Αφιερωμένο
![]()
Ω,ρε πστ μου σιχάθηκα τα ματια μου οταν ειδα τη φωτο (οχι δε λεω για τον Μπιραλαχ)
Αυτη την βαζέλα το Μητροπουλο ακόμα εδω τον έχουμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αφιερωμένο
![]()
Faithful (27-01-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Εχω άδικο; Κοιτάξτε με τι λατρεία τον κοιτάει ο αράπης και το πονηρό γελάκι του Βέλγου που σκέφτεται αργότερα που θα φύγει ο "κραταωτοφαναρι Αβδουν" και θα μείνουν μόνοι τους...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sadi (27-01-12)
ελα σακη πες την αληθεια ξερεις ποιος το εκανε....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Είχα βγει βολτα για περπατημα και πετυχα ζεύγος Μιραλλάς. Που να τον δεις από κοντά sadi (εκτός γηπέδου εννοάω). Μπήκαν σε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ :P
sadi (02-02-12)
Ήμουνα με κολλητό που απλά δηλώνει βάζελος (δεν είχε δόλο η γνώμη του δηλαδή) και συμφωνήσαμε ότι δεν είναι κι ο πιο... βαρβατίλας. Φόραγε εκεί μπιχλιμπιδάκια, κοσμηματάκια, σκατάκια, καπελάκια. Γενικά αυτοί οι μαλάκες οι ποδοσφαιριστές κάνουν κάνα συναγωνισμό ποιός θα είναι ο πιο λατέρνας; Γαμώ το νεοπλουτισμό σας καταλάβαμε ότι έχετε φράγκα οκ...
Bookmarks