Μπράβο παλληκάρι μου!
(Κατά τα άλλα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα στα εξτρέμ και γι'αυτό έχουμε χάσει βαθμούς...![]()
Από πίσω την Παρασκευή για να γουστάρουμε!
Είσαι ο καλύτερος γαμιάς, Μιραλάαααααααααααας, Μιραλάαααααααααααας!
www.f1rstlap.com
Μπράβο παλληκάρι μου!
(Κατά τα άλλα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα στα εξτρέμ και γι'αυτό έχουμε χάσει βαθμούς...![]()
... there's no such thing as "too much"...
Faithful (07-02-12)
ο Μιραλάς να κάτσει εκεί που κάθεται. είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό στην Αγγλία ή την Ισπανία. από το να πάει σε καμιά Βιγιαρεάλ και να μην βλέπει κούπα ούτε με το κιάλι, καλύτερα να παίζει εδώ, να χρυσοπληρώνεται και να παίρνει και κούπες, ενώ θα βλέπει και το σεντόνι να κουνιέται. τα 8 μύρια είναι λίγα για να τον πουλήσουμε αν υπολογίσουμε το πόσα μπορεί να μας προσφέρει, αλλά από την άλλη είναι πολύ μεγάλο ποσό για έναν τέτοιο παίκτη. άρα το καλύτερο και για εμάς και για αυτόν είναι να μείνει στον Πειραιά.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (07-02-12)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Μουρινιο : Λοιπον... Ντι Μαρια βγαινεις αγορι μου να μπει ο Καλυτερος Γαμιας!
Φεργκιουσον : Λοιπον Νανι παλικαρι μου δεν χωρας στην 11αδα,Κεβιν μπαινεις!
Γκουαρντιολα : Ακου κοντε,δεν θα μου βγαλεις την ψυχη εμενα με τις βλακειες σου...ΠΑΓΚΟ! Κεβιν παιχταρα μπαινεις!
Αλεγκρι : Αλεξανδρε Πατο δυστυχως τα εφερε ετσι η ζωη και αποκτησαμε τον Μιραλλας.. Καταλαβαινεις οτι δεν χωρατε και οι 2..
Δεν ξερω ποιο απο τα 2 παραληρηματα ειναι μεγαλυτερο. Μαλλον το δικο σου!![]()
BrazHlias (07-02-12)
Επισης 8εκ ειναι ΠΑΡΑ πολλα λεφτα! προφανως και δεν δινονται ευκολα απο τις μεγαλες ομαδες οταν τους εχει χτυπησει τοσο πολη
η κριση.
Αν και συμφωνω με τον φιλο που λεει οτι και με προταση 6εκ ειναι δυνατον να φυγει αμεσα.
Βαγγελας ειναι αυτος... ποτε δεν ξερεις.
Κι εμένα είναι ο αγαπημένος μου παίχτης και νομίζω ότι τα 6 μύρια είναι πάρα πολύ λίγα για την αξία του! Η ρήτρα έπρεπε να γράφει 12-14 μύρια και βλέπουμε!
Ο άνθρωπος είναι παιχταράς και μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα μας!
www.f1rstlap.com
Σοβαρά τώρα φίλε Solid, εάν ο Μιραλάς ήταν Αργεντίνος ,ο Ντι Μαρία νομίζεις θα ήταν καλύτερο όνομα?
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
και για μένα η ρήτρα είναι μικρή...
κατα πάσα πίθανοτητα δεν μπορει να αναλαβει ήγετικο ρόλο στο top-10 των μέγαλων ευρωπαικών όμαδων... δεν μπορει να παρει την θεση του νάνι, του ντι μαρια, του σαντζεζ κτλ...
άλλα ανετα μπορει να παιξει σε ομάδα 4-5η στην primier... δήλαδη ο νταουνινγκ είναι κάλυτερος απο τον μίραλας στη λίβερπουλ... και μαλιστα η λίβερπουλ εδωσε 22 μυρια για τον νταουνιγκ!!!, δεν μπορει να δωσει 8μυρια για τον μιράλας... ο μόνος καλύτερος παιχτης της λίβερπουλ με επιθέτικοεξτρεμοείδη χαρακτηριστικα είναι ο σοαρεζ... είναι κάλυτερος ο κάρολ που δωσανε 40 μυρια οι λάκαμαδες!!!
για την αρσεναλ δεν ξερω γιατι αυτη παντοτε έχει πιτσιρικάδες άπο πίσω...
στην τοτεναμ όχι... έχει μπειλ, λένον... για μπακ απ δεν νομίζω να κόλαει γιατι με αυτη την διαχειριση αποτυχε να τον αναδειξη η σεντ ετιεν... θα γίνει κρανιταρ νουμερο 2... βέβαια δεν νόμιζω οτι είναι χειροτέρος από τον ρέμι που δίνανε οι πετεινοί 20 μυρια!!!
επίσης και στις ματσεστερ δεν μπορεί να παιξεί...
δεν ξερω την τσελσι γιατι δεν την έχω δει καθόλου...
σε όλες τις άλλες όμαδες της πρεμιερ μπορει να παίξει...
άνετα μπορει να ερθει η στοουκ..... έδω δωσανε για το δρακούλα των καρπαθιων 12 μυρια...
άνετα μπορει να ερθουν οι γάλλοι της παρι και να δωσουν 8 μυρια μιας και ο νενε γερναει ένω και ο μενεζ που δωσανε 8 μυρια δεν ειναι καλύτερος του...
στην ίσπανια δεν μπορει να παίξει στην ρέαλ και την μπατσελόνα...
οι μόνοι που μπορουν να τον αποχτησουν είναι η ατλεντικο, η βαλενθια και η μάλαγα... στους άλλους έχει πεσει μεγάλη πείνα...
για την ρωσια δεν το συζητάω άλλα δεν νομίζω να πήγαινει ο παιχτης...
στην ίταλια ανετα παιζει στην ιντερ, στην ουντινεζε και τις λοίπες δυναμεις...
στην γερμανια εκτος μπαγερν και ντορτμουντ παίζει παντου... ανετα θα μπορει να τον παρει πχ η γκλαντμπαχ μέτα τα 17,5 εκ που πηρε απο τον ρεις..
να μεν υπαρχει κρίση αλλα όχι οτι δεν γίνονται άκριβες μεταγραφες... άλλα εκει που ο τζιρος ήταν πχ 1δις τωρα εχει παει στα 700 εκατ... βέβαια σε αυτο εχουν βοηθησει πολυ οι αραβες...
για μένα η σωστη ρητρα για τον μιράλλας θα ήταν 15 εκατ... έτσι ώστε αν υπήρχε μια πιθανοτητα να παει στην ρωσια να την εξαντλουσες ετσι ώστε να παρεις το μαξιμουμ... είδαλως να διαπραγματευοσουνα στα 12-13 εκ με ομαδες απο τα προηγμένα πρωταθλήματα... θα είναι λάθος να φύγει με 6 μυρια...
βέβαια ήταν μια μπερδεμένοι περίπτωση ο δανεισμος του...
Gtakis (07-02-12)
συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι 8 μυρια ειναι λιγα σε σχεση με αυτα που προσφερει. ισως σαν ομαδα ειμαστε ανοργανωτη, αλλα υπο κανονικες συνθηκες με τοσα λεφτα μπορεις να παρεις 2-3 παιχτες του ιδιου επιπεδου.
απλα θελεο ψαξιμο και καλο τμημα σκαουτινγκ, οχι μεταγραφες απο το φουτμπολ μανατζερ...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (08-02-12)
― Bertrand Russell
BrazHlias (08-02-12)
Bookmarks