Coach (06-07-12)
Πού την έπαθε τη θλάση? στην παραλία ή στην πισίνα?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (06-07-12)
εγω πιστευω λεει ψεματα για να γλιτωσει την προετοιμασια το πουστρακι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
πολύ παραδόπιστοι μου γίνατε![]()
BrazHlias (06-07-12)
εχω παιξει μπαλα και ξερω![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
kolimenos (06-07-12)
πως φαίνεται πως είσαι γαύρος![]()
BrazHlias (06-07-12)
Σιγά μη προσποιείται. Πότε έδειξε σημάδια φυγοπονίας ο Μιραλάς?
Gtakis (07-07-12)
αν ισχυει το δημοσιευμα τοτε τα λεφτα ειναι πολλα και πρεπει να δοθει.
απο την αλλη χανουμε εναν ποιοτικο παικτη και δεν υπαρχει περιπτωση να
αντικατασταθει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η μεγαλη μαγκια θα ειναι να του κανεις μια αναπροσαρμογη συμβολαιου με 4ετες κλειστο και να στηριχτεις πανω του
για το μελλον
Η προταση πραγματι ειναι μεγαλη,ισως τεραστια για τα σημερινα δεδομενα,αλλα με αλλη μια ιδια χρονια ο Κεβιν
μπορει να φυγει με πανω απο 12-15εκ.
"σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ" λέει το άρθρο. Σα να λέμε "μου είπε η Μαρίκα η καφετζού..."
Γιατί δε δίνει λινκ να δούμε ποιο ΜΜΕ έχει την είδηση? Την έχει πχ το σοβαρό BBC ή το letsfuckalltogethernow.com?
BrazHlias (03-08-12), chainsaw (03-08-12), differance (03-08-12), fenolaj (05-08-12), Gtakis (03-08-12), sk12072 (03-08-12), VALVERDES_7 (03-08-12)
ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΡΟ
Προσωπικη μου εκτιμηση τερμα για ολυμπιακο
Απλα τους φυλανε στη προετοιμασια για τυχον τραυματισμο και χαλασει η δουλεια
SKORPIOS7 (06-08-12)
Μιας και το κατέχετε εκ των έσω, δε μας λέτε γιατί δεν έχει φύγει ο Μιραλλάς ακόμα? Αν μια ομάδα καταβάλει τη ρήτρα του τότε γιατί να μην τον πάρει έγκαιρα για να τον έχει και στη προετοιμασία της? Αλλωστε κάποιες από τις φερόμενες ως μνηστήρες (πχ Λίβερπουλ) ήδη ξεκίνησαν τα επίσημα.
Περίπτωση να πουληθεί με ποσό χαμηλότερο της ρήτρας δε βλέπω. Αν έπιασε κοντά ένα 6άρι ο Μαρκάνο πως γίνεται να πουληθεί για κάτω από τα 8 της ρήτρας ο Μιραλάς?
SKORPIOS7 (06-08-12)
H Daily Mail αναφέρει ότι η Αρσεναλ θα κινηθεί για Μιραλάς εφόσον πωληθεί ο Φαν Περσι.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Προσωπικά αν και είναι ο αγαπημένος μου παίκτης ο Μιραλάς, νομίζω ότι το καλύτερο είναι να πουληθεί φέτος.Το μυαλό του θα είναι αλλού την φετινή χρονιά, οι σειρήνες πολλές από το εξωτερικό, μπορεί να μην κάνει και πολύ καλή σεζόν.
Ετσι και αλλιώς ο Αμπντούν μπορεί να μην είναι Μιραλάς, αλλά δεν παύει να είναι παιχταράς.Και φυσικά υπάρχει και ο Βλαχοδήμος τον οποίο πιστεύω πάρα πολύ και μπορεί κάλλιστα να ακολουθήσει τα χνάρια του Βέλγου εάν προσέξει την καριέρα του.
Αν πωληθει 8 εκ ευρω ο Μιραλάς μπορούμε να κινηθούμε για δεκάρι παιχταρά (στην οποία θέση πονάει πολύ η ομάδα), και να πάρουμε έναν ακραίο χαφ ακόμα ως εναλλακτική λύση..
chainsaw (06-08-12)
Bookmarks