα. Λογικά θα είναι στην αποστολή. Το αν παίξει είναι άλλο καπέλο.
σκοραρε κιολας αλλα ηταν οφσαιντ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
διπλο η εβερτον
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Μιραλάς: "Πήρα την σωστή απόφαση"
Απόλυτα σίγουρος για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην Έβερτον εμφανίστηκε με νέες του δηλώσεις ο Κέβιν Μιραλάς.
"Είναι καλό να έρχεσαι σε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η Έβερτον παίζει αυτή τη στιγμή καλό ποδόσφαιρο και αυτό δείχνει πως πήρα τη σωστή απόφαση ερχόμενος εδώ. Ήξερα πως πήγαινα σε έναν σπουδαίο σύλλογο και είναι πολύ θετικό ότι η ομάδα αποδίδει τόσο καλά", δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός.
Ο Μιραλάς αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του με τα χρώματα των "ζαχαρωτών" απέναντι στην Άστον Βίλα (1-3).
"Ήταν η ιδανική στιγμή για να μπω στο ματς. Από τη στιγμή που προηγούμασταν με 3-0 μπορούσα να περάσω σαν αλλαγή όχι τελείως χαλαρός, αλλά περισσότερο από ό,τι θα ήμουν κανονικά στο ντεμπούτο μου. Οι συμπαίκτες μου δεν σταμάτησαν να μου μιλούν στον αγωνιστικό χώρο. Με βοήθησαν πολύ και αυτό είναι πολύ σημαντικό".
—John Lennon
Τι;;;;; Δε δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς του, ότι έχει ανάγκη τον Ολυμπιακό, ότι είχε αφίσα τον Γκόγκιτς στο δωμάτιό του, ότι δε μπορεί χωρίς Θρύλο;
ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ!
Μαρινάκη πούλα.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12)
πουλησε γιωργο ο μαρινακης...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Την ΠΑΕ;
Πότε;;;;;![]()
δεν βλεπω το ματς, αλλα μολις ειδα στο livescore οτι εχει βαλει 2 γκολ στο 1το ημιχρονο στο κυπελλο απεναντι στην leyton orient!
θα κανει χατ-τρικ![]()
—John Lennon
εβαλε 2 γκολ σε 30λεπτα.ξεκινησε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Άρχισε η μηχανή;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Bookmarks