Πως να το πω χωρίς να τον προσβάλλω; Χμ....
Πέθανε , ψόφα, φύγε , εξαφανίσου , σάλτα και πήδου.
Εκανε 2,3 ενέργειες που φάνηκε η τεράστια του ποιότητα.Αμα του έδινε ο Τζιμπούρ την πάσα θα είχαμε παστελώσει και 2ο γκολ.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πως να το πω χωρίς να τον προσβάλλω; Χμ....
Πέθανε , ψόφα, φύγε , εξαφανίσου , σάλτα και πήδου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kwtsios (08-03-12)
kwtsios (08-03-12)
δεν πα να γαμηθείς ρε μαλάκα Μιραλάς???? πραγματικά θα σου κάνει καλό
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βάλε γκολ με τον πουσταρά .. την άλλη βδομάδα και θα σου πω πολλά μπράβο! Άντε παιχταρά μου!
www.f1rstlap.com
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
vasilis-thrylos7 (09-03-12)
Πολύ καλός παίχτης.τεχνική,ταχύτητα και σουτ,όλα τα έχει,αλλα από χαρακτήρα,χέσε μέσα.
Και αυτός και η άλλη η αλγερινή κοκότα,που vομίζει ότι είναι στο αεκάκι.
Αυτά γίνονται γιατί δεν υπάρχει αντίβαρο στο πάγκο και κρεμόμαστε από τα @@ τους.Έγκλημα αν χαθεί για αυτούς ο άλλος ο τρελός ο Μητρόγλου.
Ο Diogo δεν μπορεί να προσφέρει ούτε το ένα πέμπτο,άρα δεν είναι άμεσα ανταγωνιστή τους.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
chainsaw (09-03-12), consigliere (09-03-12)
Αν δεν βελτιωσει τα τελειωματα του,σοβαρη καριερα δεν προκειται να κανει.
Μακαρι να εφταιγαν τα τελειωματα του που δεν θα κανει καριερα, αμ δε φταινε αυτα (που βελτιωνονται αλλα και παλι καλος ειναι)
Φταιει το οτι εχει κατι που ειναι αθεραπευτο - μαλακια στον εγκεφαλο... Κατι που μοιραζεται με το ετερο πληθωρικο παικτη της ομαδας που επισης δεν θα κανει καριερα για παρομοιους λογους και εννοω τον καγκουρα..
Κριμα γιατι και οι 2 αν κ διαφορετικο στυλ εχουν/ειχαν;; Το δυναμικο να μας κανουν να παραμιλαμε..
Κριμα πραγματικα κριμα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Toν τελειώνει μια χαρα ο Μακούν δε χρειαζεται να βελτιώσει κάτι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks