differance (19-01-12)
differance (19-01-12)
Συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο.
Το δεύτερο.... δεν το πολυβλέπω. Συγκεκριμένες περίοδοι και μόνο έχουν αυτή τη ρομαντική δύναμη να μας κάνουν να τις βλέπουμε ροζ. Τις ακριβότρες μεταγραφές να κάναμε τώρα δεν θα λέγαμε τα ίδια. Δεν είναι ροζ τα πράγματα. ΄'Η δεν τα κάνουμε εμείς ροζ.
Τα ροζ γυαλιά θέλουμε και τα φοράμε. Αντίστοιχα θέλουμε και τα βγάζουμε. Κι επιμένουμε να νομίζουμε ότι αντίστοιχα κάποτε τα πράγματα ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ροζ ενώ τώρα πχ δεν είναι....
... there's no such thing as "too much"...
Ωραίο ποστ φίλε, μου έφτιαξε το πρωί!
μιλας με γριφους γεροντα!
περα απο την πλακα συμφωνω
τον ρομαντισμο (και στον αθλητισμο) τον φτιαχνουμε εμεις
αναλογα με τις αναμνησεις
εγω για παραδειγμα μεγαλωσε με τον τζολε,το στελιο,τον ιερο,τον ανατολ,τον τζιο,τον γκεο,τον αλεκο,τον παντο,τον μαυρογενιδη κλπ
γνωστες οι δυνατοτητες και οι αδυναμιες του καθενος παιχτη
απλως στη συνειδηση μου εχουν περασει ως μεγαλοι παιχτες και σημαιες
ετσι απλα
BrazHlias (19-01-12)
Το δικό μου?
Είναι για έρωτα, όντως... Μιλάει στις καρδιές!!
Είσαι αισθηματίας βλέπω....![]()
Θα φανεί πάρα πολύ η απουσία του.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Χαρα που θα κάνει ο Σάκης που δεν θα τον δει να παίζει.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Μπα αδιαφορία μόνο. Αν στηρίζεται σε αυτόν ο Ολυμπιακός φέξε μου και γλίστρισα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πόσο φαίνεται όταν δεν παίζεις, τι παίκτης είσαι!Το βαρόμετρο του Ολυμπιακού είναι ο Μιραλάς.Δυστυχώς το ρόστερ μας είναι φτωχό, υστερούμε σε ποιότητα τύπου Μιραλάς.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (23-01-12)
Μεγαλη η διαφορα στην ομαδα οταν δεν παιζει ο Μιραλας.
Και εγω τον βριζω ωρες ωρες αλλα οταν βλεπεις την ομαδα χωρις Μιραλας Τζιμπουρ βλεπεις μεγαλη διαφορα.
Kαλα ναι,παντα σε μια αποτυχια καλυτερος ειναι αυτος που δεν επαιξε.
Την ειδαμε την ομαδα και με την Δοξα που επαιξε ο Μιραλας ποσο ανεβασμενη ηταν...
Η ομαδα εχει τα μαυρα της τα χαλια γενικα,ποιος Μιραλας τωρα...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ναι λειπει ο γκέι και χανουμε τον τίτλο, όταν έπαιζε τον είχαμε καβατζώσει επειδή ο βάζελος είχε 80 ματς λιγότερα και δεν ειχαμε παίξει με τα θηρία ακόμα. Δοξα και Ξάνθη εννοώ. Και τι να κάνει και ο Μιραλάς; Οι γίγαντες Τριποτσέρης και Βρέντζος ειναι παγκοσμίου φήμης αμυντικοί...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μιλάμε για πολύ Νονός νο2 ο Ολυμπιακός.
Bookmarks