Κοίτα που συμφωνούμε
Kαλά αυτά που έκανε χθες ο Μιραλάς ήταν χάρμα οφθαλμών.Τους έκανε την άμυνα σμπαράλια και δεν θα κάτσω να σταθώ σε μια ευκαιρία και σε ένα τυχαίο χέρι.Ο ανθρωπος ειναι παιχταράς και είναι θέμα χρόνου να πάει σε Μπάρτσα η Ρεάλ η κάποια άλλη μεγάλη Ευρωπαική Ομάδα.
Μιλάμε για παίκτη ποιότητας με όλη την σημασία της λέξεως.Δείτε στο χαμένο τετ α τετ πως πέρασε τον αμυντικό τους.Στο πρώτο ημίχρονο δείτε τι έκανε στο σουτ που είχαμε του Χολέμπας.Μιλάμε για παίκτη ΟΑΣΗ.
Ολοι οι παίκτες περνάνε αυτά τα ψυχολογικά με το γκολ.Εχει αποδείξει ότι έχει καλό πλάσε και καλό σουτ.Να μην κοιτάμε το δέντρο αλλά το δάσος.
Αντιθέτως αυτός ο άμπαλος ο Φουστέρ που δεν κάνει ούτε για Γ εθνική, γιατί τον πληρώνουμε?Το μόνο που προσάπτω στον Βαλβέρδε είναι ότι βάζει βασικό αυτόν τον άσχετο από ποδοσφαιρική αντίληψη, που δεν έχει ιδέα από μπάλα.Χθες ούτε έτρεχε κιόλας.
Ενα πράγμα είναι ικανός και δεν το κάνει.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κοίτα που συμφωνούμε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ναι ναι, ήταν εξαιρετικός πάλι χθες.Αλλα ξέχασα τρέχει και βάζει και πέναλντι.Το κατσίκι είναι τιμητικό σχόλιο για αυτόν τον παικτάκο επιπέδου Δ εθνικής της Μποτσουάνα.
Και να πω και κάτι άλλο βάλτε τον Μιραλάς στην θέση του Φουστέρ να μπει ενας αλλος παίκτης στα ακρα (θέλετε Φετφα,Μονχε, Αμπντουν; ολοι καλύτεροι θα είναι) να δειτε πως θα πετάει ο Ολυμπιακος.Aλλά μεγάλε Ερνέστο το κολληματακι σου το τρώμε στην μάπα.
Υ.Γ Τον Πανούλη τον πειράζω είναι φίλος μου![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
αμα εδινε το πεναλτι δε θα επρεπε να γυρισει στο Ελλαντα...θα επρεπε να μεινει στο Γκαλια για παντα.....![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κι ο μεγάλος Giovanni έκανε ένα τραγικό λάθος με τη Λίβερπουλ αλλά δεν κάναμε έτσι!
Λάθη γίνονται, φτάνει που κερδίσαμε και πάμε για την πρόκριση! Θα σκοράρει με τους άγγλους ο Μιραλάς! Πάμε ρε παιχταρά μου!
www.f1rstlap.com
Gtakis (26-11-11), VALVERDES_7 (24-11-11)
Πρεπει να αλλαξει αμεσα η σταση του παιχτη εναντι στο "εγω" του.
Αυτο δυστυχως δεν γινεται μονο απο συμπαιχτες και προπονητη. Το να δουλεψεις τα τελειωματα και τις φασεις για γκολ
δεν παει να πει οτι στο επομενο ματς θα κατεβεις και θα βαλεις 3+.
Μυαλα πρεπει να αλλαξει γιατι αν δεν αλλαξει η μονη μεταγραφη που θα κυνηγησει θα ειναι στα 30φευγα του για Καταρ.
Ο Μιραλας ξερει πολυ μπαλα αυτο ειναι δεδομενο.
Το θεμα ειναι οτι βαζει το "εγω" του πανω απο την ομαδα.
Και ο τζιμπουρ εχει κανει τετοιες μαλακιες αλλα ο Μιραλας το παρακανει και το κυριοτερο σε σημαντικα παιχνιδια.
Εγω του ριχνω μπινελικια γιατι ειναι το αστερι τις ομαδας και οι απαιτησεις που εχω ειναι μεγαλες.
Και επειδη μου αρεσει να ειμαι δικαιος φανταστητε τι θα γινοταν αν με τον Πανθηναικο και την Μαρσειγ εκανε τα ιδια ο Φουστερ..Θα τον ειχαμε κρεμασει τον ανθρωπο..
Για αυτο και του τα χώνω γιατι την εχει δει υπερπαικτης..
ΥΓ Μπας και εχει αρχισει και τον ενοχλει το συνθημα..."οοεοεοεοεοεεοεο ΤΖΙΜΠΟΥΡ..."
BrazHlias (25-11-11), sabar77 (25-11-11), VALVERDES_7 (24-11-11)
Δηλώσεις Λουίς Φερναντεζ
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ας πάμε σε ατομικό επίπεδο. Υπάρχει κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού που ξεχωρίσατε;
«Ναι, βέβαια. Ο Μιραλάς. Τι παίκτης! Πολύ ωραίο στυλ, πολύ χρήσιμος για την ομάδα του. Γεμίζει το γήπεδο, κρατάει πολύ ωραία τη θέση του, "τρέχει" την μπάλα. Είναι ένας διαρκής κίνδυνος για τους αμυντικούς, αφού με την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός μπορεί να φτιάξει φάσεις μόνος του, από το μηδέν. Βλέπω ότι έχει προοδεύσει πάρα πολύ από τότε που έφυγε από τη Γαλλία».
-Χωράει σε κάποια γαλλική ομάδα;
«Μα φυσικά! Αυτή τη στιγμή, έτσι όπως είναι ο Μιραλάς χωράει σε οποιαδήποτε γαλλική ομάδα της Ligue 1! Σε αυτή τη Μαρσέιγ που βλέπουμε αυτή τη στιγμή, ο Μιραλάς παίζει άνετα. Αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου κοστίζει περισσότερο από ό,τι παίκτες όπως ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ (σ.σ.: αγοράστηκε από την Τουλούζ για 13 εκατομμύρια ευρώ) και ο Ζορντάν Αγιού!».
Υ.Γ Τι Γαλλική Ομάδα ρε Λουίς Ντε Φινές?Σιγα μην τον δώσουμε στα παρτάλια στους Γαλλους να τον κάψουμε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Παρτε τον ρε..
Τι να τον κανουμε τον Χασογκολη...![]()
VALVERDES_7 (25-11-11)
Ειναι ο καλυτερος γαμιας. Δε χρειαζεται να αλλαξει τιποτα. Μονο καθημερινο γλυψιμο της κωλαρας του χρειαζεται για να μεινει αυτος ο μεγαλος παικτης που ειναι απο την πρωτη στιγμή.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Απόσπασμα από συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του, μιλώντας για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα:
Τραλαρί, τραλαρό, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Ξανακάνε μαλακία σε σημαντικό παιχνίδι Μιραλλάκο κι αν δεν σε πάρει και σε σηκώσει θα σου πω εγώ, που καμαρώνεις για τα δισεκατομμύρια του Βαγγέλα και για το πλουσιοπάροχο συμβόλαιό σου..."Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν νιώθουν την κρίση. Ακόμα πληρώνομαι καλά και δεν χρειάστηκε να επιστρέψω ούτε ευρώ από τους μισθούς μου. Ο πρόεδρός μας είναι ένας χαρούμενος δισεκατομμυριούχος! Κανένας βελγικός σύλλογος δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιό μου. Ούτε καν η Άντερλεχτ".
Μλακιες γραφει το παιδακι..
Η Αντερλεχτ πηρε τον Γιοβανοβιτς με πολλα περισοτερα και πληρωνει με ακομα περισοτερα τον Μποκανι..
Φιγουρα στην χωρα του κανει ο Μαλακας?
Bookmarks