ελπιζω να μην φυγει γιατι δε βλεπω να παιρνουμε αλλον για τη θεση του...
Μπήκε κι είδαμε ένα-δυο σουτάκια..μετά από 70 λεπτά παιχνιδιού
ελπιζω να μην φυγει γιατι δε βλεπω να παιρνουμε αλλον για τη θεση του...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
E άμα δεις κάναν Παντελή Κωνσταντινίδη στη θέση του να μην παραξενευτείς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
και να φύγει ο μιραλάς είμαστε πλήρεις και με καλούς παίκτες μπροστά
εχω τον φιογγο , και σε καλή μεριά να μας τον προσέχετε σαν τα μάτια μας τον είχαμε!!!!!!!!![]()
Πλάκα να τον πάρει η Αρσεναλ και να μας κάτσει αντίπαλος στην Ευρώπη.
Και να τον μαρκάρει ο μπαρμπα-Πάμπλο!
VALVERDES_7 (14-08-12)
Πάει ο Ποντόλσκι στον Τοροσίδη.
Μην ανησυχείτε θα φυλάξει τον Μιραλάς ο γίγαντας Παπάζογου εαν φύγει ο Τορο.
Δύσκολες στιγμές για τον Βέλγο![]()
Αν φύγει ο Φαν Πέρσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κι ως φουνταριστός. Πάντα τέτοιους έβαζε στη κορυφή ο Βενγκέρ, με εξαίρεση τον Μπέντνερ. Στον Χολέμπας μάλλον θα βγαίνει ο Καθόρλα.
Ποντόλσκι, Καθόρλα, έχω χάσει επεισόδια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ο Καθόρλα ζήτημα αν έχει μια βδομάδα στην Αρσεναλ. Ο Ποντόλσκι είχε κλείσει απ' την άνοιξη ενώ ακόμα δεν είχαν λήξει τα πρωταθλήματα.
Και στα περί Μιραλλάς, θεωρώ ότι είναι τιμή και για τον παίχτη και για τον Ολυμπιακό να πάει αυτός ο παίχτης σε τέτοια ομάδα.
nikos7 (15-08-12)
και εγώ Κοσμα , Καθόρλα δεν τον ξέρω , αλλά εαν έχω ΜΙραλάς στην θέση του Φαν Πέρσι , και Ποντολσκυ (κατι σαν το τραμ δηλαδή ταχυτης ...) πάνω στον Τορο , και με τέτοια εμφάνιση περυσι , με καλούς παικτες , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην την περάσω και με κοντρέρας στο γηροκομέιο Πειραια , μου κάνει και ο Μανωλάς δηλαδή , πουλάω και Φεφτα , στα κανόνια αμα λάχει.....ακου λέει.....
Κοντρέρας-Σιόβας πάνω σε Ζιρού-Μιραλλάς!
Παρακαλώ, ας με πυροβολήσει κάποιος! Δε θα αντέξω να το δω!![]()
Και ο Φεισα θα ψάχνει με τα κυάλια τον Αρσάβιν!!!!!!!!!!!
Πέρσι πάντως τον έψαχναν οι χαφ της Αρσεναλ τον σέρβο.
Τώρα μου την έφερες![]()
sirkostas (15-08-12)
Και αλλος ενδιαφερομενος...
Bookmarks