εγω παντως παιρνω πισω οτι ειπα για τον μιραλλας πανω στα νευρα μου..!!! Μαλακια μου!!!
Μιραλλας αλανι για παντα στο λιμανι...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω ελεγα οτι ειναι παιχταρας... Δεν ειναι ολοκληρωμενος παίκτης. Απλα ειναι γρηγορος και εχει καλη ντριπλα.
Παντως αντε στο καλο αγορι μου ......
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Εγώ έβλεπα πριν λίγο το γκολ του Καραπιάλη στο 2-4 με το βάζελο και αναρωτιόμουν αν μπορεί έτσι στο χαλαρό να κάνει τέτοιο πλασέ.
Ας καταφέρει πρώτα το κοντρόλ του Τάτση και βλέπουμε για Καραπιάλης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μιραλας για σενα αυτο.
![]()
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
αυτα τα "να φυγει ο αμπαλαλος", "αχρηστος", "αδερφη" κλπ κλπ (αν δεν τα λεει ο προεδρος σακης),δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικκοτητα και ειναι τοσο υπερβολικα οσο το οτι ειναι ο "καλυτερος γαμιας" και οτι "πρεπει να παει στη ρεαλ, τη μπαρτσα και την μαντσεστερ".
μια χαρα ειναι για τον Ολυμπιακο εχοντας αυτο το συγκεκριμενο ρολο που εχει. αν μαθει να δινει και πασα στον τζιμπουρ να μεινει εδω.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παικταράς είναι για πολύ μεγάλη ομάδα, δυστυχώς εδώ σε κάποιους αγώνες αναγκάζεται να συνεργαστεί με άμπαλους τύπου Φουστέρ το οποίο θεωρείται ανθρωπίνως αδυνατον. Χθες τον Μιραλάς όποτε έπιανε μπάλα τον φυλάγανε 3 παίκτες.Αυτά να τα βλέπουμε.Εγώ είπα τον είδα αδιάφορο.Εχει το μυαλό του στην πιθανή μεταγραφή ή στην ήδη κλεισμένη μεταγραφή.Στο καλό να πάει και να κοιτάξουμε πως γίνεται να αντικατασταθεί ο παίκτης αυτός.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
vasilis-thrylos7 (17-03-12)
Για μένα δεν συζητιέται το ότι πάση θυσία πρέπει να μείνει. Ο παίχτης που φοβούνται περισσότερο οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού.
Gtakis (17-03-12), iakov7 (17-03-12), nikos7 (18-03-12), sk12072 (17-03-12), VALVERDES_7 (17-03-12)
Nα ζητήσω κι εγώ συγνώμη που σας προσέβαλλα με τις ύβρεις μου για τον Μιραλας και να παρω τον πούλο γιατί άλλο δεν αντέχω.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Το προβλημα με το Μιραλλα ειναι το εξης:
Αν θελεις να λεγεσαι επιθετικος, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να εχεις το γκολ με τη μια, ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ. Να εχεις κεφαλι και να βαζεις κεφαλιες, δηλαδη με τη μια, να εχεις πλασε με τη μια, με τον κωλο, με τον μυτο, δεν εχει σημασια.
Αυτο ο Μιραλλας δεν το εχει. Ο φουστερ το κατσικι ειναι 10000 φορες καλυτερος σε αυτο. Αρα για ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Τελεια και παυλα.
Τωρα, ουτε για πλαγιος κανει γιατι, ουτε τη σεντρα την τρελη εχει, ουτε πισω γυριζει να κοψει, ουτε τιποτα.
Οποτε τι μενει; Αυτο το στυλ ουτε κρυο- ουτε ζεστη, λιγο χαφ-λιγο επιθετικος, τρεχω τρεχεις κυνηγω. Σα να βλεπω το Νερι σε χειροτερη, σε ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ, γιατι ο Νερι οταν χρειαζόταν εριχνε και καμια ψιλη, (και οταν δε χρειαζοταν βεβαια) και επιπλεον ηταν και πιο σκορερ. Ενω αυτος δε φτανει που δεν εχει γκολ με τη μια, δε φτανει που χανει τα αχαστα, ειναι ΚΑΙ ΦΛΩΡΟΣ απο πανω. Ε, παει πολύ.
kouzoulo (17-03-12)
Σακαρε απο μενα κανένα πρόβλημα ότι και να πεις.Αμα δεν πούμε και καμμία κουβέντα παραπάνω δεν έχει και χαβαλέ.Ετσι και αλλιώς τα περισσότερα από αυτά που είπες πάνω στην ποδοσφαιροκουβέντα τα λες, είμαι σίγουρος γι αυτό.
Στο ένα θρεντ τίγκα στις σοκολάτες.
Στο άλλο αναφέρεται το τσόλι η Καστιγιάρα.
Αναπόφευκτο το...![]()
Τη συγκριση με τον Καστιγιο δεν την εκανα για καλοΑλλά να σου πω κατι Κώστα; Ας φερει και το Μιραλλα 16 εκατομυρρια στην ομαδα, και θα του βγαλω το καπελο.
προσωπικα βλεπω σε 6-7 μηνες να ψαχνουμε τροπο να του λυσουμε το συμβολαιο
Και 56 να φέρει, στη τσέπη του Βαγγέλη θα μπουν κι όχι στη δικιά μου!
Οπότε προτιμώ να μη φέρει ούτε κάλπικο γρόσι και να μείνει για χρόνια στην ομάδα "φέρνοντας" αρκετά γκολ στους αντιπάλους!
Κάνε επιτέλους ένα μεγάλο παιχνίδι και πάρε τον βάζελο μόνος σου!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Για εναν Τζολε, το προτιμω και εγω.
Για παικτες τυπου Μιραλλα, ή και Καστιγιο, που νομιζουν οτι σου κανουν... χαρη που παιζουν στον Ολυμπιακο, οχι να μου λειπει. λεφτα στο χερι και αντε γεια.
Και μη λες οτι θα πανε στην τσεπη τα λεφτα. Δεν ξερω για το Μαριν, ο σωκρατες πηρε με αυτα τα λεφτα Γκαλετι- Λουα και καποιους αλλους, και ειχαμε μια αξιοπρεπη ομαδα για Ελλαδα, και εξω κατι καναμε με sirTakis. Ο Μαριν θα φανει.
Bookmarks