Στον διεθνή τύπο δεν υπάρχει αναφορά στον Mirallas το τελευταίο 8-ωρο σύμφωνα με το google άρα μάλλον κάλτσες τα νέα
Στον διεθνή τύπο δεν υπάρχει αναφορά στον Mirallas το τελευταίο 8-ωρο σύμφωνα με το google άρα μάλλον κάλτσες τα νέα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ρε παιδιά , πεστε οτι θελετε εγώ δεν τον θεωρώ μεγάλη απώλεια , μεγάλη απώλεια για μένα ηταν ο Ορμπάιθ
Εντάξει, ας είμαστε αντικειμενικοί. Απώλεια για τη συνοχή της ομάδας δεν είναι. Και πιθανότατα θα βρεθούν αντικαταστάτες να τραβήξουν στο σκοράρισμα - ας μην ξεχνάμε ότι ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος πέρσι. Αλλά αυτή η τρίπλα του, αυτό το ξεπέταγμα που άφηνε τον άλλον παγωτό, θα μου λείψει ρε γαμώτο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
captain-cook (17-08-12), consigliere (16-08-12), nbqgr (16-08-12), nikos7 (17-08-12), VALVERDES_7 (16-08-12)
Όπως και να έχει,πρεπει να αντικατασταθει.
iakov7 (17-08-12)
Μάλλον το "παγώνει" το θέμα το χοντρό βόδι και θα το ανακοινώσει στις 31 Αυγούστου για να μη τον σκοτίζουμε κιόλας για αντικαταστάτη
talos (17-08-12), VALVERDES_7 (16-08-12)
Μόλις ειπαν στο ραδιόφωνο του σπορτ φμ ότι το deal είναι στα 6.4 εκ ευρώ.
Μέχρι αύριο βλέπω να έχουμε φτάσει τα 5 εκ ευρώ από τα 8 εκ που μας ζαλίζανε αρχικά..
Δεν ξέρω πόσο τελικά θα στοιχίσει η μεταγραφή αλλά ο τρόπος της διοίκησης
είναι μάλλον φτηνός...
talos (17-08-12)
4-5 θα ναι πιστευω..ρητρα δεν υπαρχει.ξεπουλημα δυστυχως.
talos (17-08-12)
Εγώ λέω ότι μπορεί να τον δώσουν τζάμπα κι ο Μαρινάκης θα προσλάβει τον ανιψιό του προέδρου της Εβερτον για γ' μηχανικό σ' ένα καράβι του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ρε τι θ' ακούσουμε ακόμα.
nbqgr (17-08-12)
Πιο πολυ πιστευω οτι παρακαλαει ο μανατζερ του ή εμεις να τον πουλησουμε παρα οτι ενδιαφερεται πραγματικα καποια εκ των Λιβερπουλ ή Εβερτον για αυτον... ( το ιδιο πιστευω και για τον Τοροσιδη)
κι αυτο παιζει Κωστα.
red.empire7 (17-08-12)
Για μένα ''αόρατη" μεταγραφή καθώς ΤΙΠΟΤΑ δεν βλέπω στους υπολογιστές μας.
Φυσικά, καμιά φορά δεν τα πιάνουμε όλα, από ομάδες εκτός στοιχήματος όπως
ο Ολυμπιακός αλλά η Έβερτον είναι ομάδα της Πρέμιερ και ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε
ενημέρωση.
Και μια αποκλειστικότητα: Μπορει τις επόμενες ώρες ή μερες ο Τσάβι Αλόνσο να
πάρει μεταγραφή στη Μπάγερν. Τίμημα: 40 εκ. ευρώ! Σας έφτιαξα?
Για Θρυλο παιζει τιποτα Μητσαρα στην νταταμπειζ?
Για εμάς παίζει ο Τσάμπα Αλόνσο
Για Θρύλο παίζει ο Τσάμπα Αλόνσο!
talos (17-08-12)
Bookmarks