Η μόνη τρύπα που μπορεί να χώσει ο Τουρέ τη μπάμια του είναι αυτή:
![]()
Η μόνη τρύπα που μπορεί να χώσει ο Τουρέ τη μπάμια του είναι αυτή:
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σήμερα θα το πιάσει το γαμημένο πλασεδάκι ... έλα και τρελλάθηκα ... μέχρι και ο ππλης θα γονατίσει σήμερα μπροστά του... έλα να αστράφτουν τα φλας...
![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΔΙΑ ΣΟΥ!
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
φέρε ρε φωτογραφική και κάμερα να βγάλουμε το κορέο και τους πανηγυρισμούς (αν προκύψουν)
μετακόμιση σε έχω βάλει να κάνεις![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Κααααααααααααααμερα; Και ποιος θα την κουβαλαει;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
μην τυχον και παρει καμερα ο σακης μαζι, μπορει απο τα νευρα του να την πεταξει στο κεφαλι του μιραλας.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πόσο μαλάκας είσαι; Πόσο; Άι στο διάολο κι εσύ...
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Όταν παίζει ομαδικά είναι χάρμα οφθαλμών..πολύ καλή εμφάνιση σήμερα
ΑΔΕΛΦΙΑ ΖΕΙΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ
Ο ηλίθιος.
Ντιογκο θεεε ελα πισω
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
το έχουμε χέσει λίγο με τον Μιραλάς. το παλικάρι κάνει φανταστικά παιχνίδια. πείτε τον βλάκα, μπετό, ηλίθιο, στόκο κι ο,τι άλλο θέλετε, αλλά όχι ότι δεν παίζει καλά. απλώς η τσίχλα που έχει στο κεφάλι τον κάνει πολλές φορές και δεν πασάρει ενώ θα έπρεπε. και σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
captain-cook (07-12-11), kolimenos (07-12-11), sabar77 (07-12-11), VALVERDES_7 (07-12-11)
Ψιλοαδερφαρα.Εκει που παει να κανει κατι καλο τα σκατωνει μονος του χωρις βοηθεια.Εγω δεν περιμενω τπτ πλεον απο αυτον,οποτε αν κανει θα ειναι μια ευχαριστη εκπληξη.
sabar77 (07-12-11)
Bookmarks