chainsaw (30-04-12), consigliere (30-04-12), Du3lisT (30-04-12), Red Sting (30-04-12)
Καλά, ο ξεδοντιάρης έλεγε τα ίδια και για τη καστιγιάρα. Προσωπικά θεωρώ πως η Ρεάλ έχει καλύτερους παίχτες από τον Μιραλάς και στη β' ομάδα της.
Οσο για Ιγκουαίν, ο τρομερότερος γκολτζής του πλανήτη όταν παίζει κόντρα σε Γρανάδες κι Οσασούνες. Στα ντέρμπυ απλά δεν υπάρχει. Τέτοιος χέστης δε πρέπει να έχει τον ομοιό του πουθενά.
chainsaw (30-04-12), consigliere (30-04-12), Du3lisT (30-04-12), Red Sting (30-04-12)
Ο Μέσι έχει ρίξει κι ένα καρέ γκολ στην Αρσεναλ, βέβαια. Εχει φορτώσει και τον Κασίγιας με ουκ ολίγα. Ο Ιγκουαίν άμα ποτέ βάλει γκολ σε μεγάλη ομάδα θα φωταγωγηθεί η Μαδρίτη δημοσία δαπάνη.
έλα ρε χιπστερά Μιραλάς....πόσο αστείος...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ω μοντιέ...
Αμα είσαι 25 χρονών και κονομάς τ' άντερά σου, φοράς και φουστανέλα συνδυασμένη με ινδικό τουρμπάνι και μπότες απ' τα γουέστερν της Τσινετσιτά. Στα φρύδια σου όλα.
Coach (04-05-12), differance (04-05-12), iakov7 (04-05-12)
Δεν ξερω αν καταλαβα σωστα απ αυτα που διαβασα...
Ο τυπος ζηταει η να πουληθει η να υπογραψει νεο συμβολαιο???
Περσι δεν υπεγραψε συμβολαιο και μαλιστα με παραπανω φραγκα απ αυτα που ηταν να παρει???
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι μάνατζερ δε σταματούν ποτέ ν' ανεβάζουν τις απαιτήσεις τους. Αυτή είναι η δουλειά τους.
Οταν διατυμπανιζεις οτι "λεφτα υπαρχουν"
Οταν πας να δωσεις στον 36χρονο Μελμπεργκ 1.3εκ και οταν εχεις δωσει 2.6εκ στον Ριερα για 1 χρονο
Τοτε ο παιχτης που εχει βαλει 20 τεμαχια και ειναι ο MVP σου για 2 χρονια αξιζει περισσοτερα απο τα 1.3εκ που λαμβανει.
Ετσι λειτουργει δυστυχως ή ευτυχως η ποδοσφαιρικη αγορα.
Με κατι τετοια παραδειγματα θα αποδειχτει τι ομαδα θελει να στησει ο Βαγγελας για το "Ευρωπαικο ονειρο"
Και αλλες ομαδες δεν εχουν μπατζετ αλλα ξερουν να κρατανε τα αστερια τους,προχτες υπεγραψε ο Ρομπεν στην Μπαγερν νεο 4ετες συμβολαιο με αποδοχες 9,5εκ τον χρονο,μακραν το ακριβοτερο στην ιστορια της Μπουντεσλιγκα.
Στο ποδοσφαιρο ισχυει οτι και σε ολες τις επιχειρησεις, οσα περισσοτερα προσφερεις τοσα περισσοτερα απαιτεις. Ποσο μαλιστα σε μια ομαδα οπως ο Ολυμπιακος οπου οι επιτυχιες εχουν φερει αρκετα εσοδα και μαλιστα σε δυσκολες οικονομικα συγκυριες με αποτελεσμα η ομαδα να εχει γεματα τα ταμεια. Αρα λογικο ειναι αυτοι που εχουν βοηθησει για να φτασουμε εδω να απαιτουν περισσοτερα χρηματα, μεσα στα πλαισια φυσικα της λογικης και αναλογα με την προσφορα που ειχε ο καθενας. Ο Μιραλας σαν εξτρεμ εβαλε 20 γκολ, ξερει οτι μπορει να βρει και αλλου ομαδα που να του δωσει αρκετα χρηματα και ειναι πιθανον να πιεσει για καποια αυξηση. Με την ιδια λογικη που αν προσφερουμε συμβολαιο στον Ιμπαγασα θα ειναι πολυ χαμηλοτερο απο το προηγουμενο ετσι και ο Μιραλας μπορει να ζητησει καλυτερο συμβολαιο, αλλωστε μην ξεχναμε οτι ειναι και οι μανατζερ και ποσο πιεζουν παντα για περισσοτερα. Οταν κυριαρχει η λογικη και η καλη θεληση τοτε δεν δημιουργουνται προβληματα.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Mπορεί. Μπορεί από την άλλη και ο Μαρινάκης να του πει πάρε τα @@ μου και περιπάτει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμα το παιδί γεμίσει λίγο το ταμείο να πάει στο καλό.. αλλά να γίνει νωρίς για να μπορέσουμε να βρούμε κάτι τις προκοπής. Μην έρθει προπονητής βασίζεται και σε Μιραλάς και τον πουλήσουμε τότε.
ο Μιραλας ειναι επενδυση για τον Ολυμπιακο καθως ειναι απο τους λιγους παικτες που περιμενεις να σου φερουν καλα χρηματα στην ομαδα απο μια μεταγραφη.
Πιστευω αλλη μια χρονια θα μεινει στην ομαδα για να ανεβαση και αλλο το κασε του.
VALVERDES_7 (11-05-12)
Στην Αυστραλία ήταν αρχηγός ... πως και?![]()
www.f1rstlap.com
Καλό ταξίδια στην Γερμανία και εύχομαι να παίξεις και καλά! Α! Και πες και κανά καλό λόγο για μας τους Έλληνες ε! Πάντως δεν με πειράζει αν φύγει έχω μήτρογλου - τζεμπούρ, απλά να μας δωθούν καλά φράγκα τουλάχιστον 3 μύρι + κάποιον καλό δανεικό της Μπάγερν ή κάποια ταλέντα της κ20.
Η Ευρωλίγκα του 2012 και το απύθμενο κόμπλεξ των οπαδών της πρώην ομάδας μου με οδήγησαν στον Ολυμπιακό.
Ωχ τώρα το είδα.Μπήκε η Μπάγερν στο κόλπο για Μιραλάς?
Άντε πάει και ο Μιραλάς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ποιος μπήκε? Χαχαχαχαχα!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
vasilis-thrylos7 (26-05-12)
Δεν πειράζει έχουμε Βλαχοδήμο![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks