Εσύ πως τυχαίνει και στα πολύ ζόρικα "κάτι έχεις" και δεν παίζεις δεν το έχω πιάσει. Είσαι καλός, πολύ καλός.
Εσύ πως τυχαίνει και στα πολύ ζόρικα "κάτι έχεις" και δεν παίζεις δεν το έχω πιάσει. Είσαι καλός, πολύ καλός.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Γαμάτο γκολ έβαλε απόψε κι ανάγκασε και τον ρουμάνο κερκοπίθηκο ν' αποβληθεί!
Χαίρομαι που επιτέλους παρουσιάζει καλό πρόσωπο κι εκτός Αθηνών!
Red Sting (05-02-12)
ωραιος σημερα πολυ κινητικος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ GAY ΓΑΖΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΕΠΑΝΟΦΟΡΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ....
Για Μπάρτσα-Ρεαλ είναι το παλληκάρι.Τι λέμε τώρα?Παικτης που έχει τα πάντα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Πολυ μεγαλη εμφανιση στο πρωτο ημιχρονο,εμφανιση παρομοια με αυτην που εκανε εκτος με την Μαρσειγ.Εβαλε και γκολαρα.
Πολυ καλος και στο β'.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (05-02-12)
Παιχταράς.
iakov7 (05-02-12)
τον κανανε πουτανα ολοι αυτον σημερα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι κανεις. Δε με θυμήθηκες ε;![]()
Παιχταρας ο Κεβιν καθαρισε τους μπαουγκαρες!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
καλά λόγια από εμένα στο τέλος της σεζόν, γιατί πολύ σε καλόπιασα φέτος και χαλάρωσες. άντε στρώσου λοιπόν και παίξε μπάλα. περιμένω ματσάρες με ΑΕΚ, ΡουμπίνΧ2 και βάζελο για να κάνω το πρώτο μου θετικό σχόλιο για εσένα για το 2012.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (06-02-12)
του αρεσαν τα χορευτικα του λετο και ειπε να κανει και αυτος το δικο του ε?
καλος εισαι ρε αλλα εισαι και πουστρακος. τι να σε κανω?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Red Sting (06-02-12)
Πολυ καλη εμφανιση και ωραιο γκολ που θυμισε αυτο που ειχε βαλει στο ΟΑΚΑ με τον παναθηναικο.
Μπραβο ρε παιχταρα συνεχισε ετσι.
ελα ρε παιχτουρα καρφωσε την αεξ τωρα!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks