οσο σκεφτομαι οτι για να φτασει τα 20 γκολ ο σισε βαραγε 5-6 πεναλτι, επαιζε μονο σεντερ φορ, ολη η ομαδα για παρτυ του και μαλιστα εδωσαν και 9 εκατομμυρια για να τον παρουν τοσο περισσοτερο με πιανουν τα γελια με τους βαζελους.
εχω ενα παιχτη που παιζει εξτρεμ, κανει κουτη οποιαδοιποτε αμυνα, βγαζει ασσιστ, καποιες φορες μαρκαρει κιολλας και κοστισε 2-3 εκατομμυρια, βαζοντας τα ιδια γκολ.
αλλο ενα παιχτη που στα 34 παιζοντας μιση σεζον και μαλιστα αλλαγη!!! εβαλε αλλα δεκα και ολοι τον εχουμε για τον "αμπαλο" της ομαδας
και αλλο ενα παιχτη δανεικο που παει να σπασει ρεκορ γκολ σε συνεχομενους αγωνες τον οποιο πηραμε τσαμπα.
και το καλυτερο ποιο ειναι? οτι εχουμε και αλλο ενα σεντερ φορ που ειναι καλυτερο απο τους τρεις προαναφερθεντες.
Bookmarks