Στην Εβερτον για 4 χρονια με 7.6εκ Ευρω στον Ολυμπιακο και αλλα 2.5εκ στον παιχτη τον χρονο.
ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΜΙΑΣ.
Αντε να φύγει να ησυχάσουμε.Εχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε.
Ετσι και αλλιώς είναι ήδη παρελθόν, ακόμα και να μείνει στο τέλος.
Πολύ μεγάλος παίκτης, αλλά πάμε τώρα παρακάτω.
Στην Εβερτον για 4 χρονια με 7.6εκ Ευρω στον Ολυμπιακο και αλλα 2.5εκ στον παιχτη τον χρονο.
ΗΣΟΥΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΜΙΑΣ.
Mια χαρα φραγκα,γι αυτον και για μας.Καλο ντιλ,την συνεχεια να δουμε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
sirkostas (18-08-12)
Ίδια περίπτωση Castillo , μου θυμίζει ο Mirallas, δηλαδή παίχτης που μπορεί να παίξει και να αποδώσει μόνο στον Ολυμπιακό.
Δεν έχει καμία τύχη στο αγγλικό πρωτάθλημα ο Βέλγος.
.
chainsaw (17-08-12)
θα το δούμε φίλε ουτε εμένα με τρελανε αλλά προσοντα έχει θα δούμε.
Να πω την αληθεια και γω δεν τον βλεπω να πολυπετυχαινει στο αγγλικο πρωταθλημα,πιο πολυ θα του πηγαινε το Ισπανικο νομιζω.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ειναι ο νεος Γεωργατος... Σε κανα δυο χρονακια θα γυρισει γονατιστος πισω...
Προφανώς και δεν θα γυρίσει σαν τον Γεωργάτο, γιατί ο Γεωργάτος δεν γύρισε γι αγωνιστικούς λόγους αλλά επειδή δεν μπορούσε πουθενά πέρα από την φραπεδούπολη, ο Μιραλλάς είναι πιο κοσμοπολίτης
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (18-08-12), nikos7 (18-08-12), SOLID (18-08-12), VALVERDES_7 (18-08-12)
Δεν ξερω αν θα πετυχει.Μπορει και ναι,μπορει και οχι.Παντως το αγγλικο πρωταθλημα,περιεχει πολυ ξυλικι απο αμυντικους στους επιθετικους και δεν ξερω κατα ποσον ο (παικταρας,αλλα σοφτ ντελικατος) Μιραλας θα μπορεσει να ανταπεξελθει.Ιδωμεν.
προσωπικα δεν με απασχολει τι θα κανει εκει που παει...Με τοσα λεφτα εγω θα τον εστελνα και σε περιτυλιγμα δωρου..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sabar77 (18-08-12)
Μην το παιρνεις σχοινι κορδονι οτι θα γυρισει για τον ιδιο λογο! Εξαλλου τωρα στην μοδα ειναι ο φρεντο... Απλα Μιραλλας στην Αγγλια ειναι πολλοι.. Στην Ελλαδα κανεις για αυτο μας φαινοταν κατι το απιστευτα συγχρονο στο στυλ του. Απλα νομιζω πως ειναι πολυ σοφτ για πρεμιερ, δεν νομιζω να εχει τον ιδιο πρωταγωνιστικο ρολο που ειχε εδω οποτε με λιγοτερες ευκαιριες θα πρεπει να εχει σχεδον τις ιδιες αποδοσεις στο παιχνιδι του.. (οτι δηλαδη δεν θα παιζουν τοσο μονοπλευρα απο την πλευρα του οσο εμεις περυσι..) και ενα τελευταιο ειναι οτι με αντιπαλους ξενες καλες εως τοπ ομαδες ειτε στην Γαλλια ειτε στον Ολυμπιακο δεν εκανε σχεδον τιποτα. Αν δειξει κατι διαφορετικο στην νεα του καριερα θα το δουμε ωστοσο προς το παρον μεχρι να το αποδειξει εγω θα εχω καποιες επιφυλαξεις...
Μπράβο του. Πολύ καλή μεταγραφή. Ηρθε αθόρυβα, έκανε δυο χρονιές MVP στην Ελλάδα και κέρδισε πανάξια μεταγραφή στο πιο αστραφτερό πρωτάθλημα της Ευρώπης.
Πρόσφερε και αγωνιστικά και οικονομικά οφέλη στον Ολυμπιακό και προσωπικά του εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα του καριέρα.
Οσο για το αν είναι σοφτ ο Μιραλλάς, ας θυμηθούμε τον Γιαννακόπουλο που έπεφτε και χτυπιόταν με το φύσημα της μύγας κι όμως στη Μπόλτον στάθηκε εξαιρετικά.
Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να σταδιοδρομήσει με επιτυχία εκεί.
consigliere (18-08-12), Du3lisT (18-08-12), nbqgr (18-08-12), nikos7 (18-08-12)
Καθόλου σοφτ ο Μιραλάς και ποτέ δεν κώλωσε απέναντι σε κανέναν αμυντικό. Καλή του συνέχεια του εύχομαι, παικταράς είναι και θα είναι.
Ένας λόγος παραπάνω να βλέπουμε ΚΑΙ Έβερτον πλέον στην Πρέμιερ Λιγκ. Καλή συνέχεια Κέβιν...
Σοφτ υπο την εννοια του ντελικατου.βαρυ κορμι δεν ειναι σε καμια περιπτωση,ουτε "θηριο " που λεμε...και το επιπεδο των αμυντικων της σουπερλιγδας δεν ειναι κριτηριο..χωρις αυτα να αναιρουν οτι ειναι παικτης κλασης ΑΑ.Συγκεκριμενο ηταν το θεμα που ειπα,περι ισως μη συμβατοητας με το αγγλικο πρωταθλημα.Ο χρονος μονον θα δειξει.
Κανεις μας δεν ηθελε να φυγει αλλα απο την στιγμη που ερχεται μια καλη προταση απο την Πρεμιερ Λιγκ και ο παιχτης, οπως ειναι λογικο, θελει να παει τοτε δεν μπορεις να του κοψεις τον δρομο. Ξερουμε ολοι ποσο γουσταρε ο Μιραλας στον θρυλο αλλα παρουσιαστηκε η ευκαιρια και δεν μπορουσε να την αφησει να παει χαμενη. Οσον αφορα τον παιχτη, ευχομαι να πιασει και εχει τα φοντα, αν και ειναι πολυ ψηλο το επιπεδο, γιατι αυτο θα ανεβασει την τιμη των παιχτων μας στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο σε μελλοντικο σταδιο. Οσον αφορα την ομαδα μας, το εχω ξαναπει οτι θεωρω πως πρεπει να κινηθουμε αμεσα για ποιοτικο αντικαταστατη γιατι δεν υπαρχει αυτη την στιγμη στο ροστερ παιχτης που να μπορει να κανει εστω καποια πραγματα απο αυτα που εκανε ο Κεβιν. Η αποφαση ειναι του προπονητη και φυσικα θα κριθει απο το αποτελεσμα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Φαν Πέρσι, Νασρί, Αγκουέρο, Ουέλμπεκ, Φαμπρέγας, Γκιγκς, Σκόουλς, Μόντριτς κι ένα σωρό άλλοι είναι "βαριά" κορμιά?
Το μοντέλο Κάρολ κάποτε κυριαρχούσε στην επιθετική γραμμή των αγγλικών ομάδων. Πλέον αποτελεί ισχνή μειοψηφία. Τώρα κυριαρχούν γρήγοροι και τεχνίτες παίχτες ενώ κορμιά τύπου Ντρογκμπά και Ρούνευ σπανίζουν.
consigliere (18-08-12), Du3lisT (18-08-12)
Kαταρχην αραδιασες ενα σωρο παικτες που παιζουν σε διαφορετικες θεσεις..ακομα και μεσους.Χωρια που αυτοι που αναφερες ηταν ειτε γηγενεις(αρα συνηθισμενοι στον τροπο παιχνιδιου),ειτε ηδη προερχομενοι απο προηγμενα πρωταθληματα,σε σχεση με το δικο μας ...εγω μιλησα για ενα ενδεχομενο απο τη δικη μου οπτικη,δεν ειπα μετα βεβαιοτητας τι θα συμβει η οτι δεν θα ανταπεξελθει.κι εγω να βγαλει ματια θελω.
Ολοι μεσοεπιθετικοί είναι, τι μου λες τώρα? Κι από ποια προηγμένα πρωταθλήματα προέρχονταν τουλάχιστον οι αλλοδαποί που γράφω? O Μόντριτς απ΄τη Δυναμό Ζάγκρεμπ πήγε στην Αγγλία και σωματοδομικά θυμίζει αθλητή κατηγορίας φτερού.
Κι ο Νασρί θυμίζει το μελαψό ανιψάκι του Μιραλλάς. Και παίζουν και στην ίδια θέση.
Bookmarks