Αν υπηρχε πλεον καν ρητρα,γιατι αποτι λεγεται,ειχε ληξει.
Μια χαρά του κάθησε του Βαγγέλα. 7 εκατομμυριάκια και άλλα 3 εκ που θα γλυτώσει από το συμβόλαιο του Μιραλάς για τα επόμενα 2 χρόνια.Εαν θυμάμαι καλά είχε άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο με 1,5 εκ ετησίως.
10 εκατομμυρια στην παντελόνα έβαλε ο Βαγγελάρας
ενα ποιοτικο παικτη ειχαμε και τον χασαμε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Οπως ξαναειπα θεωρω οτι θα μας παρει καιρο να μαθουμε να παιζουμε χωρις τον Μιραλας.Τον θεωρω την μεγαλυτερη απωλεια που θα μπορουσε να εχει ο Ολυμπιακος που φαινεται ακομα μεγαλυτερη λογω και των αρκετων αλλαγων που γινονται στην ομαδα.
Μακαρι να φωτισει ο Θεος τον φουσκα να μας φερει καναν παικτη στη θεση του που να αξιζει και να μην εχουμε παντελονιασμα...
Δεν θα θελα Βιερινια,το παιδι εχει μουρλαθει στην θλαση απο τοτε που εφυγε απ την μπαουγκαρα,πηγε εκανε σοβαρη προπονηση και εκλασε...
Κατι πιο εκλεκτον που ελεγε κι ο Φερμας...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
μερικες φορες μου φαινεται πως ή εσυ εισαι τρελος ή εγω.
το 1 εκατομμυριο παραπανω στα 7 εκατομμυρια ειναι πανω απο 10% αυξημενη προσφορα πανο,δεν ειναι μηδαμινο ποσο.
γιατι να δωσει τη ρητρα (που σημαινει να πληρωσει τοις μετρητοις) και να μην διαπραγματευτει? τι την εμποδιζει να κανει μια αποπειρα και αν δεν "κατσει" να δωσει τη ρητρα?
θα μου πεις απο την αλλη γιατι ο Ολυμπιακος να το δεχτει? πρωτον γιατι αν ο παιχτης θελει να φυγει και πιεζει, δεν εχει λογο ο Ολυμπιακος να τον κρατηει με το ζορι και δευτερον γιατι με τις διαπραγματευσεις μπορει να παρουμε κατιτις λιγοτερο αλλα μπορει να παρουμε και κανα ποσοστο μεταπωλησης.
υ.γ. αυτα ειναι ολα θεωριες δικες μου αλλα και οι αρδ καπως ετσι κανουν ρεπορταζ, αρα γιατι να τους πιστεψω τελικα? ο ενας λεει 7μ, ο αλλος 7,5μ, ο αλλος 6μ σε λιρες και ο αλλος τα λεει σε δολλαρια. εδω ο αλλος ο αισχρος ελεγε με "κεντρικο θεμα" στη φυλλαδα του οτι "ΕΛΗΞΕ Η ΡΗΤΡΑ" και δεν εχει βγει να πει οτι εκανε λαθος...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (16-08-12), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-08-12)
Σε έχω προλάβει Ηλία σε επόμενο post μου από αυτό που έκανες quote...
BrazHlias (16-08-12)
Έχετε θέμα με τις στρογγυλοποιήσεις τα 6 εκατ λίρες ξεπερνούν τα 7,6 εκατ. ευρώ
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
sirkostas (17-08-12)
panahs7 (16-08-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Λοιπόν πριν λίγο το Contra έβγαλε είδηση και κάνει λόγο για ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ και όχι πληρωμή της ρήτρας αποδέσμευσης. Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία λέει ΚΟΝΤΑ στα 7εκ ευρώ χωρίς να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Συνεπώς λοιπόν μιλάμε για πώληση πλέον και όσα λέγαμε μέχρι τώρα πάνε περίπατο. Ελπίζω να υπάρχει στη συμφωνία και ποσοστό μεταπώλησης...
VALVERDES_7 (16-08-12)
dimace (16-08-12)
Bookmarks