Καταπληκτικη μεταγραφη.. Μπραβο στον Κεβιν που δουλεψε
για να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα.
Καταπληκτικη μεταγραφη.. Μπραβο στον Κεβιν που δουλεψε
για να κανει το ονειρο του πραγματικοτητα.
παει αρχειο και αυτος...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι αλλά στη θέση του ο πρόεδρος μας ετοιμάζει, όχι θρεντ... θρεντάρα!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-08-12)
Ας πάει στο καλό...ένας παίχτης είναι,όπως τόσοι που πέρασαν απο τον Ολυμπιακό.Οι παίχτες έρχονται και παρέρχονται..ο Ολυμπαικός όμως μένει.
και με 7,6εκ € του φοράς μια κορδέλα,τον βάζεις και σε ένα κουτί με "fragile" και τον στέλνεις μαζί με ένα μπουκέτο λουλούδια.
Το θέμα είναι ο πρόεδρος να φέρει κανα παιχταρά.Ένα σκασμό λεφτά πήρε,ας τα δώσει για μεταγραφές
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Mε κορδελίτσα δεν δίνεις έτσι εύκολα τον μακράν καλύτερο σου παίκτη εδώ και 2 χρόνια.
Με βαριά καρδιά έφυγε από την ομάδα.Ηταν ένα πολύ καλό deal, αλλά χάσαμε και τον καλύτερο παίκτη μας.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Για πάντα στην καρδιά μου»
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε όλη την διοίκηση και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που σεβάστηκαν την επιθυμία του να συνεχίσει στην Έβερτον.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλγος στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τελείωσαν και ανήκω στην Έβερτον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να συνεχίσω την καριέρα μου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης με την φανέλα της Έβερτον.
Πήρα αυτή την απόφασή μου αφού θεωρώ πως η πρόταση της Έβερτον αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για μένα προκειμένου να αγωνιστώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που ήταν από την αρχή το όνειρό μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να γίνω καλύτερος. Επίσης, θέλω να πω ότι θα έχω πάντα στην καρδιά μου και τον κόσμο του Ολυμπιακού που με στήριξε και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή με έναν πρωτόγνωρο για μένα τρόπο.
Θα ήθελα, αν γίνεται, να με παρακολουθούν και να ενδιαφέρονται και τώρα για μένα. Να ξέρουν πως θέλω να παίζω καλά φυσικά για την Έβερτον αλλά και για την ιστορία μου στον Ολυμπιακό. Όπου πάω θα λέω τα καλύτερα και ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο. Τώρα είμαι στην Έβερτον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη νέα μου ομάδα και τους οπαδούς της στους οποίους θα είμαι το ίδιο αφοσιωμένος όπως ήμουν στον Ολυμπιακόι για να κερδίζουμε και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».
Με συγκινησε ο κερατας
Αμα παει καλα θα ναι μεγαλο θετικο κ για μας
Προσωπικα δε προκειται να τον ξεχασω.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μας πήραν τα ζουμιά, εγώ τρέμω ολόκληρος απ' τη συγκίνηση!![]()
Αχαχχα αι ρε παλιοπαιδο!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
panahs7 (20-08-12)
Πανούλη τι έγινε?«Για πάντα στην καρδιά μου»
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και ευχαρίστησε όλη την διοίκηση και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που σεβάστηκαν την επιθυμία του να συνεχίσει στην Έβερτον. [/B]
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βέλγος στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα τελείωσαν και ανήκω στην Έβερτον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να συνεχίσω την καριέρα μου στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης με την φανέλα της Έβερτον.
Πήρα αυτή την απόφασή μου αφού θεωρώ πως η πρόταση της Έβερτον αποτέλεσε σημαντική ευκαιρία για μένα προκειμένου να αγωνιστώ στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που ήταν από την αρχή το όνειρό μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως δεν θα τα ξεχάσω ποτέ. Ο σύλλογος με βοήθησε να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και να γίνω καλύτερος. Επίσης, θέλω να πω ότι θα έχω πάντα στην καρδιά μου και τον κόσμο του Ολυμπιακού που με στήριξε και με αγάπησε από την πρώτη στιγμή με έναν πρωτόγνωρο για μένα τρόπο.
Θα ήθελα, αν γίνεται, να με παρακολουθούν και να ενδιαφέρονται και τώρα για μένα. Να ξέρουν πως θέλω να παίζω καλά φυσικά για την Έβερτον αλλά και για την ιστορία μου στον Ολυμπιακό. Όπου πάω θα λέω τα καλύτερα και ένα μέρος της καρδιάς μου θα ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο. Τώρα είμαι στην Έβερτον και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τη νέα μου ομάδα και τους οπαδούς της στους οποίους θα είμαι το ίδιο αφοσιωμένος όπως ήμουν στον Ολυμπιακόι για να κερδίζουμε και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».
Κάνε την κωλοτούμπα σου τώρα για να μάθεις να μην προτρέχεις
Ελα πάμε
![]()
Οπως είδα την Εβερτον απόψε, ο Μιραλλάς θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά για να γίνει 11αδάτος. Το κακό ότι δεν παίζει 4-4-2 ο Μόις, για να χωρέσει σαν στράικερ. Στις πτέρυγες υπάρχουν ο Πιένααρ κι ο Οσμαν που είναι πολύ καλοί παίχτες και δύσκολα θα τους εκτοπίσει. Βέβαια το ροτέισον δουλεύει πολύ στην Αγγλία γιατί οι εγχώριες διοργανώσεις είναι τρεις κι οι παίχτες πρέπει να εναλλάσονται.
chainsaw (25-08-12), VALVERDES_7 (20-08-12)
καλη του τυχη και να ειναι γερος, ηρθε σχεδον αγνωστιδης με πτωτικη πορεια και τον αναστησαμε ποδοσφαιρικα μακαρι να πιασει εκει που παει και να λεει και κανα καλο λογο που και που
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ωραία, ας κοιτάξουμε τώρα να αναστήσουμε και κάναν Φετφατζίδη γιατί δε μας βλέπω καλά.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (25-08-12)
Θα μας λείψεις ρε παιχτούρα! Καλή τύχη στην Αγγλία κι ελπίζω να καρφώσεις τη Γιουνάιτεντ μέσα στο Old Trafford!![]()
www.f1rstlap.com
Bookmarks