Αυτή τη μ@λ@κια με το χέρι στο 90 ρε άνθρωπε τι την ήθελες ??
Που νόμιζες ότι ήσουν σε προπόνηση ?
Καλός ήταν , και ας μην τα έβαζε ....αλλά κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει να βάζει και κανένα , γιατί ήδη μας έχει στοιχήσει βαθμούς η δυστοκία του .
τον καρζω συνεχως και παρολο που θα μπορουσαν να τον κραξω και για χθες θα τον κρινω αντικειμενικα. εκανε γενικα ενα καλο παιχνιδι αλλα και οι δυο τεραστιες μαλακιες. αφηνω τη χαμενη ευκαιρια στην ακρη αλλα για το χερι που εκανε εντος περιοχης πρεπει να βρεθει καποιος και να τον πυροβολησει. αν χαναμε το ματς απο τετοια μαλακια θα επρεπε να τον στηναμε στο κεντρο του καραισκακη και να τον μαστιγωναμε.
οσο για τα δυο τετ-α-τετ που εχει χασει, νομιζω αυτο δεν φτιαχνει αν τον αφησεις στον παγκο ή αν του κοψεις το μισθο οπως λετε πιο πανω. αυτος ειναι ο μιραλας, τεχνιτης γρηγορος, καλη τριπλα, μπορει να περασει 3 και να το βαλει με σουτ στο γαμα, αλλα στα δυσκολα "κιοτευει", λυγιζει, ειναι θεμα χαρακτηρα.
νομιζω πως με τα καλα του και τα κακα του, αυτη τη στιγμη ειναι χρησιμος για την ομαδα. απλα δεν ειναι ο καλυτερος γαμιας, αλλα ενας καλος παιχτης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
consigliere (24-11-11)
Τα πιστεύετε αλήθεια αυτά που γράφετε ή απλά γράφετε από κεκτημένη ταχύτητα?
Ο άνθρωπος έκανε παπάδες χθες, από γκίνια και μόνο δε σκόραρε. Θα τον θυμούνται για πολύ καιρό οι αράπηδες της άμυνας της Μαρσέιγ.
Du3lisT (24-11-11), nak1nak (24-11-11), panty (24-11-11), VALVERDES_7 (24-11-11)
Aνω κάτω έκανε τους Γάλλους, τους χόρεψε κανονικά, και του τη λέμε κιόλας για μια ευκαιρία.Ευκαιρία που έκανε τρομερή ενέργεια κιόλας.Το γκολ θα έρθει είναι ζήτημα ψυχολογικό.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
γκολ ρε πουστη μου ξεχασες να βαζεις?????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΡΝΗ!
μη τον κράζουμε συνεχεια, τα γκολ θα ερθουν οπως και οι ασιστ
πολλοι θα τον ηθελαν στο ροστερ της ομαδας τους και να ειστε σιγουροι οτι μας ζηλευουν που τον έχουμε!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
nak1nak (24-11-11), VALVERDES_7 (24-11-11)
panty (24-11-11)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Φοβάμαι πολύ ότι η ρήτρα που έχουμε βάλει είναι πολύ μικρή και θα τον χάσουμε του χρόνου.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Oτι ειναι παικτης ειναι,δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις και χτες εκανε ενα πολυ μεγαλο παιχνιδι,αλλα εκανε 2 μαλακιες που θα μπορουσαν να μας κρεμασουν,ειδικα το χερι που εκανε.
Αλλα οκ,ειναι απ τους καλυτερους μας παικτες,δεν ειναι να του παρουμε και το κεφαλι.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
nak1nak (24-11-11), Reds (24-11-11), vasilis-thrylos7 (24-11-11)
sabar77 (24-11-11)
Kαλος παιχτης ειναι... κανεις δεν ειπε το αντιθετο αλλα ειναι και πολυ μαλακισμενο..
Ατομισταρος του κερατα ειδικα σε παιχνιδια που ειναι δυσκολα και το γκολ κρινει αγωνα.
Ειμαι σιγουρος οτι αν δεν κερδιζαμε εχθες ποσα πουστριλικια θα του ειχαμε ριξει σημερα με αυτο που εχασε..
Για να μην πω αν χαναμε 1-0 τι θα γινοταν.
Οποτε μην του χαιδευετε το κωλαρακι..
Coach (24-11-11)
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, αλλά εγώ δεν μπορώ να τον βλέπω πια. Μου σπάει τα νεύρα με τόσα χαμένα τετ α τετ.
Κι εμένα μου τα σπάει αλλά δε θέλω να φύγει, ούτε αυτός, ούτε ο Βαλβέρδε που σε πολλά με νευριάζει (για άλλους λόγους ο μύτος, θα τα πούμε κάποια στιγμή στα της τεχνικής ηγεσίας). Να αποτελειώνει τις προσπάθειές του θέλω. Δε θα σου παρουσιάζονται σε κάθε ματς 10 ευκαιρίες για να έχεις την πολυτέλεια μία να σου κάτσει. Εδώ βγήκε μετά το ματς με τους λαγούς, και δήλωσε "είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την ασσίστ στο γκολ". Μήπως τσεπώνει πολλά για να έχει τόσο χαμηλά τον πήχυ;
Όσο για χθες ... ας είχε δοθεί το πέναλτι και θα του είχε ορμήσει το σύμπαν. Έληξε το ματς με happy end και φαντάζουν τα νεύρα μας, παράλογα. Αν δεν καθόταν, το πλασέ του Φέτφα, θα ήταν ο μοιραίος παίχτης. Πρώτη φορά, διακριθείς ποδοσφαιριστής σε όλη τη διάρκεια του ματς, ακούει τα σχολιανά του επειδή είναι ο μοιραίος; Εκατομμυριούχοι είναι ... οι ευθύνες τους τεράστιες ... στον Ολυμπιακό των υπερ-απαιτητικών οπαδών παίζουν, όχι στον Ατρόμητο ... σαφώς και θα ακούσουν αυστηρά, ακόμα και ολίγον άδικα σχόλια αν δε μετουσιώσουν την καλή τους απόδοση σε ουσία (γκολ-βαθμοί-πρόκριση).
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Coach (24-11-11)
Δεν είναι σεντερ φορ γιατί δεν είναι σκόρερ. Ο παίκτης αυτός μπορεί να κάνει σμπαράλια οποιαδήποτε άμυνα. Το μοναδικό του αρνητικό είναι οτι δεν έχει μυαλό, όπως είπε κι ο σκάουτερ της Άρσεναλ. Αν είχε βέβαια μυαλό δεν θα είχε έρθει ποτέ σε μας αλλά ή που θα έμενε στη Λιλ -όπως έκανε ο άλλος ο Βέλγος που τώρα ετοιμάζεται για Μαδρίτη και Μουρίνιο- ή που θα πήγαινε στην Άρσεναλ.
nak1nak (24-11-11)
Γιατί είναι σέντερ φορ ο μικρός ζουμπάς που μας ξελάσπωσε χθες;
Πέρυσι δεν είχε τόσο έντονο πρόβλημα στο τελικό πλασάρισμα, ίσως και να βόλευε το ότι δεν παίζαμε στην Ευρώπη και τα ματς ήταν πιο βατά.
Φέτος κάνει μπαμ ότι μόλις μείνει μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, θολώνει το μυαλό του και τρέμουν τα πόδια. Βασικά είναι μέχρι να του κάτσουν 2-3 καθοριστικά γκολ να του φύγει το τόσο άγχος & ίσως μετά να μην πετάει τόσο συχνά κλασικές ευκαιρίες στα σκουπίδια. Σύντομα όμως εεεεεεε; Η υπομονή δεν περιλαμβάνεται στα 9.676 προτερήματά μου.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ο Μιραλλάς μου την έσπασε γιατί είναι επιπόλαιος. Πέρσι τα περισσότερα ήταν τετ-α-τετ, έβγαινε φάτσα με το τέρμα και τα παστέλωνε στις γωνίες με άνεση μάλιστα, φέτος τι στον Μπέο έπαθε δεν ξέρω. Μάλλον είναι χεστάκος, συγχωρείται γιατί είναι πιτσιρίκι ακόμη και παίζει πρώτη φορά Τσου Λου, το ότι είναι Βέλγος δεν αλλάζει το ότι είναι άπειρος όπως θα λέγαμε για κάποιον Έλληνα, τον Φέτφα πχ. (Αν και ο Φέτφα στις πρώτες του συμμετοχές πρόπερσι τους είχε κάνει φουτάνα)
Δεν είπε κανείς να φύγει ο Κέβιν, αυτό έλειπε. Να γίνει λίγο σοβαρός και να καταλάβει ότι πληρώνεται αδρά για να αναλαμβάνει κάποιες ευθύνες και τα χθεσινά που έκανε ήταν για κρέμασμα. Σε αυτο το επίπεδο θα σου δωθεί μονάχα 1 ευκαιρία και πρέπει να είσαι έτοιμος να την αρπάξεις απ' τα μαλλιά. Αν δεν ήταν η χθεσινή χαρά, σήμερα θα υπήρχε πολύ άσχημο κλίμα απέναντί του. Στις χαρές πρέπει να υπάρχει κάποιος όμως να σε προσγειώσει και όχι στις λύπες, στις λύπες χρειάζεσαι στήριξη και όχι υπενθύμιση λαθών...
Bookmarks