consigliere (16-01-12), jojo (14-01-12)
Τετοιοι τιτάνες χρειάζονται για τα ντέρμπι απέναντι σε θηρία όπως η Λεβαδειά. Να του πεις όμως του Κέβιν ότι το τζατζίκι κάνει το λουκάνικο να γλιστράει καλύτερα, αλλά μετά μπορεί να τον καίει κιολας.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
consigliere (16-01-12), jojo (14-01-12)
Ρε μη λέτε τέτοια και δεν έχω φάει για μεσημέρι... Δε το χω σε τίποτα να τραβηχτώ μέχρι τα βλάχικα τώρα..
Παιχτάρα μου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
στην μετριοτητα ηταν αρκετα καλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκτός από μικρός και μικρόψυχος. Ομως οπως το είχα προβλέψει απέναντι σε μεγάλες ομάδες ξεμπουκώνει. Με αντίπαλο το θηρίο της Λιβαδειάς, στο ντέρμπι ίσως του πρωταθλήματος, ο Κέβιν ήταν αυτός που πρέπει. Γκέι, λίγος και κακομοίρης. Ακόμα και ο Ντιογκο έδειχνε δυο κλασεις ανώτερός του χθες στο γήπεδο.
χθες δεν ηταν καλος, αλλα εβαλε δυο γκολ. κατι ειναι και αυτο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ειστε υπερβολικοι παιδια, ουτε εγω τον παω τον μιραλας αλλα εχει βοηθησει πως να το κανουμε? και στα μεγαλα παιχνιδια που λεμε, εχει δωσει καποια πραγματα. στην ελλαδα μιλαω, στην ευρωπη οχι. αλλα στα ντερμπι στην ελλαδα εχει βοηθησει.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (15-01-12), consigliere (16-01-12), Du3lisT (16-01-12), iakov7 (16-01-12)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Koίτα ,αρκετοί έχουν βοηθήσει Ηλία. Το ζήτημα είναι οτι απλά είναι λίγοι τελικά. Ισως να πάψουμε να "βολευόμαστε" με τους τρεις βαθμούς, το αποτέλεσμα, το "ενταξει δεν τρεχει τίποτα" , το "ειναι σε ασχημη περίοδο" , ακόμα και το "δε στοιχισε πολλά" (αυτό παει σε Φουστερ, Παντους, Μανιατηδες κτλ) και να απαιτήσουμε τουλάχιστον άν όχι μεγάλους, σοβαρούς ποδοσφαιριστές.
chainsaw (15-01-12), consigliere (16-01-12)
Ειναι ο μοναδικος επιθετικος που παιζει σε ολα τα ματς του Ολυμπιακου αν μη τι αλλο αυτο ειναι θετικο σε αντιθεση με αλλους που κουραστηκαν τα... Χριστουγεννα...
Το πρόβλημα στην ομάδα ΔΕΝ είναι ο Μιραλάς. Αδερφή ξεαδερφή, εκνευριστική είναι κυρίως η ανάγκη θεοποίησής του και πώς την βλέπει κι ο ίδιος. Αλλά στρώνει.
Η τριάδα των επιθετικών έχει δώσει συνολικά μια τριαντάρα γκολ, μη παίζοντας εναλλάξ: ο Μιραλάς τα έχει δώσει καλύπτοντας την θέση εξτρέμ. τί άλλο να γίνει δηλαδή;
Το πρόβλημα είναι ότι αυτοσχεδιάζουμε πεντακάθαρα. ό,τι βγάλει ο αυτοχεδιασμός τωξν μπροστινών κι ό,τι φέρει η στιγμή. Ειδικά από τον άξονα, η ανάπτυξή μας είναι εντελώς αστεία. Αλλά ποτέ δεν είχαμε ανάπτυξη συντεταγμένη από τον άξονα, ήταν και πάλι κάτι μεμονωμένο όσο έπαιζε καλά ο Ιμπαγάσα και πάλι όμως χωρίς προβλέψεις και τακτική, ανάλογα με την έμπνευση.
Αν το πρόβλημα είναι η περιορισμένη έμπνευση των παιχτών, ΟΚ, τότε θέλουμε παιχταράδες με δημιουργικότητα και φαντασία. Δηλαδή όχι σαν αυτούς που παραδοσιακά επιλέγει ο Ιμπάνιεθ, εεεεεεε, ο Βαλβέρδε ήθελα να πω.
η απορία μου παραμένει: λίγη ρημάδα τακτική στην ανάπτυξη θα δούμε ποτέ ή είναι κι αυτή "παρωχημένη";
... there's no such thing as "too much"...
Du3lisT (16-01-12)
Ναι αδερφή και λίγος ο Μιραλάς που έχει βάλει ως εξτρέμ 11 γκόλ έστω κ σε εύκολα παιχνίδια....Ρε τι άλλο θ ακούσουμε ???
Βέβαια στο παρελθόν υπήρχαν πολύ καλύτεροι παίχτες και τώρα τα θυμόμαστε και κλαίμε..Πότε επιτέλους ρε παιδιά θα γίνει κατανοητό, ότι στο παρελθόν δεν έβλεπε ο Έλληνας τα ξένα πρωταθλήματα και συνεπώς οι συγκρίσεις άρα κ οι κρίσεις ήταν διαφορετικές?Κλασική ατάκα...Αυτός στο παρελθόν ούτε έξω από το Ρέντη δεν θα περνούσε...![]()
Όσο πιθανό είναι να βγει ο Ντιόγκο πρώτος σκόρερ, άλλο τόσο πιθανό είναι οι παλιοί ποδοσφαιριστές (του Ελληνικού πρωταθλήματος),που μνημονεύονται και θα περνούσαν άνετα από το Ρέντη,να έκαναν καριέρα αυτές τις εποχές...
Παιδιά ο Μιραλάς είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ πάιχτης μέχρι στιγμής που αποτελεί κατά 90% μόνιμη πηγή κινδύνων στα περισσότερα μάτς για την αντίπαλη ομάδα,είτε με τις μπούκες του είτε με το γρήγορο ξεπέταγμα,είτε με τις τρίπλες και με τις σέντρες του,είτε με τα σούτ του....όποιος δεν το βλέπει αυτό τότε κάτι κοιτάει λάθος στα ματς.......
VALVERDES_7 (16-01-12)
Μιας και είδα σχόλια για τον δήθεν καλό Μαρεσκα, ήθελα να πω ότι χίλιες φορές καλύτερα τον Φουστέρ από την ποδοσφαιρική ιταλική χελώνα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ο Μιραλας ειναι παιχταρας, απο τις καλυτερες μοναδες που εχουμε. Μπραβο του που προσαρμοστηκε και στην θεση του εξτρεμ. Οσον αφορα τον Μαρεσκα, μπορει πριν αρκετα χρονια να ηταν καλος, στον θρυλο ομως ηταν τραγικος. Ο Ολυμπιακος αυτη την στιγμη θελει εναν παιχτη απο δεξια για να πλαισιωσει τους Τζεμπουρ και Μιραλας και εναν παιχταρα να δημιουργει απο τον αξονα. Αν γινουν αυτες οι προσθηκες η ομαδα θα βγαζει φωτιες.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Gtakis (16-01-12), VALVERDES_7 (16-01-12)
chainsaw (16-01-12)
Bookmarks