Ε ναι. Οι δανεικοί είναι της μόδας τώρα τελευταία.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
γι'αυτο εχουμε τρελη επιτυχια στις μεταγραφες. για να πετυχουμε τον εναν που τελικα βγηκε καλος αναγκαστηκαμε να υπομενουμε καμια 15αρια σαπακια.
τεσπα, αν το θεωρεις σωστη τακτικη μπορω να σου βρω 15 παιχταραδες καθε χρονο απο το μανατζερ και μαλιστα χωρις λεφτα, για το θρυλο ρε γαμωτο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πάντως ο Μιραλάς αντικειμενικότατα είναι παικταράς. Δεν είχαμε τέτοιου στυλ παίκτη. Είναι υπεραπαραίτητος, ο κορυφαίος παικτης απ' τη μέση και μπροστά που έχουμε και δεν πρέπει να χαθεί. Το πιστεύω πως αν είχε λίγο παραπάνω IQ θα έπαιζε στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.
τι να κλασει μπρος τον ντιογο?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι λίγο γκάου και λίγο γκέυ. Κατά τα άλλα μια χαρά!![]()
... there's no such thing as "too much"...
Ο καλυτερος σημερα επρεπε να ειχε καρφωσει ακομα 1...ειδικα σε αυτη τη φαση με το σουτ στην κλειστη γωνια....ξεκανε τον ρε...ασε τις γωνιες...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
παίξε μπάλα μαλακιστήρι! την Τρίτη φρόντισε να μην κωλώσεις με το κρύο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τι παίκταρος είναι ο άτιμος...
Αφού δεν έχουμε εξτρέμ φέτος, τί να λέει....![]()
... there's no such thing as "too much"...
Παιχταρας ειναι,πλακα κανει στο ελληνικο πρωταθλημα,ειναι και σε εξαιρετικη κατασταση.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
iakov7 (11-02-12)
Υπερσύγχρονος παίκτης!
Πραγματικά πρέπει να νιώθουμε τυχεροί που 'χουμε -σ' αυτή την ηλικία!- ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ.
Gtakis (11-02-12), VALVERDES_7 (11-02-12)
εχει ανεβει πολυ.το γεγονος οτι εχει πετυχει και 8 γκολ σε ντερμπυ λεει πολλα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε τρομερη κατασταση και την κατάλληλη χρονικη στιγμη,τρομαξαμε λιγο εχθες με το χτυπημα που ειχε αλλα ευτηχως δεν ειναι κατι το ιδιατερο απο τι λενε.
Είναι καλύτερος ο Ντι Μαρία![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
10 ματς, 8 γκολ, 2 ασίστ... με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Bookmarks