Ας μην ανατρέξουμε τώρα στο τι λεγαμε Λιάκο μου
Ο Αμπντούν είναι πάρα πολύ καλός παίκτης, όχι βέβαια παικταράς,αλλά σίγουρα δεν είναι μέτριος.
Και από τώρα στο λεω για το νέο πουλέν μου που θα αφήσει εποχή εάν προσέξει.Τον Βλαχοδήμο.Μιραλάς αλά ελληνικά.....
*Σιγά δεν έγινε και τίποτα για το τι έχουμε πει στο παρελθόν, εγώ στο μπάσκετ τους έλεγα όλους άχρηστους και θα πέσουμε στην Α2...
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σιγά μη δώσουν 8 μύρια οι Τουρκαλάδες!
www.f1rstlap.com
γιατί όχι??? νεόπλουτοι είναι
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θα φύγει όπως όσοι ξένοι έχουν μεγάλα συμβόλαια και δεν ανανεώνουν με μείωση 50%. Η αρχή έγινε με Μέλμπεργκ και σειρά έχουν Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς.
panahs7 (26-06-12)
Αν ισχύει, δεν νομίζω να τρελαίνεται ο Μιραλάς να πάει στην Τουρκία..
Σιγά τη διαφορά.. Εκτός αν του δώσουν 3 μύρια το χρόνο..
Πολλα λεφτα τα 8εκ αλλα αν μια ομαδα απο σοβαρο πρωταθλημα τα δωσει και ο παιχτης κανει τα μισα απο οσα
εκανε αυτα τα 2 χρονια σε εμας τοτε να μην κλαιγομαστε οτι "χασαμε και αλλον Τουρε" με λιγα λεφτα.
8 εκατ; με τα δύο αγοράζει παικτούρα και με τα 6 αγοράζει και 30 εκατ χρέος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Με τα 2 φέρνει 3 ελεύθερους και 5 δανεικούς και με τα 6 αγοράζει 2.727.272 πιτόγυρα με απόλα και έχει να τρώει για 3,65 ημέρες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (26-06-12), nbqgr (26-06-12), sabar77 (27-06-12), VALVERDES_7 (26-06-12)
Είναι σίγουρα εντός των οικονομικών δυνατοτήτων των Τούρκων αυτό το ποσό. Νομίζω με αυτά ακριβώς τα λεφτά αγοράστηκε ο Νιανγκ απ' τη Φενέρ πρόπερσι. Και σίγουρα αντέχουν να του διπλασιάσουν και τις αποδοχές.
Ο Μιραλας τι επαθε παλι?Δεν του φτασαν τα μπανια και θελει να κανει κι αλλα?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks