captain-cook (09-03-12)
Μα τι αντρούτσος είναι αυτός, τι λάγνο παλικάρι
πουστρόνι για να κοιμηθεί, πουστρόνι για να πέσει
πουστρόνι μόλις σηκωθεί, πουστρόνι κάθε βράδυ
πουστρόνι τις κουβέρτες του και τις γλυκοτινάζει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (09-03-12)
Coach (09-03-12)
Α ωραία θα παίξει καλά ο Μιραλάς την Κυριακή![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sadi (09-03-12)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Coach (09-03-12)
Coach (09-03-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-03-12)
Ανίκανε , πηδηγμένε , ομοφυλόφιλε ντολμά.
Εχασε 2 σίγουρα γκολ, παρόλα αυτά όμως σκόραρε ένα.Παει και για πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
γιδοβοσκε,κοπρια μαλακοκαυλι καριολη σκατα εχεις στον εγκεφαλο σου!!!!Καρφωσε και τον βαζελο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
εγώ Κέβιν σε θεωρώ καλό παίκτη, αλλά σου λέω κάτι εδώ και καιρό και δεν με ακούς. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ για να συνέλθεις!!!! δεν το λέω μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά!!! θα σου κάνει καλό! με άντρα, με γυναίκα ή με ο,τι γουστάρεις τέλος πάντων. θα στρώσεις και θα με θυμηθείς!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Toν Μακούν μόνο θέλει είναι ερωτευμένος.
Eχασε τα αχαστα!
Εχθες ο Μιραλας μου θυμισε τον Αλεξανδρη σε παλιες καλες εποχες που εχανε τα ευκολα γκολ και εβαζε τα ποιο κουφα!
Εγώ ξερω ότι άμα φέτος δεν είχε αυτή την αστοχία που έχει, θα είχε βάλει ήδη 25 γκολ όντας ακραίο χαφ.
Εγώ ξέρω οτι απλα αποδυκνείει σε κάθε ματς που παίζει ότι παρ' ολο που ο Ολυμπιακός θυσιάζεται και παίζει ολόκληρος γι' αυτό το βόδι, μπάλα δε θα μάθει ποτέ του. Ο Ντιόγκο αν τον έπαιζαν έτσι και είχε μια ομάδα στημένη επάνω του θα έκανε τον Μέσι να μοιάζει κουλός με τα γκολ που θα είχε βάλει.
Σήμερα άμα δεν παίξεις θα σε κράξω άσχημα.Σε ματς κλειστό πρέπει να κάνεις μεγάλο ματς
Άτυχος σήμερα,προσπάθησε πολύ..δεν του πήγαν και οι φάσεις.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Ανίκανε..................
Δεν λέω τίποτα, θα στα πει ο Σάκης μαζεμένα φλώρε...........
Bookmarks