Για όλους όσους λέτε για τον Μιραλλάς........δείτε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού χωρίς αυτόν και θα καταλάβετε τι σημαίνει για την ομάδα.........γνώμη μου?????? ΤΕΡΑΣΤΙΑ αξία στον Ολυμπιακό μας...........
Πολυ καλος ηταν,συμφωνω απολυτα για το θεμα στο μυαλο του,κατα τα αλλα ειναι απ τους καλυτερους μας.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Για όλους όσους λέτε για τον Μιραλλάς........δείτε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού χωρίς αυτόν και θα καταλάβετε τι σημαίνει για την ομάδα.........γνώμη μου?????? ΤΕΡΑΣΤΙΑ αξία στον Ολυμπιακό μας...........
VALVERDES_7 (07-12-11)
σκεφτοτανε το σελουκ για αυτο...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΟΥ ΕΛΗΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...
4 ΜΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΥΠΑ( ΜΕ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΕΚΤΟΣ) ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ...
ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΡΑ... ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΡΑ.... ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΙΡΑ...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (07-12-11)
Red Sting (07-12-11)
Η Μπάστα ήταν λέει η μοντέλα.. Είναι μερακλής, δε του το'χα.
captain-cook (07-12-11)
εκανε μεγαλη εμφανιση χθες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μεγάλη εμφάνιση για ακόμα ένα ματς. Μην τον κράζετε μωρέ..αν σκοράρει και κάνει κι όλα τα υπόλοιπα θα φύγει για καμια ΙσπανοΑγγλία και θα τρέχουμε μετά...
Πολύ καλός ήταν . Ανακατώνει όλη την αντίπαλη άμυνα .
Αν καταφέρει να αποβάλει από το μυαλό του , πως πλέον δεν χρειαζόμαστε τα 15 γκολ του ( μιας και αυτό το κάνει ο τζιμπούρ) , και καταλάβει πως η συμβολή του στο να προσφέρει τα γκολ στους συμπαίκτες του είναι εξίσου σημαντική και άξια λόγου , τότε θα αφήσει εποχή .
Δουλειά του προπονητή είναι αυτό , ας το κάνει !!!
πολυ καλος εχθες, μεσα στους 3 καλυτερους. μονο ενα λαθος μπορω να του χρεωσω αλλα πηρε τοσες προσπαθειες πανω του που ειναι λογικο να κανει και μια βλακεια. απο τις καλυτερες εμφανισεις του στον Ολυμπιακο, εκανε τον τζουρου να μοιαζει με αμυντικος του λεβαδειακου.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πολυ καλος εχθες δημιουργουσε ρηγματα στην αμυνα τις Αρσεναλ...εστειλε και καποιους για τσιγαρα εξω στο περιπτερο...
Λιγο ποιο ομαδικος να γινει θα κανει μεγαλη διαφορα.
Παιδιά εγω στις 5,6 φορές που τον ειδα να καλπάζει από τα πλάγια προς το τέρμα τον είδα να δίνει πάσα.
Δεν χρειαζεται να φτανουμε στο αλλο ακρο.
Μιλαμε για παιχτρονι.Πρέπει να παίρνει και προσπαθειες μόνος του.Ούτε να το παρακάνει, αλλά ούτε και να μην παίρνει καν ατομικές προσπάθειες.
Εγω νομίζω ο Βαλβέρδε θα κάνει πολύ μεγάλο παίκτη τον Μιραλάς.Θα διορθωσει τα ελλαττωματακια του, ειναι και μικρος.Μεγάλος παίκτης.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
VALVERDES_7 (07-12-11)
Δρομο ρε λιγδα απο τον Ολυμπιακο. Λιγδα, ε, λιγδα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Σακη εμενα μου αρεσε εχθες ο Μιραλας.
Εκτος τις παπαριες που κανει με τις ατομιστιες ειναι ο μονος παικτης που εχουμε στην ομαδα που μπορει αν ντριμπλαρει.
Και εκτος απο αυτο εχει και την ταχυτητα απο τα ακρα που λειπει στον Ολυμπιακο..τωρα θα μου πεις παπαριες!
Δεκτο..και εμενα μου τι δινει στα νευρα το στυλακι του και το δηθεν εγω γαμαω και κανενας αλλος..
Bookmarks